Czoperrr 5 070 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Dzisiaj o 17 finał skateboardingu kobiet (dziewczynek) w kategorii park, własnie oglądam eliminacje i elegancko śmigają. Jutro chłopy, tam kilku znanych mi zawodników wystąpi. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Będzie Tony Hawk, albo Bob Burnquist? Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Ale Serbia wpierdol w kosza zbiera, no ale Australia na zasadach Fiba zawsze była świetna. Cytuj
Butt 3 426 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Bam nie przeszedłby kontroli antydopingowej. 1 Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 16 minut temu, Bartg napisał(a): Ale Serbia wpierdol w kosza zbiera, no ale Australia na zasadach Fiba zawsze była świetna. Patrzyłem dziś z ciekawości drabinkę i chyba finał Kanada USA Cytuj
Czoperrr 5 070 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 32 minutes ago, Bartg said: Będzie Tony Hawk, albo Bob Burnquist? Tony Hawk jest na miejscu od początku olimpiady i często śmiga tam na desce pomimo swoich 56 lat. Wszystko wrzuca na swój Instagram. 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Najgorsze po latach grania w Tony Hawka jest to, że włączasz taką olimpiadę i oni tam wcale nie robią tak jak w grze Cytuj
Czoperrr 5 070 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 3 minutes ago, Bartg said: Najgorsze po latach grania w Tony Hawka jest to, że włączasz taką olimpiadę i oni tam wcale nie robią tak jak w grze no nie grindują po drutach telegraficznych. Ale jeśli grałeś w Skate to już tak bardzo się od gry nie różni. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Dobra Jokic zaoral Australie, co mvp to mvp, co za mecz Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 1 godzinę temu, HenrykIggO napisał(a): A będzie ten jegomość? Tak swoją drogą, to ciekawe, co tam teraz u niego słychać. Wiem, że tam swoje problemy w życiu miał przez narko i alko. Złote lata MTV z jego udziałem to była topka topów, razem z Jackassami. I epizod z grami Tonym Hawkiem. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 3 godziny temu, HenrykIggO napisał(a): Oszczepnicy out, Święty-Ersetic out. Wioślarze top, jak zwykle. Napewno Swiety out? Słyszałem, ze biegnie w repasazach Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 20 minut temu, Bartg napisał(a): Dobra Jokic zaoral Australie, co mvp to mvp, co za mecz Szkoda kangurów, mam nadzieję że o 18 górą Kanadyjczycy i nie będzie wałków sędziowskich pod żabojadów Cytuj
tedi007 630 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia (edytowane) 3 minuty temu, kanabis napisał(a): Napewno Swiety out? Słyszałem, ze biegnie w repasazach Już po repasażach. Mimo, że i w poniedziałek i dzisiaj biegła najlepszy czas w sezonie, to nic nie dało. Awansu do półfinałów nie ma. Edytowane 6 sierpnia przez tedi007 1 Cytuj
Butt 3 426 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 9 minut temu, Faka napisał(a): Tak swoją drogą, to ciekawe, co tam teraz u niego słychać. Wiem, że tam swoje problemy w życiu miał przez narko i alko. Złote lata MTV z jego udziałem to była topka topów, razem z Jackassami. I epizod z grami Tonym Hawkiem. Polecam podcast Steve-o 1 Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Te nasze siatkarki to coś słabo dziś grają Cytuj
Artur_K 191 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Dzisiaj o 17 finał skateboardingu kobiet (dziewczynek) właśnie oglądam, myślałem że ten nawias to z przymróżeniem oka, a tu 14 lat, za chwilę 13, tyle to mój syn ma i go na olimpiadzie nie widzę . Faktycznie same dzieciaczki, ale jak wymiatają. Nigdy tylko nie ogarniam tych punktacji za te wszystkie triki. Cytuj
tedi007 630 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Kurwa, na razie to amerykanki gwałcą polki w meczy siatkówki. W chuj Nasze słabo grają. Cytuj
dominalien 261 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Tak, jest fatalnie. Inna sprawa, że amerykanki są świetne. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Ja to mam wrażenie, że te nasze to grają tak od niechcenia. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Panie z USiA przyjechały na olimpiadę. Skupione, skuteczne a nasze wyglądały jakby miały sparing w gimnazjum. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Australijka rozjebała na deskorolce. Nawet namaszczenie amerykanki przez samego Tonego Hawka nie pomogło. Cytuj
tedi007 630 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Pierwszy raz awansowały do tego ćwierćfinału więc jakiś to "sukces". Ale nie ma co się oszukiwać dzisiaj Polki zostały rozjebane jak obornik na polu. Amerykanki 2 klasy lepsze. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Rekordowe jaja to serio miał Kozakiewicz. Kurde ależ to musiał być event to oglądać, koleś wygrał w Moskwie w 1980 roku z Wołkowem, potem jeszcze skoczył 5 cm wyżej chociaż nikt nie dorównał już poprzedniej wysokości, pokazał jebany gest miażdżąc rywali w Moskwie, potem JESZCZE skakał o rekord świata, który za drugim podejściem pobił (a to było w tamtym roku niesamowite - w ciągu kilku miesięcy rekord świata biło wielu skoczków, ten Kozakiewicza był już o 8 cm wyższy, niż rekord świata z maja 1980...)... a potem jeszcze dalej skakał o 4 cm wyżej m d r. No ale Kozakiewicz to był bóg jednego sezonu, ciekawe jakie naprawdę były kulisy takich politycznych rywalizacji itd. Rzut oka na tabele medalowe IO z tamtych czasów każe się mocno zastanawiać. Na przykład NRD miażdżyło RFN na igrzyskach. Bułgaria, Kuba, Rumunia, Węgry, Polska były w top 10 tabeli w 1976 roku. Jasne, programy sportowe były poważniejsze, niż na Zachodzie. No ale... Niejeden insider mówi, że w sporcie ogólnie zawsze trwa wyścig o to, kto się lepiej i mniej widocznie naszprycuje, a nie tylko treningowy. A te kraje bloku wschodniego mocno cisnęły wtedy Zachód na igrzyskach. Kozakiewicz oczywiście, jak praktycznie każda legenda sportu, mówi: "LUDZIE (nie ja ale ogólnie wszyscy) TUŻ PO MNIE (oczywiście nie w moich czasach, natychmiast po tym jak skończyłem) brali doping masowo, nie miejcie wątpliwości". To takie standardowe przemówienie każdego, nikt nie mówi że brał, wszyscy mówią że każdy w sporcie bierze ale ja akurat nie. O Bubce wielu mówi (w tym Kozakiewicz), że "to oczywiste że brał doping", natomiast naturalnie sam Bubka zawsze gdy słyszy że podobno ktokolwiek w Rosji niby coś kiedykolwiek brał to robi wielkie oczy, że jak to, takie poważne oskarżenia, no nie wiem... Dziś niektórzy mówią, że akurat o tyczce doping nie ma już co dawać, bo dzisiejsze materiały wykonania tyczki sprawiają, że dyscyplina jest czysto techniczna. ALE słyszałem to na długo przed tym, jak mistrz z 2016 (dotychczasowy rekordzistwa IO z 6.03 m) dostał parę miesięcy temu długie zawieszenie za doping... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi