maciucha 11 638 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Curry jaka forma Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Teraz, maciucha napisał(a): Curry jaka forma MVP Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia :o Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Stephen Curry to jest przehooj Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia No plejada gwiazd na parkiecie i na trybunach, fajnie jakby piłka nożna została kiedyś też odblokowana na IO, ale chyba mogłaby przyćmić całą resztę, więc może niech zostanie jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Problem w tym, że w otwartych kanałach typu Eurosport czy TVP koszykówki prawie w ogóle nie pokazywano i woleli pokazywać bieganinę murzynów na długich dystansach niż koszykówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 17 trójek w półfinale i finale Maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 10 minut temu, [InSaNe] napisał(a): Problem w tym, że w otwartych kanałach typu Eurosport czy TVP koszykówki prawie w ogóle nie pokazywano i woleli pokazywać bieganinę murzynów na długich dystansach niż koszykówkę. hbo to była zajebista inwestycja, nigdy tyle igrzysk nie ogladalem, w robocie sobie odpalałem na drugim kompie i leciało w tle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 165 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Akurat w tej walce Szeremety to nie siła przeważyła, tylko przeciwniczka/przeciwnik była/był o wiele lepszy boksersko + zasięg. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 17 minut temu, Bartg napisał(a): Rzut o tyczce i złamane prawa fizyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Obejrzałem teraz skrót walki Szeremety. No wyglądało to trochę jak moja walka z moim o 2 lata starszym kuzynem, kiedy ja miałem 11 (ja bez wąsa), a on 13 (i był już z mlecznym wąsem). Potem byłem już grzeczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia W skoku wzwyż widzę powtórka z Tokio, dwóch typów w finale z tym samym wynikiem, tam obaj się dogadali i dostali złoto. Dziś Amerykanin odmówił i chciał dogrywki która przegrał i skończył ze srebrem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Cytat Algerian boxer Imane Khelif has filed a legal complaint for online harassment following a gender outcry from some people claiming that she is not a woman. The first-time Olympic gold medalist's lawyer, Nabil Boudi, told Reuters that the complaint was filed Friday. "All that is being said about me on social media is immoral. I want to change the minds of people around the world," Khelif said about the filing. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Muzułmanka będzie uczyć innych tolerancji Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 11 sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia Ale kogo obchodzi ich plec? Chodzi o poziom testosteronu ktory jest regulowany przepisami. Medalistom mkol bedzie juz musial sam zrobic takie badania i wtedy okaze sie czy zdobyly medale uczciwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 11 sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia No właśnie, a w przypadku tego chłopa z Tajpej może mieć wysoki i wtedy zajebać medal, wyjebać i dożywotnia dyskwalifikacja z olimpiad jak w przypadku tej kurwy murzynka caster. A złoty medal oddać Szeremecie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 11 sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia Na mistrzostwach swiata go nie bedzie wiec bedzie trzeba ogladac Szeremete Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 11 sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia Mistrzowski medal nie smakuje tak dobrze jak olimpijski, ale też to będzie dobry pogląd na dziewczynę czy forma jest. Ale to młoda dziewczyna, 20 lat więc jeszcze całe życie przed nią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 11 sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 11 sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia W tym jadacym jak po burej suce Julke poscie najbardziej mi sie spodobalo zdanie "nienawisc nie poplaca" Coz, lewactwo w pigulce Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 11 sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia Ale w maratonie jest przepasc pomiedzy kobietami i chlopami. Prawie 20 minut. To jest roznica prawie 7 kilometrow Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 949 Opublikowano 11 sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi