KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia To jest nierealne, amerykanie teraz nie wiedzą o co chodzi. Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Jak to wygramy, to będzie największy powrót od czasu wskrzeszenia Łazarza. 1 1 Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Taj brek to też kurwa taki horror z oglądaniem meczu do 15. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Fornal ty chory skurwysynu Fornal: „Dawać kurwa, napierdalamy się z nimi” - uniwersalna polska maksyma motywacyjna zadziałała Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia I to jest drużyna, a nie te pizdusie kopacze. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Fornal ty przystojny skurwysynu dziekuje ze jestes Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia KURWA MAMY TO!!!!!!!!!!!!!!. Szanowni Panowie Siatkarze, ja maluczki polaczek przepraszam, na chwile straciłem wiarę. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Najlepszy mecz ostatnich 10 lat jak nic Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia 1 minutę temu, tedi007 napisał(a): KURWA MAMY TO!!!!!!!!!!!!!!. Szanowni Panowie Siatkarze, ja maluczki polaczek przepraszam, na chwile straciłem wiarę. Nie martw się, więksi od Ciebie zwątpili, chociażby ja. Ważne, że mamy pewny medal. Cytuj
drozdu7 2 795 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia To jak oni się dźwignęli po wpierdolu w trzecim secie, mental w tym zespole to jest jakiś kosmos Cytuj
Szermac 2 745 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia To ja chcę jeszcze taki horror z Włochami w finale Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Przemowa motywacyjna Fornala trafi na koszulki i memy na zawsze Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia PILKA NOZNA SPORT NARODOWY! xd 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Najlepsza drużyna narodowa w Polsce w historii bez podziału na dyscypliny Po takim bukake w 3 secie, po kontuzji rozgrywającego, po znieczulonym barku libero, to kurvva nikt inny niż oni na tej planecie nie dali by radę odwrócić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi