Mari4n 401 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Pięknie pachnie to wydanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Wytatuowana Pani Emilia już czeka. Dzięki Panowie, będzie czytane 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Mnie - niestety - połamało nos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 670 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Godzinę temu, Mari4n napisał(a): Pięknie pachnie to wydanie Aż pachnie w całym pokoju I jeszcze czytam przy otwartym oknie, wieje w gazete i potem mi tym zapachem prosto w morde xD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września U mnie też już jest hihi: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września 3 godziny temu, Pix napisał(a): Wytatuowana Pani Emilia już czeka. Dalej z wąsem austriackiego akwarelisty, widzę Swoją drogą, rozczarowało mnie przedstawienie jej sylwetki. Kilka zdań upchniętych w małą ramkę i heja. Myślałem, że to jakaś ważna dla polskiej sceny arcade postać, w tym wypadku nadal zasadne jest pytanie: kim jest Emilia i dlaczego wleciała na cover tego wydania? Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 260 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Dobrze wygląda i zwraca uwagę, to chyba wystarczy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Przyznam, ze okladka z nia to mocny vibe lat 80, gdzie w bajtkach czy innych pismach czesciej widywalo sie po prostu ludzi a nie grafiki z gier/programow czy jakichs kolazy artystycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września (edytowane) 10 minut temu, Bzduras napisał(a): Dalej z wąsem austriackiego akwarelisty, widzę Swoją drogą, rozczarowało mnie przedstawienie jej sylwetki. Kilka zdań upchniętych w małą ramkę i heja. Myślałem, że to jakaś ważna dla polskiej sceny arcade postać, w tym wypadku nadal zasadne jest pytanie: kim jest Emilia i dlaczego wleciała na cover tego wydania? Podała swój Instagram? Widzę, że nie. Edytowane 17 września przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września 7 minut temu, dominalien napisał(a): Dobrze wygląda i zwraca uwagę, to chyba wystarczy? Z tym "dobrze" to rzecz względna, ale nie będę się wykłócać. Mimo wszystko więcej miejsca na przedstawienie się dostała autorka tekstów do AE, jakoś dziwnie to wygląda. 4 minuty temu, Rozi napisał(a): Podała swój Instagram? Masz egzemplarz z najlepszą okładką, sam sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Myślałem, że to jakiś eksluziw limitowanej edycji Ale jebie farbą magazyn, chyba na emulsyjnej drukowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 260 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Zapach chyba jest obowiązkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Ale nie aż tak! Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 670 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września 29 minut temu, Rozi napisał(a): Ale nie aż tak! Więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Ale karteczki fajne śliskie takie i ładnie pachnom Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września 2 godziny temu, dominalien napisał(a): Dobrze wygląda i zwraca uwagę, to chyba wystarczy? Czy dobrze, to kwestia dyskusyjna (mnie tatuaże i kolczyki odrzucają). Zwracać uwagę, no zwraca, tylko czy pozytywnie? Mnie przyznam trochę irytowała, tym bardziej, że jak już Bzduras wspomniał, po przeczytaniu tych kilku zdań o sobie stwierdzam, że to przypadkowa babka. Przy tekście, że gra raptem od 2021 roku trochę wymiękłem. Wiem, marudzę, ale to jest nikt, a przewija się przez kilka stron na przestrzeni całego pisma. No zalatuje po prostu tanią rozkładówką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 907 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września 22 minuty temu, Suavek napisał(a): Czy dobrze, to kwestia dyskusyjna (mnie tatuaże i kolczyki odrzucają). Zwracać uwagę, no zwraca, tylko czy pozytywnie? Mnie przyznam trochę irytowała, tym bardziej, że jak już Bzduras wspomniał, po przeczytaniu tych kilku zdań o sobie stwierdzam, że to przypadkowa babka. Przy tekście, że gra raptem od 2021 roku trochę wymiękłem. Wiem, marudzę, ale to jest nikt, a przewija się przez kilka stron na przestrzeni całego pisma. No zalatuje po prostu tanią rozkładówką. Do mnie numer nie dotarł, jednak wpisuje się to w konwencję PSXE, no chyba ,że średnia wśród czytelników wzrosła i ich już takie zagrywki nie jarają Kto jest w ogóle redaktorem prowadzącym Arcade? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Szkoda, że szmatławiec już nie wychodzi w takiej jakości, papier i zapach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 698 Opublikowano 17 września Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 4 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Do mnie numer nie dotarł, jednak wpisuje się to w konwencję PSXE, no chyba ,że średnia wśród czytelników wzrosła i ich już takie zagrywki nie jarają Kto jest w ogóle redaktorem prowadzącym Arcade? Numer ogarniał Majk jako prowadzący. A co do dostawy - dzisiaj wyszedł drugi zestaw i nie ma nic zaległego, więc jutro powinno dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września U mnie też już odebrany pakiet z Amigą, rano dostałem sms z inpostu i parę dobrych minut nie mogłem sobie przypomnieć, co to może być, przecież nic ostatnio nie zamawiałem. No i miło poczuć znajomy zapach po dwóch miesiącach przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
sadiker 57 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Też wczoraj doszło. Co do zapachu to się nie wypowiem, bo mnie moje ulubiona córka zaraziła katarem Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Właśnie odebrałem i wącham... cudowny zapaszek, jest moc!! Ale mam na raz gazetek do czytania, akurat zbiorczo mi wszystko wleciało, a jeszcze Amiga nie skończona... Perez zwolnij trochę Zniżka do Muzeum Arcade to świetny pomysł, chętnie skorzystam. Fajne są wspominki i mapa salonów. Recenzje spoko, ale nie opisaliście mojego ulubionego automatu Sega Daytona USA Twin Arcade Machine. Te dwusiedzeniowe automaty to była moc! Najbardziej lubiłem wyścigi, gry typu 1943 i bijatyki. Ale zawsze mnie wkurzało że trzeba płacić, przepychać się i że nie moge mieć tego w domu tylko dla siebie Kolejny udany numer specjalny, gratuluję autorom i czekam na kolejne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września 14 minut temu, aux napisał(a): Właśnie odebrałem i wącham... cudowny zapaszek, jest moc!! Na zdjęciu okładka z Emilią. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września 13 minut temu, Bzduras napisał(a): Na zdjęciu okładka z Emilią. Która jest tak paskudna (okładka nie Emilia) że od razu wylądowała w archiwum gazetek. Do czytania zostawiłem se Mortala. A obwąchałem wszystkie wersje, haha PS: Zapaszek szybko ulatuje więc ogólnie lipa xD Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 000 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września (edytowane) Kadilaki na okładce, a w środku recenzja na 1/3 strony? aż musiałem szybko przekartkować czy dalej nie ma normalnej recenzji Edytowane 18 września przez mcp Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi