OldMuffin 12 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 20 minut temu, Wooyek napisał(a): Ty oglądasz siatkówkę w ostatnich latach czy przeczytałeś wynik dzisiejszego meczu i stwierdziłeś, że kolejny raz tak zagrają na turnieju za kolejne 50 lat? Pewne to masz jak w banku, że nie dożyjesz kolejnego ćwierćfinale MŚ piłkarzy, a nie czy siatkarze powtórzą dzisiejszy wynik za 4 lata. A założysz się, że w LA znowu odpadną w 1/4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 32 minuty temu, Wooyek napisał(a): Faka to mam wrażenie, że za każdym razem jak pisze o Adrejczyk, znaczy o Marysi to się chyba dotyka. Lubi jak Marysia trzyma ostrzep Cytuj Odnośnik do komentarza
Ddes 3 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Szkoda siatkarzy. Powtórzyła się sytuacja z Mistrzostw Świata, amerykanie wykończyli nas w półfinale i na finał zabrakło sił. Na szczęście siatkarz to nie piłkarze i nie zabraknie im ambicji i motywacji by zdobyć upragniony złoty medal olimpijski. Dodatkowo zostaje PAN TRENER Grbiċ, który na każdej imprezie doprowadził nas do medalu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Awansowala do tego scislego finału w koncu czy nie? Bo komentatorzy na eurosporcie chyba zapomnieli dac znac Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Kto? Kazimierska? Biegnie zaraz na 1500M jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 628 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 3 minuty temu, kanabis napisał(a): Awansowala do tego scislego finału w koncu czy nie? Bo komentatorzy na eurosporcie chyba zapomnieli dac znac Awansowała - 8 miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Tak juz widze. Niestety stamina juz na czerwono chyba 2 minuty temu, Faka napisał(a): Kto? Kazimierska? Biegnie zaraz na 1500M jak coś. Nie, o twoją sunie od oszczepu mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Jeszcze zostały dwa rzuty, no ale słabo ogólnie. A Kazimierska ostatnia w biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Kazimierska tam walczy o oddech a nie medal. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Ale wiecie ze rekord polski dalby 8 miejsce? Rozpierdol jest na tym dystansie jesli chodzi o swiat i Polske. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 17 minut temu, OldMuffin napisał(a): A założysz się, że w LA znowu odpadną w 1/4? Jak ja lubię takie pierdolenie. Najlepiej to przestańmy uprawiać jakikolwiek sport bo to i tak nie ma gwarancji, że coś wygramy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 9 medali Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia W zapasach też przegrywa Baran o brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia (edytowane) Siatkówka to jest jedyny sport w tym kraju, gdzie jakimś cudem, ktoś to ogarnął, ktoś wyjebał leśnych dziadów z zarzadów, jest szkolenie, jest młodzież, mamy bardzo mocną ligę w której grają najlepsi zawodnicy i są tego efekty, bo jesteśmy czołową reprezentacją świata od lat, ale przyszedł jakiś muffin i pierdoli głupoty, szkoda strzępić ryja. Edytowane 10 sierpnia przez Wooyek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
OldMuffin 12 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2 minuty temu, BRY@N napisał(a): Jak ja lubię takie pierdolenie. Najlepiej to przestańmy uprawiać jakikolwiek sport bo to i tak nie ma gwarancji, że coś wygramy Jak ja uwielbiam ten polski przegryw Polaków... Którzy się tylko zadowalają srebrem. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia No nie moglbym chłopaki tych zapasow uprawiac. On go zlapal centralnie za dupe Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 439 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 4 minuty temu, OldMuffin napisał(a): Jak ja uwielbiam ten polski przegryw Polaków... Którzy się tylko zadowalają srebrem. Powiedz to drużynom, które nie zakwalifikowały się do IO albo tym, które odpadły wcześniej w turnieju, że to jest tylko srebro Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia No i nie ma medalu z oszczepu. Teraz tylko boks został. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Marysia ładnie się dzisiaj spaliła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 9 minut temu, OldMuffin napisał(a): Jak ja uwielbiam ten polski przegryw Polaków... Którzy się tylko zadowalają srebrem. troll czy po prostu debil? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Jak mam oglądać boks kobiety z facetem, to bierze mi się na wymioty tego chińczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 313 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Dramat, tylko 9 medali. Czy my w lekkoatletyce jakikolwiek medal mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Jeden brąz z lekkiej XD Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 628 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Teraz, SnoD napisał(a): Dramat, tylko 9 medali. Czy my w lekkoatletyce jakikolwiek medal mamy? brąz na 400m Kaczmarek. Bida w chuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 10 sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 14 minut temu, OldMuffin napisał(a): Jak ja uwielbiam ten polski przegryw Polaków... Którzy się tylko zadowalają srebrem. Czyj to alter? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi