oFi 2 490 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia No ile można było czekać, cała generacja mineła Ten trailer padaka, mam nadzieje, że będzie nextgen wreckfestowy. Jedyneczka była S Z T Y W N I U T K A Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia No i to jest news! Mało jest zapowiedzi, które naprawdę mnie jarają, ale Wreckfest 2 jest na pewno jedną z nich. Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia A tak się właśnie zastanawiałem co tam Bugbear smaży. Zajebiscie Cytuj
Mari4n 464 Opublikowano 3 sierpnia Opublikowano 3 sierpnia Dayum Jedynka była kozak, jak dwójka będzie na co najmniej na tym samym poziomie, to będę ukontentowany. Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 4 sierpnia Opublikowano 4 sierpnia Wolałbym większego skupienia na wyścigach niż na destruction derby. Co by nie zrobili to day one wjeżdża. Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia Ja bym chciał by się skupili bardziej na randomowych rzeczech na trasie, które mogą Ci się przydażyć, wtedy się naciekawsze rzeczy dzieją. Pamiętam pamiętną trasę "ósemka", to tam blacha się mocno gieła. Nawet jeśli nie przyjechałem na pierwszym miejscu to ile fikołów po drodzę się zdarzyło to nie zlicze Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia To była dobra rzecz, ale zabrakło jakiejś większej dynamiki i bardziej odjechanych motywów(może nitro, bardziej zakręcone trasy?). Sama destrukcja pojazdów i fizyka, to trochę za mało. Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia Przydałby się deszcz i błoto niczym z Motorstorma. Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia Dobra wiadomość i trochę z zaskoczenia. Jak już tak wyliczamy to mi w jedynce najbardziej brakowało różnorodności środowisk. Prawie wszystkie trasy wyglądały niemal tak samo. Fajnie jakby były w różnych częściach świata i np. różnych porach roku. 1 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia Czekam jak popierdolony, w jedynce przejeździłem ponad 200 godzin. Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia 11 godzin temu, Emet napisał(a): Dobra wiadomość i trochę z zaskoczenia. Jak już tak wyliczamy to mi w jedynce najbardziej brakowało różnorodności środowisk. Prawie wszystkie trasy wyglądały niemal tak samo. Fajnie jakby były w różnych częściach świata i np. różnych porach roku. No dokładnie, brakuje efekciarstwa trochę i zwariowanych rzeczy, które mozna by zrobić na tej fizyce właśnie Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Świetne info. Jedynka trochę przeze mnie pominięta, bo dużo innych dobrych tytułów akurat się pojawiło. Kraksy były zayebiste, ale podpisuje się pod tym, ze trasy nieco monotonne. Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 6 sierpnia Opublikowano 6 sierpnia Ostatni racer ktory wzbudził we mnie burnoutowe emocje. Chyba ze 300 godzin wjechalo w online. Wiadomo już coś o dacie premiery? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi