Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, Perez napisał(a):

@Bzduras właśnie ogarniam zamówienia ze sklepu i Twoje leci - jaki ładny koment w uwagach <3 No, może ta pierwsza część :D. 

Starałem się <3 Wskoczyło mi dzisiaj z rana do apki Inpostu, także grzecznie czekam.

Opublikowano
3 godziny temu, Pix napisał(a):

Też już w apce mam w przygotowaniu. Dziękuję Prezesie :hi: 

@Perez czy sprawa snesa została już wyjaśniona? W sensie czy jednak zalicza poślizg na marzec 25? 

Tak, przesunięcie będzie, na grudzień działamy z innym tematem. Natomiast Roger, bo on ma SNES-a ogarniać, zastanawia się, czy może nie lepiej Nintendo 64, jeśli już coś od Ninny? Jakbyście mieli wybierać to w którą stronę - SNES czy N64? 

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Czyli grudzień PS1 na 30 lecie. SNES czy N64? Z jednej strony wolał bym SNESa bo gry 2d lepiej się zestarzały i są bardziej zdatne do spożycia, z drugiej jak wleci N64 to będzie do kolekcji cała generacja... hmm.. głosuję na SNESa.

Opublikowano
5 minut temu, triboy napisał(a):

@Perez, jak mojego Arcade jeszcze nie wysłałeś (w apce jest napisane "w przygotowaniu"), to poczekaj do połowy tygodnia. Zobaczymy co z tym #234, który zaginął/opóźnił się. 

O, dobrze, że mówisz - jeszcze udało się znaleźć przesyłkę :). Przez weekend będą wpadały powiadomienia, ale sam odbiór to już poniedziałek i wtorek. 

• Haha 1
Opublikowano

Ja totalnie wolałbym SNES. Do N64 nie czuję praktycznie żadnej nostalgii, bo ominęła mnie ta konsola całkowicie (dopiero po latach grałem w coś tam na emulatorze), a na SNES-ie grałem u kumpli i zagrywałem się w różne romy na dawnym komputerze. No i jest to konsola pełna perełek jak Chrono Trigger, Final Fantasy IV-VI itd.

• This 1
Opublikowano
23 minuty temu, Perez napisał(a):

Jakbyście mieli wybierać to w którą stronę - SNES czy N64? 

Ja tych konsol nie miałem, ale n64 było popularniejsze, natomiast więcej gier dziś mam na snesa (tzn romow ze sto będzie, a na n64 może ze 30). 

Opublikowano

N64 było popularne w Polsce? Ja widziałem tylko w gralniach, na własność nikt nie pokusił się na konsolę z grami za 250zł bez verbatimowej alternatywy.

Opublikowano

Popularniejsze niż snes, miałem jakieś katalogi, reklamy w Kaczorze donaldzie (albo to konkursy były z nagrodami), kumpel miał. W salonie gier raczej były psxy czy dc, n64 nie widziałem. 

Opublikowano

Najpierw postawiłbym jednak na snesa. Mimo wszystko wydaje mi się, że ma więcej kultowych gier, nawet jeśli był mniej popularny w Polsce niż N64. 

A tak w ogóle, to jestem trochę zaskoczony, że w ogóle rozważacie jeszcze możliwość zmiany specjala. Myślałem, że numer tworzył się od jakiegoś czasu i może powstały już nawet pierwsze teksty, ale wygląda na to, że nic się w temacie jeszcze nie działo. Trochę szkoda, pasował mi bardzo ten Snes Extreme na świąteczny okres. 

• This 2
Opublikowano

No raczej nie robią tych specjali na tydzień przed premierą. To jednak kwartalnik. Zresztą przy poprzednich wydaniach Perez pisał o tym, że wiele tekstów było już gotowych na długie tygodnie przed premierą.

Opublikowano
2 godziny temu, iluck85 napisał(a):

N64. Ze snesem kontakt zerowy w zasadzie. Chwilę pograłem gdzieś u kogoś. N64 więcej zamieszania zrobiło. 

ale dzisiaj znajdziesz top100 gier snes, które odpalisz na emu, a znaleźć top 30 gier z n64 to wyzwanie.

• Minusik 1