GearsUp 145 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Giannis narazie daje radę ale Niemcy po niemrawym początku się rozkręcają, może być ciekawa końcówka Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 2 godziny temu, Daffy napisał(a): Potem niestety jest taka sytuacja że np dziś byłby w stanie skoczyć wyżej ale tylko o cm rekord poprawił, a już za jakiś czas aż takiej formy może nie mieć i już faktycznego limitu możliwości nie poznamy Prawda, z tym ze powiedzmy sobie szczerze. Kto by nie robil tak gdyby mial taka mozliwosc? Niestety Boltowi raczej bylo ciezej obliczyc bic rekord o 0,05s. Bycie genialnym tyczkarzem to wyjatkowe mozliwosci jesli chodzi o premie za WR. Sam szwed i jego trener pewnie znaja jego max. Nie wierze ze nie probowali na treningach, z samej ciekawości Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 11 minut temu, kanabis napisał(a): Prawda, z tym ze powiedzmy sobie szczerze. Kto by nie robil tak gdyby mial taka mozliwosc? Niestety Boltowi raczej bylo ciezej obliczyc bic rekord o 0,05s. Bycie genialnym tyczkarzem to wyjatkowe mozliwosci jesli chodzi o premie za WR. Sam szwed i jego trener pewnie znaja jego max. Nie wierze ze nie probowali na treningach, z samej ciekawości Wiadomo że każdy chce zarobić i zamiast raz wyśróbować rekord w takich mierzonych konkurencjach jak tyczka lepiej bić rekord co cm by dać kilka razy show i zarobić Szczyt swój zna, na treningach bankowo sprawdzają ile jest w stanie faktycznie skoczyć. Jak wspominałem - Bubka swego czasu sam otwarcie mówił że potrafił skakać wyżej niż jego oficjalny rekord ale jak już doszedł po czasie i biciu rekordu po 1cm to już takiej formy po prostu nie miał jak wczesniej na treningach Bolt też próbował dozować rekord bo często zwalniał przed metą ale jak piszesz - to jest nierealne tak to obliczyć by zmieścić się z rekordem step by step w setnych sekundach na 100m Jeszcze trochę z innej beczki przypomniał mi się Partyka w skoku wzwyż. Kurwa ale on miał pecha do czasów kiedy się urodził. Wtedy skakali nadludzie w tej konkurencji z Sotomayorem na czele. Teraz wyniki Partyki dawały by mu złoto co zawody Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia No co do czasow juz tak jest. Mozna tez np gdybac jak wygladalyby osiagniecia ktoregos z trojki Federer/Nadal/Djokovic gdyby przez ostatnie 20 lat gral tylko jeden z nich a pozostali by nie istnieli. Az ciezko to sobie wyobrazic. Choc z perspektywy kibica byloby to nudne Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 39 minut temu, Daffy napisał(a): Jeszcze trochę z innej beczki przypomniał mi się Partyka w skoku wzwyż. Kurwa ale on miał pecha do czasów kiedy się urodził. Wtedy skakali nadludzie w tej konkurencji z Sotomayorem na czele. Teraz wyniki Partyki dawały by mu złoto co zawody To pomyśl jakiego pecha miał Andy Murray, że trafił na Big Three. Genialny tenisista, a wygrał tylko dwa Wielkie Szlemy. Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia A czaicie jakby tak wszystkim uczestnikom igrzysk pozwolić się szprycować? Ale tak na legalu, niech walą co się da i ile się da, ale by wtedy czasy i odległości/wysokości padały Co prawda ze sportem miałoby to niewiele wspólnego, ale za to jakby się oglądało takie zawody mutantów o ciulu, chyba nawet będą takie igrzyska xd https://en.wikipedia.org/wiki/Enhanced_Games Cytuj
Czoperrr 5 070 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 3 minutes ago, mcp said: A czaicie jakby tak wszystkim uczestnikom igrzysk pozwolić się szprycować? Ale tak na legalu, niech walą co się da i ile się da, ale by wtedy czasy i odległości/wysokości padały Co prawda ze sportem miałoby to niewiele wspólnego, ale za to jakby się oglądało takie zawody mutantów o ciulu, chyba nawet będą takie igrzyska xd https://en.wikipedia.org/wiki/Enhanced_Games Takie freak fighty lekkoatletyki Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 3 minuty temu, mcp napisał(a): A czaicie jakby tak wszystkim uczestnikom igrzysk pozwolić się szprycować? Ale tak na legalu, niech walą co się da i ile się da, ale by wtedy czasy i odległości/wysokości padały Co prawda ze sportem miałoby to niewiele wspólnego, ale za to jakby się oglądało takie zawody mutantów o ciulu, chyba nawet będą takie igrzyska xd https://en.wikipedia.org/wiki/Enhanced_Games Bylo cos efektowniejszego juz. Bicie rekordu metodą wiatrakową Az sie swietej pamiec pionier tej metody przypomnial 1 Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Gatlin sterydziarz, aż mi się Marion Jones przypomniała z tych słynniejszych Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Szkoda, że jeszcze z górki nie biegł to by było szybciej Cytuj
ddreamer 4 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia ogólnie czytałam kiedyś pomysł że na każdych igrzyskach powinien być jakiś normalny gościu robiący te wszystkie rzeczy żebyśmy mieli porównanie i w sumie podoba mi się ten pomysł Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 3 minuty temu, ddreamer napisał(a): ogólnie czytałam kiedyś pomysł że na każdych igrzyskach powinien być jakiś normalny gościu robiący te wszystkie rzeczy żebyśmy mieli porównanie i w sumie podoba mi się ten pomysł Mowisz masz Na poczatku dla beki ale na koniec scigaja sie na serio. Choc scigaja to troche za duze slowo Cytuj
ddreamer 4 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 1 minutę temu, kanabis napisał(a): Mowisz masz Na poczatku dla beki ale na koniec scigaja sie na serio. Choc scigaja to troche za duze slowo no i super, jeszcze przydałoby się takie coś w biegach Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Jak cos tutaj tez bardzo fajne bo porownanie z naprawde wysportowanym gosciem, jednak amatorem. Z bieganiem to mysle ze smiesznie by to wygladalo bo np w biegu na 10 000m nawet mistrz polski by byl dwa razy dublowany wiec co mowic przeciętny biegacz. Ja troche biegam, znam sie na tempach i wierz mi ze to sa chore czasy Nawet jakby porownywac z nami baby Ogladalem w chorzowie np skok dal na zywo na najwyzszym poziomie i tv tego nie oddaje. To jest absurd ile moze czlowiek skoczyc, jak zwierzeta Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia W biegu na 10000m chyba właśnie próbowali uzmysłowić jakim oni tempem biegną i tam było chyba coś w granicach 23km/h a taka przeciętna osoba rowerem jedzie 20km/h Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Rekord bab to jest bieg tempem 2:55 wiec wiesz Niedawno obliczalem jakim tempem trzeba biec 400m zeby pobiec jak Kaczmarek to chyba 2:05 wyszlo. Robi to wrazenie, ciezko sie wogole rozpedzic do takiej szybkosci a co mowic utrzymac ją okrazenie. 1 Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Godzinę temu, kanabis napisał(a): No co do czasow juz tak jest. Mozna tez np gdybac jak wygladalyby osiagniecia ktoregos z trojki Federer/Nadal/Djokovic gdyby przez ostatnie 20 lat gral tylko jeden z nich a pozostali by nie istnieli. Az ciezko to sobie wyobrazic. Choc z perspektywy kibica byloby to nudne Powiem ci, że niekoniecznie byłoby tak, że jeden miałby ponad 60 szlemów, bo oni grali i grają tak długo, tylko dlatego, że walczyli ze sobą o nieśmiertelność i dziedzictwo. Wzajemnie się napędzali przez te wszystkie lata, jakby tutaj był jeden z nich, to podejrzewam, że 30 lat i powiedziałby dosyć, tak jak to zawsze było w tej dyscyplinie. Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Wczoraj jeszcze dobry był finał rzutu dyskiem gdzie wygrała babka, która przy innych wyglądała jak niedożywione dziecko Za to przy rzucie to po prostu technika top aż miło było popatrzeć. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Oszczepnicy out, Święty-Ersetic out. Wioślarze top, jak zwykle. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 19 minut temu, BRY@N napisał(a): Wczoraj jeszcze dobry był finał rzutu dyskiem gdzie wygrała babka, która przy innych wyglądała jak niedożywione dziecko Za to przy rzucie to po prostu technika top aż miło było popatrzeć. Allman zdrowa sunia Wzialbym od niej rozpiske na barki Cytuj
Butt 3 426 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia A tymczasem gdzieś tam Dziki Trener już łączy kropki - Nazwisko wszystko zdradza, Allman, czyli jednak w stu procentach facet. Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Nie no wiadomo, że wygląda zajebiście ale porównałem z konkurentkami. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Kolejna wesola anegdotka z igrzysk. Bierze w nich udzial niebinarna transka Nikki Hiltz i calkiem niezle sobie radzi. Ale jednak troche szkoda bo przez wymogi dot poziomu tescia w zawodach kobiet nie soelni sie jej marzenie o wonsach XD Ale patrzcie, o tym zeby zmienic sie w faceta tak jak sie utozsamia i startować z chłopakami ani mi sie sni To dziala tylko w jedna strone zawsze. Nigdy na odwrot Jestem facetem, czuje sie kobieta - chce startowac z kobietami Jestem kobieta czuje sie facetem - chce startowac z kobietami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi