Skocz do zawartości

Arcade Extreme

Featured Replies

Opublikowano

możliwe, ostatnio tylko praca dom praca dom i padaaaam, dobrze wiedzieć

• Odpowiedzi 343
  • Wyświetleń 31 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pany, jak zawsze serdeczne dzięki za wsparcie  Przedsprzedaż Arcade Extreme zakończona. Wyszło finalnie 1916 egz. plus/minus kilka sztuk, bo jakieś zwroty na Allegro są, a już sam nie ogarniam, czy w

• Jak kobieta na okładce? I to jeszcze tyle ciała odsloniete? Zgłoś się do mnie, proszę, chętnie Ci polecę kogoś, kto za niewielkie pieniądze przeprowadzi Wam jakieś szkolenie. Limitka w

• To może jeszcze ja coś dorzucę, choć moje odczucia w dużej mierze pokrywają się z tymi od Pixa. Jednak nie odmówię sobie tej przyjemności, by zdać relację z lektury. Nie będę rzecz jasna szedł krok po

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, Shen napisał(a):

Perez kilka razy juz o tym pisał na forum

Tak, pisałem, aaaaale dzieją się rzeczy i jeszcze może być zmiana (wtedy SNES najpewniej na marzec). Na bank będzie wiadomo gdzieś w drugiej połowie września, może nieco szybciej. 

Opublikowano

Perez niszczyciel marzeń. Jeszcze jak znowu jakieś komputerki będą to już w ogóle tragedia :frog:

Opublikowano

Bardzo dobrze, oby zamiana na coś współcześniejszego. Starocie nie uciekną :)

Opublikowano

biorąc pod uwagę, że teraz wychodzi arcade. w grudniu wolałbym n64 a najbardziej gamecuba...mam nadzieję, że SNES wyleci na przyszły rok

Opublikowano

No jeszcze N64 w zastępstwie za snesa mógłbym zaakceptować, ale podejrzewam, że szybciej wyjdzie Concord 2 niż doczekamy się specjala o konsoli Nintendo.

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pany, jak zawsze serdeczne dzięki za wsparcie :) Przedsprzedaż Arcade Extreme zakończona. Wyszło finalnie 1916 egz. plus/minus kilka sztuk, bo jakieś zwroty na Allegro są, a już sam nie ogarniam, czy w tych ich zestawieniach to uwzględniają. Dla porównania Amiga miała 2120 egz. w przedsprzedaży, więc lepiej, ale ogólnie przedsprzedaż Arcade bardzo OK, bo jednak potencjał wydawał się mniejszy i pierwotnie zakładaliśmy, że dobrze będzie dojechać do 1500-1600, a tu wyszło całkiem nieźle :). Plus też sporo osób dobierało Amigę do Arcade, więc od jutra mnie nie ma i kasuje konto na forum, bo hajs trzeba wydać ;). 

A co do okładek - no cóż, Mortal jak widać nieśmiertelny. A najciekawsze, że najwięcej debat mieliśmy na koniec ze Street Fighterem, a tu, hmm :D. Numer w druku, planowana dostawa do mnie czwartek, tak że kolejny weekend działam, a potem poniedziałek/wtorek wysyłki (mooooże coś w piątek uda się już puścić). Plus przypominam, że tym razem nie ma 124 stron jak Amiga, ale za to do każdego numeru pocztówka z Moon Patrol oraz rabat na 10 złociszy do Arcade Musem w Krakowie lub Warszawie. 

Mortal Kombat - 440

edycja limitowana - 400 - wyprzedane
Out Run - 387
Cadillacs and Dinosaurs - 240
Pac-Man - 167
Metal Slug - 142
Street Fighter II - 140

Opublikowano

Nielimitowane okładki jak zawsze kończą jako najbardziej unikalne.

Opublikowano

Gratulacje! Ale popularność tej limitki to dla mnie czarna magia :)

Opublikowano
24 minuty temu, Badus napisał(a):

Gratulacje! Ale popularność tej limitki to dla mnie czarna magia :)

Każda limitka się wyprzeda, nawet gdyby tam dali grubasa z concorda:)

Opublikowano

Ty sie z Concorda nie śmiej stawiam ze fizyczne kopie Concorda będą chodziło po kilkaset złotych już niedługo.  Biały kruk.

Opublikowano
13 godzin temu, Perez napisał(a):

A najciekawsze, że najwięcej debat mieliśmy na koniec ze Street Fighterem, a tu, hmm :D.

Ale w jakims sensie "hmm"? Ze najmniej popularna?

Debata byla aby nie dawac do SF2 arta ze SF Alphy 2. Gdyby ta pierwotna okladka zostala, to ja bym wzial Outruna, a tak wzialem SF.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Mejm napisał(a):

Ale w jakims sensie "hmm"? Ze najmniej popularna?

Debata byla aby nie dawac do SF2 arta ze SF Alphy 2. Gdyby ta pierwotna okladka zostala, to ja bym wzial Outruna, a tak wzialem SF.

Trochę kwestia artów, ale też trochę na koniec było już tak "a to może jednak tego Moon Patrola zamiast SF". Ale ogólnie tak - chodzi o to, że najwięcej nad nią było debat, chyba z 5 projektów, a na koniec najmniej popularna. 

Opublikowano
20 godzin temu, Perez napisał(a):

rabat na 10 złociszy do Arcade Musem w Krakowie lub Warszawi

Jest jakiś limit czasowy na wykorzystanie?

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, mitra napisał(a):

Jest jakiś limit czasowy na wykorzystanie?

Tak, ale dłuuugi - do sierpnia przyszłego roku. 

Opublikowano
16 minut temu, Perez napisał(a):

Tak, ale dłuuugi - do sierpnia przyszłego roku. 

Bardzo pocieszająca wiadomość.

Opublikowano

W Krakowie polecam wziąć wjazd na cały dzień i to od momentu otwarcia. Tego jest tyle, że głowa mała. Cudowne miejsce, byłem 2 razy.

Dzień po dniu.

xD

Opublikowano
  • Autor

Co za emocje! Już by mogło dojechać, a tu mi drukarnia dzwoni rano "jeszcze dosycha, no może na późne popołudnie zdążymy z dostawą". 

image.jpeg

Opublikowano

Przez weekend pakowanie i w poniedziałek/wtorek wysyłki, bo nie wiadomo czy w poniedziałek się ze wszystkim zabiorą.

Opublikowano

Przez weekend to na ryby do Wrocławia. Nie trzeba będzie z domu wychodzić, wystarczy balkon.

Opublikowano
  • Autor

Jedziemy z koksem! Już zapomniałem jak farba z tej drugiej drukarni daje...

image.jpeg