darkos 4 339 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Gra indy, zrobiona chyba tylko przez jedną osobę. Ma vibe pierwszego Colin McRae Rally. Gra sie przyjemnie. Jakby ktoś tęsknił za takim retro to polecam. Można zaliczyć wszystkie poziomy i odblokować każde auto. A potem to juz robic czasowki. Mnie nawet trochę wessało 4 1 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Dodałem do WL na ten moment. Wiadomo co on tam ma zamiar jeszcze żeby gra wyszła z EA? Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 30 lipca Autor Opublikowano 30 lipca 3 hours ago, gtfan said: Będzie to na konsolach? Sądząc po cenie na steam to raczej nie. Tylko 40 zł Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Fajne to! Lubię takie ścigałki w staroświeckim stylu. Przypomina mi to trochę Art of Rally, też bardzo fajna rajdowa gierka: Cytuj
Mari4n 470 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Śledzę od pierwszego trailera, ale na razie poczekam aż wyjdzie z EA. Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 4 sierpnia Opublikowano 4 sierpnia (edytowane) Kupiłem na steam decka i niestety ale ta gra w tej formie nie ma najmniejszego sensu. Model jazdy jest bardzo słaby. Na każdej nawierzchni i każdym samochodem jedzie się podobnie. Myślałem, że dostaniemy prostą grafikę i model w stylu Art Rally gdzie się poślizgamy fajnie w zakrętach, tutaj każdy bok prowadzi do zatrzymania się samochodu. Brak ustawień samochodu, uproszczone zniszczenia i cienkie trasy. Jestem na nie. Edytowane 4 sierpnia przez Dud.ek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi