kudlaty88 488 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Ale w okolicy był ryk u sąsiadów jak wygrali. Takie chwile robią mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 4 minutes ago, kudlaty88 said: Ale w okolicy był ryk u sąsiadów jak wygrali. Takie chwile robią mocno. Ostatni raz taki ryk słyszałem jak awansowali pilkarze do 1/4 Euro 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Piękny mecz, czułem się jakbym oglądał dragon balla z walka, buffowaniem, nagłym wpierdolem i transformacja, a to w całe 5 nameczanskich minut. 1 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Kurwa co za mecz, na siłce ogladalismy na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2 minuty temu, Bartg napisał(a): Ostatni raz taki ryk słyszałem jak awansowali pilkarze do 1/4 Euro 2012 Chyba 2016. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Mam nadzieję na sobotę jakies strefy kibica powstaną, obejrzałbym final w tlumie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia W finale chyba wolałbym Włochów, lepiej unikać gospodarzy, chuj wie co tam żaby mogą odjebać. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Po 3 secie nie wierzył chyba nikt, niesamowita sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 260 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 1 minutę temu, Wooyek napisał(a): W finale chyba wolałbym Włochów, lepiej unikać gospodarzy, chuj wie co tam żaby mogą odjebać. Noo, sędzia tak ostatnio faworyzował francuzów że szok. Ale im dzisiaj wyrwali to zwycięstwo. W pewnym momencie wyglądało jakby walili głowami o ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Ręce połamane. Cytuj Odnośnik do komentarza
snejk04 413 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia https://x.com/michatymichaty/status/1821224965401657756?t=bllYd6oa0vgWH-lfwCOGNg&s=19 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 17 minut temu, Bartg napisał(a): Ostatni raz taki ryk słyszałem jak awansowali pilkarze do 1/4 Euro 2016 Ja najbardziej słyszałem "kurwy" jak Błaszczykowski zawalił karnego w 1/4. Jeszcze miałem opóźnienie względem niektórych i już wiedziałem sekundę przed moim obrazem jak to się skończy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 143 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 1 minutę temu, Bartg napisał(a): Nawiązując do wiadomego tematu, fajnopolacy Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 670 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Też bym chciał Włochów, żeby im spuścić wpierdol i rewanż za Euro Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 15 minut temu, Wooyek napisał(a): W finale chyba wolałbym Włochów, lepiej unikać gospodarzy, chuj wie co tam żaby mogą odjebać. Absolutnie lepiej Francja w finale, bankowo obsrają zbroje przed polską Husarią i nawet sędzia nie pomoże. Włosi to umiejętności i mental, jedyny nam równy rywal na tym turnieju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 147 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): klątwa igrzysk siatkarzy trwa Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 27 minut temu, Bartg napisał(a): Czoperrr? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 435 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Tak, z tatą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Dzieciak chyba jest w dodatku rudy. Kropki się pomału łączą. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 31 minut temu, GearsUp napisał(a): Wtedy trwała xD Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 628 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Dzisiaj jest Nasz dzień, to jeszcze niech Julia Szeremeta oklepie Filipinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 435 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 12 minut temu, Butt napisał(a): Dzieciak chyba jest w dodatku rudy. Kropki się pomału łączą. Ojciec niby spoko pomysl z czapką ale i tak widac Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Jak ktoś oglądał na TVP to współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia (edytowane) 7 minut temu, kanabis napisał(a): Ojciec niby spoko pomysl z czapką ale i tak widac Widac stary bystry...mlody pewnie adoptowany Edytowane 7 sierpnia przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi