Opublikowano 10 sierpnia 202410 sie Ten Ngapeth super przyjmuje zagrywki Wilfredo na razie. Tych asów brakuje.
Opublikowano 10 sierpnia 202410 sie Weźcie kurwa zmieńcie tego zatorskiego ja pierdolę nie mogę patrzeć na jego grę do chuja
Opublikowano 10 sierpnia 202410 sie No na razie słabo, Francuzi dużo lepsi, także ciężko będzie to wygrać.
Opublikowano 10 sierpnia 202410 sie Zatorski dzisiaj nie istnieje, nie ma sesnu go trzymać na boisku w takim stanie.
Opublikowano 10 sierpnia 202410 sie To ustawienie jak jest Leon na lewej i Kurek na prawej mogloby zostać na stale
Opublikowano 10 sierpnia 202410 sie Kurtwa 5 gra, a jeden się kurwa gapi i chuja robi ten cały libero
Opublikowano 10 sierpnia 202410 sie 1 minutę temu, Szermac napisał(a): Musimy odskoczyć teraz bo będzie sraka No to odskoczyliśmy.
Opublikowano 10 sierpnia 202410 sie Ale gówno grają, błąd za błędem xd Sorry ale polska reprezentacja nie zasługuje na żaden olimpijski medal z taką grą.
Opublikowano 10 sierpnia 202410 sie Just now, suteq said: Ale gówno grają, błąd za błędem xd Sorry ale polska reprezentacja nie zasługuje na żaden olimpijski medal z taką grą. Mam nadzieję po takim wpisie zabiorą nam nawet srebro