Skocz do zawartości

Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No plejada gwiazd na parkiecie i na trybunach, fajnie jakby piłka nożna została kiedyś też odblokowana na IO, ale chyba mogłaby przyćmić całą resztę, więc może niech zostanie jak jest. 

Opublikowano
10 minut temu, [InSaNe] napisał(a):

Problem w tym, że w otwartych kanałach typu Eurosport czy TVP koszykówki prawie w ogóle nie pokazywano i woleli pokazywać bieganinę murzynów na długich dystansach niż koszykówkę. 

hbo to była zajebista inwestycja, nigdy tyle igrzysk nie ogladalem, w robocie sobie odpalałem na drugim kompie i leciało w tle

• This 1
Opublikowano

Obejrzałem teraz skrót walki Szeremety. No wyglądało to trochę jak moja walka z moim o 2 lata starszym kuzynem, kiedy ja miałem 11 (ja bez wąsa), a on 13 (i był już z mlecznym wąsem). Potem byłem już grzeczny :frog:

• Plusik 1
Opublikowano

W skoku wzwyż widzę powtórka z Tokio, dwóch typów w finale z tym samym wynikiem, tam obaj się dogadali i dostali złoto. Dziś Amerykanin odmówił i chciał dogrywki która przegrał i skończył ze srebrem.

• Plusik 1
Opublikowano
Cytat

Algerian boxer Imane Khelif has filed a legal complaint for online harassment following a gender outcry from some people claiming that she is not a woman.

The first-time Olympic gold medalist's lawyer, Nabil Boudi, told Reuters that the complaint was filed Friday.

"All that is being said about me on social media is immoral. I want to change the minds of people around the world," Khelif said about the filing.

Opublikowano

Ale kogo obchodzi ich plec? Chodzi o poziom testosteronu ktory jest regulowany przepisami. Medalistom mkol bedzie juz musial sam zrobic takie badania i wtedy okaze sie czy zdobyly medale uczciwie. 

Opublikowano

No właśnie, a w przypadku tego chłopa z Tajpej może mieć wysoki i wtedy zajebać medal, wyjebać i dożywotnia dyskwalifikacja z olimpiad jak w przypadku tej kurwy murzynka caster. A złoty medal oddać Szeremecie. 

• beka z typa 2
Opublikowano

Mistrzowski medal nie smakuje tak dobrze jak olimpijski, ale też to będzie dobry pogląd na dziewczynę czy forma jest. Ale to młoda dziewczyna, 20 lat więc jeszcze całe życie przed nią. 

Opublikowano

W tym jadacym jak po burej suce Julke poscie najbardziej mi sie spodobalo zdanie "nienawisc nie poplaca"

Coz, lewactwo w pigulce