Alastor84 324 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Street Fighter 2 + Metal Slug + Cadillacs Reszta okładek fajna z wyjątkiem limitowanej. Dziewczyna ok, ale ten kolczyk to jak u krowy i te ohydne tatuaże Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Gdybym zamówił to do UK też wysyłacie? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 2 minuty temu, SebaSan1981 napisał(a): Gdybym zamówił to do UK też wysyłacie? Tak, ale musisz zamówić przez sklep a nie allegro. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca To nawet lepiej bo allegro nie trawię. Kupuję jedynie na ebay i właśnie lokalnych sklepach. Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca 10 godzin temu, LeifErikson napisał(a): Czy pani Emilia ma pod nosem tatuaż w formie duszka z PacMana, który wygląda jak wąsik? Wiem, że to miks cienia i kolczyka, ale nie mogę teraz tego duszka "odwidzieć". No niefortunne ujęcie, naprawdę. Żarty żartami, bo babka niebrzydka, minus tatuaże i piercing, ale ujęcie tragiczne. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Myślałem że babeczka wąsa ma, no ogólnie okładka słaba z nią i raczej tani chwyt niż jakieś ambitniejszy projekt. Reszta okładeczek za to naprawdę spoko, szczególnie Outrun. 1 Cytuj
sadiker 60 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Wziąłem Cadillacs and Dinosaurs. Limitki nie mogę, bo żona by mi podarła 2 Cytuj
Pix 915 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Pani Emilia bardzo spoko, no mogłaby zostać moją żoną, ale zdjęcia gorszego rzeczywiście nie mogliście wybrać. Zawsze kupowałem limitki (oprócz PS2 Okemi, spóźniłem się ), ale tym razem chyba wleci Pac-Man albo Mortal. Ekipa Dreamcasta co prawda budzi trochę wątpliwość, bo DC Extreme był najmniej dopracowanym numerem, a Amiga Extreme postawiła poprzeczkę wysoko pod względem jakości. Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 24 lipca Autor Opublikowano 24 lipca 32 minuty temu, Pix napisał(a): Pani Emilia bardzo spoko, no mogłaby zostać moją żoną, ale zdjęcia gorszego rzeczywiście nie mogliście wybrać. Zawsze kupowałem limitki (oprócz PS2 Okemi, spóźniłem się ), ale tym razem chyba wleci Pac-Man albo Mortal. Ekipa Dreamcasta co prawda budzi trochę wątpliwość, bo DC Extreme był najmniej dopracowanym numerem, a Amiga Extreme postawiła poprzeczkę wysoko pod względem jakości. Przy DC mnie nie bylo A tak powaznie - wyciagamy wnioski, doszla m.in. osoba do korekty, bo na to bylo chyba sporo narzekan. Numer sklada Romek, a tu akurat chyba odbior przy Dreamcascie byl OK. Tak ze postaramy sie ogarnac wszystko na pewno nie gorzej niz przy Amidze. Autorsko rowniez jest mix redakcji i kilku osob siedzacych w temacie. 2 2 Cytuj
Mari4n 427 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Zgarnąłem limitkę dla zasady, ale planuję jeszcze dokupić Outrun. Cytuj
smd87 2 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca A mnie się limitka podoba i taką też kupiłem (będzie się fanie komponowała z limitką Dreamcast Extreme). Ale reszta okładek też spoko. Cytuj
Antihero_ 28 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Na forumku bożym na okładkę limitki narzekają, ale na Allegro sprzedażowo wyprzedziła nawet OutRuna, póki co. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Bo jest limitowana to ludzie też biorą dla zasady. 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca 19 minut temu, Square napisał(a): Bo jest limitowana to ludzie też biorą dla zasady. *dla zysku na OLX Cytuj
Pix 915 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Jednak mój wewnętrzny kolekcjoner wygrał i też wziąłem limitkę. Może na żywo ten kolczyk Pani Emilii nie wygląda aż tak bardzo jak wąs Adolfa. Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 24 lipca Autor Opublikowano 24 lipca 19 godzin temu, Perez napisał(a): Pierwszy live sklep + Allegro Out Run - 13 limitowana wersja (400 egz.) - 10 Metal Slug - 6 Cadillacs and Dinosaurs - 5 Mortal Kombat - 4 Pac-Man - 4 Street Fighter II - 0 Jako ciekawostka z teraz, jakoś 3 stówki pyknęły: limitka - 98 Out Run - 62 Mortal Kombat - 47 Cadillacs and Dinosaurs - 35 Metal Slug - 27 Pac-Man - 21 Street Fighter II - 18 Troooochę podobnie jak Amiga, gdzie Lotus top, potem był Superfrog ze SWOS-em, a potem Monkey, Another i Flashback. 1 Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Limitka się różni zawartością, czy tylko ma gorszą okładkę? Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 24 lipca Autor Opublikowano 24 lipca 8 minut temu, Observer napisał(a): Limitka się różni zawartością, czy tylko ma gorszą okładkę? Zawartość ta sama. Ogolnie to też wynika z faktu druku - gdyby mieszać z zawartością to by już nie była jedna pula (gdzie jest taniej), tylko osobny druk. Cytuj
triboy 979 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Out Run zamówiony. Przy okazji zauważyłem, że brakowało mi #298 To uzupełnię sobie kolekcję. 140 numerów 3 2 Cytuj
Pix 915 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Godzinę temu, Badus napisał(a): Laska z wąsem liderką zagrajmerów :O Obecnie gry przyzwyczaiły nas do nowego kanonu piękna, do którego laska z wąsem wpisuje się idealnie. Wszystko zgodnie z planem 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Mam nadzieje, że Emilia nie czyta forum. Jestem ciekaw jak na tle boomerskich numerów o amidze i automatach poradzi sobie nintendo ze snesem. Trzeba bedzie na grupach nintendo reklamowac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi