Skocz do zawartości

Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu

Featured Replies

Opublikowano

Zajebisty mecz, widziałem niestety końcówkę tylko. Szkoda, że nie będzie finału z Niemcami ale przynajmniej wiem komu będę kibicował :kekw:

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 82,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Danke herr tusk    A babiarz jak chce dalej pchac jezuskowa propagande to wypierdalac do czubkow z republiki. Elo frajerzy

• Odklejeńcy i cala reszta pokemonów zupełnie nie dziwi biorąc pod uwagę mentalne zjebanie zachodu i normalizowanie patologii i chorób psychicznych.  

• Mnie tylko ten murzyn wkurwia w siatce u naszych. 

Opublikowano

Ostatni finał IO w siatkę graliśmy za Gierka, to jest powrót do komunizmu niestety.

Dodatkowo prezes PKOL właśnie rozkminia, skąd wziąć 15 mieszkań za złoty medal dla siatkarzy :sadkek:

Opublikowano

Jak te kur.wy piłkarskie mają problem z mentalem to niech ich wyślą do psychologa od Panów Siatkarzy.

Co za DRUŻYNA:banderas:

Opublikowano

Mam dziwne przeczucie ze jesli Julka przegra, nim kur trzy razy zapieje komentarze zapłoną :nosacz3:

Screenshot_20240807-202253~2.png

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Opublikowano

Fornal ma troche podobny glos do Jarka Psikuty :)

Ciekawe czy jak tam sobie dziekowali z amerykanami pod siatką na koniec bylo "Nara frajerzy" 

Opublikowano

Zaczynaja sie polfinaly 400m. Pierwszy mocny bedzie

Opublikowano

Sędzia oczywiście już próbuje drukować dla bagieciarzy, ale Włosi powoli opanowują sytuację.

Opublikowano
15 minut temu, kanabis napisał(a):

Zaczynaja sie polfinaly 400m. Pierwszy mocny bedzie

Naser 49.08:obama: ale w piątek będzie walka, stawiam na kolejny rekord Polski, i srebro Kaczmarek. Ale będzie ciężko w chuj. Paulino raczej poza zasięgiem 

Edytowane przez snejk04

Opublikowano

Ten sędzia, co drukuje żabojadom też ma być w finale??

Opublikowano

No nie wiem kto lepszy w finale, z Francją w lidze narodów ostatnio przegraliśmy, plus sędziowie nie wytrzymują ciśnienia.

Opublikowano
6 minut temu, snejk04 napisał(a):

Naser 49.08:obama: ale w piątek będzie walka, stawiam na kolejny rekord Polski, i srebro Kaczmarek. Ale będzie ciężko w chuj. Paulino raczej poza zasięgiem 

Paulino gdyby do konca biegła na maksa to jakis chyba choryczas by wykrecila :obama:

No ale reszta medali w zasiegu chyba. 

Opublikowano

Kaczmarek ładnie pocisnęła.

Opublikowano

Kurde czas slaby a dosc mocno jakby w pluco dostala Natalia :/ Chyba za szybko zaczela. 

Opublikowano

Kurde sędziowanie sędziowaniem, ale francuziki to się chyba naćpały czegoś bo grają jak w transie.

Opublikowano
6 minut temu, BRY@N napisał(a):

Też mi się tak właśnie wydawało, że początek za mocno pocisnęła i końcówka ciężka

Beka bo to i tak trzeci czas polfinalow. A przeciez ją na lajcie stac na okolice 49 sekund. No nic, czekamy na final :)

Opublikowano
3 minutes ago, Tokar said:

Kurde sędziowanie sędziowaniem, ale francuziki to się chyba naćpały czegoś bo grają jak w transie.

Wszędzie te transy, co za czasy :dunno:

Opublikowano

Francja? To jest przeszlosc

Presja bedzie na nich, a przeciez wylapali na pizde od Slowenii, meczarnie z Niemcami. Nasi po dzisiajeszym meczu to mentalnie sa potworami gotowymi rozjebac kazdego