Perez 1 815 Opublikowano 23 lipca Autor Opublikowano 23 lipca 7 minut temu, Słupek napisał(a): i gdzie te aukcje na allegro? miały ruszyć w godzine Jak zawsze https://allegro.pl/uzytkownik/N3Media - 5 aukcji już śmiga, jeszcze Cadillacs and Dinosaurs i limitka - biedny support Allegro próbuje pomóc, bo albo ja tak nie ogarniam (bywa), albo jednak mają coś tu nie do końca dopracowane z tym ich katalogiem. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Prawilniej chyba ze sklepu PE kupić, bo na chłopski rozum odpada prowizja dla tych złodziei z allegro. I tak też zrobiłem, Metal Slug płynie mi w żyłach, a teraz jeszcze będzie na okładeczce Cytuj
Benson 23 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Nie no, pani na pewno jest piękna, tylko tu ją tak ustawiono, że wygląda jakby serio miała wąsa. Do tego ta krzywa grzywka... Ale za to zmiana w Pac-Manie dla mnie na plus i kto wie, czy właśnie nie ta okładka wysforowała się na czoło peletonu 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca A, no i czy będzie coś w magazynie o bohaterce okładki limitowanej? Bo jak nie to tak z dupy trochę napisać, że na limitce jest Emilia, której nikt nie zna. Chyba, że to będzie ta rozmowa z bossem Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca dobra, mam, dziękuję. Mortalik boży zamówiony Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca (edytowane) O dżizas ta limitka!! Zmieńcie ten cover póki czas, coś okropnego! Najlepsze okładeczki moim zdaniem to Outrun, Pacman i Metal Slug. Spis treści spoko, będzie co czytać. Edytowane 23 lipca przez aux 4 Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 23 lipca Autor Opublikowano 23 lipca 2 minuty temu, mitra napisał(a): A, no i czy będzie coś w magazynie o bohaterce okładki limitowanej? Bo jak nie to tak z dupy trochę napisać, że na limitce jest Emilia, której nikt nie zna. Chyba, że to będzie ta rozmowa z bossem Będzie opis, będzie jeszcze kilka zdjęć, natomiast tak myślę, że może wrzucimy wcześniej, skoro tyle pytań o Emilię :). Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 1 minutę temu, Perez napisał(a): Będzie opis, będzie jeszcze kilka zdjęć, Jak macie inne zdjęcia, to może na nich nie wygląda jakby miała wąsy? Sama Emilia mi nie wadzi, ale to zdjęcie nie jest zbyt korzystne imo Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Czy pani Emilia ma pod nosem tatuaż w formie duszka z PacMana, który wygląda jak wąsik? Kolega pyta. 2 Cytuj
Benson 23 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 2 godziny temu, Perez napisał(a): Wywiad z Bossem - rozmowa z prawdziwym szefem salonu Arcade, który ujawnia fakty Ciekawe, kto go przeprowadził (sprawdzić, czy Dziatkiewicz) 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Ha! Już wiem (to tak dla beki więc bez obrazy ale jednak...) Już wiem z kim się skojarzyła, szczególnie jak się zrobi zoom in na fotkę. Nawet moja żona powiedziała, z skojarzy jej się z Elliotem Pagem Cytuj
Veselar 1 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca No ładna pani na limitce, ale wezmę coś innego Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Outran na ten moment na allegro dominuje Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 41 minut temu, aux napisał(a): Zmieńcie ten cover póki czas To za czasów Łapusza tylko. 2 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Outrun świetny ale jednak sentyment i większa styczność z Mortalem przeważyła. Okładka limitki to jakaś pomyłka. Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 23 lipca Autor Opublikowano 23 lipca Pierwszy live sklep + Allegro Out Run - 13 limitowana wersja (400 egz.) - 10 Metal Slug - 6 Cadillacs and Dinosaurs - 5 Mortal Kombat - 4 Pac-Man - 4 Street Fighter II - 0 Jakąś kombinacją alpejską dodałem pozostałe 2 okładki do... Amigi jako produkt z katalogu - dwie rozmowy na czacie i "no nie da się"... Jak zawsze serdeczne dzięki za zamówienia, wreszcie wpadnie trochę kasy to by jakieś wakacje czy coś 2 Cytuj
Atherius 36 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Pani EMOlia ok, ale osobiście już bym wolał @Konsolite na okładce. 1 3 1 Cytuj
czapa 677 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca (edytowane) No ale co ta pani z limitki ma wspólnego z arcade ? Bo trochę nie ogarniam sensu tej okładki. Weźcie to zmieńcie póki można Edytowane 23 lipca przez czapa 1 Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 23 lipca Autor Opublikowano 23 lipca 10 minut temu, czapa napisał(a): No ale co ta pani z limitki ma wspólnego z arcade ? Bo trochę nie ogarniam sensu tej okładki. Weźcie to zmieńcie póki można Buduje automaty w domowym zaciszu! Kurczę, ale tak naprawdę to co ma mieć wspólnego (poza tym, że interesuje się grami i sama też gra)? Rozumiem, jakbyśmy dali zdjęcie samej dziewczyny bez żadnego kontekstu, ale to jest sesja z Warszawskiego Muzeum Arcade, są automaty, tematycznie pokazanie tego, co znajdzie się w tym wydaniu, tylko w nieco innym klimacie niż np. kolaż sprzętów z Amigi. Natomiast jasne, komentarze czytamy, zobaczymy jak będzie ze sprzedażą, chociaż przyznam Wam, że jak okładki pokazywałem znajomym to tam raczej limitka była najczęściej w TOP3, bardziej postrzegana jako coś innego, ciekawego, a nie że dajemy kolejną grę. Cytuj
Veselar 1 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 57 minut temu, Perez napisał(a): Pierwszy live sklep + Allegro Out Run - 13 limitowana wersja (400 egz.) - 10 Metal Slug - 6 Cadillacs and Dinosaurs - 5 Mortal Kombat - 4 Pac-Man - 4 Street Fighter II - 0 Jakąś kombinacją alpejską dodałem pozostałe 2 okładki do... Amigi jako produkt z katalogu - dwie rozmowy na czacie i "no nie da się"... Jak zawsze serdeczne dzięki za zamówienia, wreszcie wpadnie trochę kasy to by jakieś wakacje czy coś Czekam aż Arcade limitowany zostanie wyprzedany i pojawią się scaleprzy. Tacy jak np. tutaj: https://allegrolokalnie.pl/oferta/amiga-extreme-limitowana-edycja-1-z-400-wydanie-specjalne-psx-extreme-4sz Janusze z allegro, nie zmieniajcie się nigdy XD Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 23 lipca Autor Opublikowano 23 lipca 14 minut temu, Veselar napisał(a): Czekam aż Arcade limitowany zostanie wyprzedany i pojawią się scaleprzy. Tacy jak np. tutaj: https://allegrolokalnie.pl/oferta/amiga-extreme-limitowana-edycja-1-z-400-wydanie-specjalne-psx-extreme-4sz Janusze z allegro, nie zmieniajcie się nigdy XD A to nawet redakcyjnie rozmawialiśmy o tym, ale to chyba wbrew pozorom ktoś próbuje, ale niewiele z tego wychodzi. Bodaj przy Dreamcaście to i po 4 stówki te limitki latały, ale czy ktoś to kupił za taką cenę... Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca No nie wiem co chcecie od limitki 25lat temu by były ściany malowane hehe Emilia powinna mieć ksywę od teraz "limitka". Poza tym chyba się skusze przez te Cadillaki i Metal Sluga. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Pomysł na okładkę limitki spoko ale zdjęcie fatalne, kolczyk w nosie i cień jaki on robi daje wrażenie wąsika jak u adolfa 1 Cytuj
Konsolite 563 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 2 godziny temu, Atherius napisał(a): Pani EMOlia ok, ale osobiście już bym wolał @Konsolite na okładce. Z rozpuszczonymi włosami ? 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi