Beelzeboss 324 Opublikowano 19 sierpnia Opublikowano 19 sierpnia Team cherry nie chce wydac silksong to inni to zrobią. Cytuj
Jukka Sarasti 401 Opublikowano 19 sierpnia Opublikowano 19 sierpnia Irytują mnie rzeczy takie jak Deviator czy Crowsworn - lubię gry, które są trybutami dla klasyków (np. Record of Lodoss War-Deedlit in Wonder Labyrinth wygląda jak list miłosny do SotN, ale gameplayowo robi swoje), ale stylistyka podchodząca pod plagiat i brak/mało autorskich mechanik zwyczajnie budzą jakieś zażenowanie. Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 19 sierpnia Autor Opublikowano 19 sierpnia Ja jako konsument mam to w nosie. Zdecydowanie wolę to niż kolejnego pikselaka. Hollow knight wyróżniał tylko artstyle, a sama gra nie wnosiła zupełnie nic nowego do gatunku. Jak beda wygladać podobnie to zobaczymy co jest lepsze. Zresztą ten Lodoss to tez nie wiem co takiego robił gameplayowo, bo był całkowicie odtwórczy. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 19 sierpnia Opublikowano 19 sierpnia Na steam early access za 32pln Co do trailera/screenów to obrzydliwy plagiat HK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi