Skocz do zawartości

Nobody Wants to Die

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Przeżyją, brali dofinansowania xD. 

Takie Bloobery, tylko z Wrocławia będą :). 

Edytowane przez KrYcHu_89

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie miałem w ogóle tego tytułu na radarze. Mignął mnie gdzieś gameplay na YT, zachęcony opiniami kupiłem grę i co mogę więcej dodać. Pograłem koło 2h, jest rewelacyjnie. Klimat jest świetny, grafika c

• Skończyłem. Cóż mogę powiedzieć. Dialogi, zagadki, sama fabuła, sposób jej podania. Jestem godzine po finale, a dalej myślę o świecie wykreowanym przez twórców. Na ps5 grało mi się bardzo dobrze, kilk

• Ja pograłem 2h i póki co jest git. Do tego stopnia, że chciałbym by gierka starczyła na dobre 10-15h (choć wiem, że kończy się po 4-5). Graficzka top (na PC), tak samo audio oraz sama historia. Ogólni

Opublikowano

Może to sprawi że szybciej gierka trafi do plusa/passa .
Tego chyba nie ma na płycie?

Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać

Opublikowano

NRGeek recenzję dodał. Średnio gierka mnie interesuje, więc jeszcze nie oglądałem, ale może ktoś chce

Opublikowano
  • Autor
32 minuty temu, Schranz1985 napisał(a):

Może to sprawi że szybciej gierka trafi do plusa/passa .
Tego chyba nie ma na płycie?

Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać

Nie ma i raczej nie będzie.

Opublikowano

Gra ma bardzo fajną historię, która trzyma do końca. Mówi się, że to kolejny symulator chodzenia, ale jednak tak nie, bo chodzenia jest na dobrą sprawę niewiele, to po prostu interaktywna historia gdzie bardzo dużo jest rozmów. Mnie się osobiście podobało, bo lubię ostatnio takie tytuły i zagrywałem się namiętnie w invincible, hellblade czy teraz w NWTD.

Minusem może być fakt, że tak naprawdę idziemy jak po sznurku przez całą grę, nie ma zagadek, bo gra ciągle nam mówi co mamy zrobić. Nie zatrzymacie się nawet na moment, aby chwilę pomyśleć.

Potraktować to jako fajne story z widoczkami i wchodzi bardzo dobrze [emoji108]

Klasycznie z takich gier, krótki montaż z Nobody Wants To Die z mojej strony.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brać, bo dobry tytuł.