Skocz do zawartości

Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu

Featured Replies

Opublikowano
Cytat

Rosyjscy i białoruscy sportowcy będą mogli wystąpić na nich tylko w neutralnym statusie. Będą pozbawieni oficjalnych barw, emblematów i symboli narodowych, zostaną oznaczeni zieloną flagą z literami "AIN", nie wezmą udziału w ceremonii otwarcia igrzysk na Sekwanie i nie zostaną uwzględnieni w tabeli medalowej.

Odnośnie tych śmieci. 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 82,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Danke herr tusk    A babiarz jak chce dalej pchac jezuskowa propagande to wypierdalac do czubkow z republiki. Elo frajerzy

• Odklejeńcy i cala reszta pokemonów zupełnie nie dziwi biorąc pod uwagę mentalne zjebanie zachodu i normalizowanie patologii i chorób psychicznych.  

• Mnie tylko ten murzyn wkurwia w siatce u naszych. 

Opublikowano

Co ma ue do igrzysk, ja pierdolę :dynia:

Opublikowano

Te kurwa femboye z brodami XD Co do chuja

Opublikowano

O KURWA XD TEN Z KULAMI 

Opublikowano

O, chyba jakiś typ uzdrowiony kebabem hajzera

Opublikowano

Są teorie spiskowe że na cereminiach otwarcia igrzysk elity pokazują co planują dla reszty świata np covid przy występie madonny itp. Tak teraz patrząc na to co się odjebuje to nie wiem czy się szykować na inwazje kosmitów czy zmutowanych zboczencow. 

Opublikowano

To wygląda jakby żadnego scenariusza nie było xd

Opublikowano

O Jezu ten klimat lat dziewięćdziesiątych :fsg:

Wspaniałe otwarcie! 

Opublikowano

W życiu nie widziałem najgorszego otwarcia ceremonii XD

Opublikowano

Kuraa przecież od godziny 90% czasu ekranowego to jakaś parada lgbt. 

Opublikowano

c0667ee59021602c6f1fd14d41114353c57e9b6e

jakiś smerf i bogini z sekwany XDDDDDD

Opublikowano

Ja kiedyś coś takiego już widziałem jak próbowałem lsd na jakiejś wiejskiej potancowce. 

Opublikowano

Czy ten płonący fortepian, to nawiązanie do tego co dzieje się na ulicach Paryża po każdych protestach:philosoraptor:

Edytowane przez tedi007

Opublikowano
6 minut temu, kudlaty88 napisał(a):

Są teorie spiskowe że na cereminiach otwarcia igrzysk elity pokazują co planują dla reszty świata np covid przy występie madonny itp.