Szermac 2 695 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia P O T Ę G A Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia To jest nierealne, amerykanie teraz nie wiedzą o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 628 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Jak to wygramy, to będzie największy powrót od czasu wskrzeszenia Łazarza. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Taj brek to też kurwa taki horror z oglądaniem meczu do 15. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Tabletki na ciśnienie wzięte Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Fornal ty chory skurwysynu Fornal: „Dawać kurwa, napierdalamy się z nimi” - uniwersalna polska maksyma motywacyjna zadziałała Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Jebany cyborg z Fornala Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia I to jest drużyna, a nie te pizdusie kopacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Fornal ty przystojny skurwysynu dziekuje ze jestes Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Pierdolnę na zawał zaraz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Mamy ich qrwa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia O kuuurwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Ja pierdole wyzywajcie pogotowie Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Kurwa ludzie zlitujcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Pachy całe spocone mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 628 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia KURWA MAMY TO!!!!!!!!!!!!!!. Szanowni Panowie Siatkarze, ja maluczki polaczek przepraszam, na chwile straciłem wiarę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Najlepszy mecz ostatnich 10 lat jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia JA PIERDOLĘ CO ZA DZIEŃ XDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 1 minutę temu, tedi007 napisał(a): KURWA MAMY TO!!!!!!!!!!!!!!. Szanowni Panowie Siatkarze, ja maluczki polaczek przepraszam, na chwile straciłem wiarę. Nie martw się, więksi od Ciebie zwątpili, chociażby ja. Ważne, że mamy pewny medal. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia To jak oni się dźwignęli po wpierdolu w trzecim secie, mental w tym zespole to jest jakiś kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Kurwa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia To ja chcę jeszcze taki horror z Włochami w finale Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Przemowa motywacyjna Fornala trafi na koszulki i memy na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia PILKA NOZNA SPORT NARODOWY! xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Najlepsza drużyna narodowa w Polsce w historii bez podziału na dyscypliny Po takim bukake w 3 secie, po kontuzji rozgrywającego, po znieczulonym barku libero, to kurvva nikt inny niż oni na tej planecie nie dali by radę odwrócić Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi