Opublikowano 29 lipca 202429 lip Świątek gładko jak sparing, niestety u Linette wygląda to znacznie gorzej ale jeszcze walczy.
Opublikowano 29 lipca 202429 lip 4 minuty temu, tedi007 napisał(a): Świątek gładko jak sparing, niestety u Linette wygląda to znacznie gorzej ale jeszcze walczy. Na początku jakoś szło, ale drugi set to już pokaz siły polskiej Włoszki. + zapewne kontuzja
Opublikowano 29 lipca 202429 lip Qrde Djoković się nie pieści z Nadalem, ciekawe, czy da mu chociaż gema :D.
Opublikowano 29 lipca 202429 lip 23 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Qrde Djoković się nie pieści z Nadalem, ciekawe, czy da mu chociaż gema :D. Djokovic sprawia że wygląda to jak trening xd oczywiście Nadal nie jest w najlepszej formie no ale
Opublikowano 29 lipca 202429 lip Mam w tv wszystkie Eurosport od 1 do 9 ale nie mam 2 a na 2 chyba leci deska na której mi zależy
Opublikowano 29 lipca 202429 lip 15 minut temu, Czoperrr napisał(a): Mam w tv wszystkie Eurosport od 1 do 9 ale nie mam 2 a na 2 chyba leci deska na której mi zależy Dokładnie tak, właśnie leci na Eurosport 2 i na maxie
Opublikowano 29 lipca 202429 lip Ktoś pisał, że ratownicy na pływalni są niepotrzebni, wczoraj jeden się przydał, ktoś musiał wyłowić czepek z basenu.
Opublikowano 29 lipca 202429 lip https://www.japantimes.co.jp/olympics/2024/07/28/zeng-zhiying-olympic-dream/ Nigdy nie jest za późno na debiut xD.
Opublikowano 29 lipca 202429 lip Ktoś ogląda surfing? Właśnie live leci na max. Piękna sprawa, a te fale robią niesamowite wrażenie!
Opublikowano 29 lipca 202429 lip 35 minut temu, Artur_K napisał(a): Ktoś ogląda surfing? Właśnie live leci na max. Piękna sprawa, a te fale robią niesamowite wrażenie! Tak, ja oglądam. Dzisiaj świetnie się ogląda konkurs bo fale są naprawdę potężne. Wczoraj ocean nie był wzburzony w ogóle i ciężko było znaleźć zawodnikom dobry tunel.
Opublikowano 30 lipca 202430 lip 12 godzin temu, HenrykIggO napisał(a): Tak, ja oglądam. Dzisiaj świetnie się ogląda konkurs bo fale są naprawdę potężne. Wczoraj ocean nie był wzburzony w ogóle i ciężko było znaleźć zawodnikom dobry tunel. obejrzałabym sobie ale nie mogę znaleźć na YouTube - rozumiem, że tylko na Maxie jest i koniec?
Opublikowano 30 lipca 202430 lip 2 minuty temu, ddreamer napisał(a): obejrzałabym sobie ale nie mogę znaleźć na YouTube - rozumiem, że tylko na Maxie jest i koniec? Nie wiem czy tylko na Maxie, ale ja faktycznie tam oglądam.
Opublikowano 30 lipca 202430 lip obejrzałabym sobie ale nie mogę znaleźć na YouTube - rozumiem, że tylko na Maxie jest i koniec?Na eurosporcie po 23 tez byl surfing
Opublikowano 30 lipca 202430 lip 1 minutę temu, wojtas011 napisał(a): 7 minut temu, ddreamer napisał(a): obejrzałabym sobie ale nie mogę znaleźć na YouTube - rozumiem, że tylko na Maxie jest i koniec? Na eurosporcie po 23 tez byl surfing o super dzięki za info
Opublikowano 30 lipca 202430 lip Zawody w triathlonie przełożone na razie na jutro, bo woda w Sekwanie nadal syfiasta
Opublikowano 30 lipca 202430 lip Z tym pływaniem w Sekwanie to nie wiem czego oni się tam spodziewali.
Opublikowano 30 lipca 202430 lip ktoś wie za co Babiarz ma przeprosić? No i kogo? Komunistów którzy poczuli się urażeni?