Jukka Sarasti 347 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Bardzo mnie ta wiadomość ucieszyła, bo nie spodziewałem się nawet, że ta gra jednak kiedyś się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Jedna z moich ulubionych serii. Jak to będzie gra z wszystkimi jeźdźcami to Day One. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Liczę na nową część, bo to jedna z ulubionych moich serii, ale tytuł sugeruje remake... Były już remastery, pora na nowe części Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Tylko, że nie ma żadnego tytułu - to po prostu video na YouTube ma taki nagłówek, bo jakoś to ochrzcić musieli, więc wciąż mam nadzieję, że to kolejna odsłona serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragon13 49 Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia W zasadzie jeszcze tylko Waśń nie dostał swojej singlowej gry. Więc oby to była 4 część. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia its time to finish the fight Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Jaram się cholernie, bo wstyd przyznać ale dopiero w tym roku skończyłem wszystkie części. Praktycznie po kolei i nadal mam ogromny niedosyt. Każda część była inna i to jest zajebiste w tej serii. Sama fabuła też ma jeszcze sporo nie zamkniętych wątków, co z radą? Z kim rozmawiała Lilith pod koniec 3 części (prawdopodobnie z Lucyferem) no i jest teoria że Vulgrim to właśnie wspomniany Lucyfer, który jak wiadomo działa z ukrycia i jest mistrzem manipulacji. Niestety premiera pewnie w 2026…. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia W dniu 3.08.2024 o 20:26, Beelzeboss napisał(a): its time to finish the fight Oj chciałbym zobaczyć właśnie ten moment w kolejnej grze, zamiast jakiś prequeli lub spinoffów Cytat One of the most badass endings for a video game evar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi