Shankor 1 651 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Nie ma opcji, że to wyjdzie w przyszłym roku, nawet nie dali preordera za milion monet. Cytuj
banzai 197 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia będziemy bić księżyc. handsome moon. niech randy i pisorze od story z trójki czymajo łapy z daleka. niech rzucą tych od wonderlands Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Jak najmniej bezbeki i krindżu z trójki i jak najwięcej vibe dwójki z jej niepowtarzalnym klimatem poproszę. No i łażenie po księżycu musi być, uwielbiam te poziomy w Pre-Sequelu a w B3 księżycowe klimaty też bardzo mi się podobały. 3 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia To Wy gracie w Borderlandsy dla fabuły? Czekam, przy każdej bawiłem się świetnie, szczególnie w coopie. Film podobno chujowy, to niech gra wyjdzie przynajmniej :). Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Wiadomo że nie dla fabuły ale bekowe questy muszą być tak samo jak zła postać fajnie jakby się zbliżyła poziomem do Handsome Jacka. Ci z 3 źli nie byli ale do Jacka sporo brakowało. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Od lat powinien być zakaz ogłaszania gier w taki sposób 2 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Pewnie zrobili coś na szybko żeby przykryć ten tragiczny film Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia No taki trailer zajebali, że można z papci wyskoczyć chyba po prostu Geoff posmarował, żeby mieć cokolwiek jako światową premierę na pokaz. Jeśli będzie w 2025, to strzelam, że na jesień/zimę dopiero Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 23 sierpnia Autor Opublikowano 23 sierpnia 30 sierpnia na PAX będą gadać o BL4, ale bez nowych materiałów. A odnośnie premiery to wyjdzie spokojnie w przyszłym roku, prawdopodobnie we wrześniu. Zwiastun zrobił mi więc czekam na każde info, a sama gra wlatuje Day 1. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia Spokojnie wyjdzie w przyszłym roku. Bitchford wyda gierkę, a gracze będą ją testować. Po roku zbalansuje się wszystkie aspekty tak by gra była grywalna. Ja nie czekam. Kładę pytonga na twarz Randy'ego za trójkę. I tak, gram w Borderlandsy też dla fabuły. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Ja już trójeczki nie byłem w stanie dociągnąć do końca fabuły. Może kiedyś, za grosze, jakaś wersja ze wszystkimi dodatkami wleci, ale u mnie hajp zerowy. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 9 grudnia Autor Opublikowano 9 grudnia W trójce mam najwięcej godzin przegrane. Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 13 grudnia Opublikowano 13 grudnia Cztery postacie/klasy, dobrze. Obawiałem się kreatora jak w tym spin offie fantasy. Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 13 grudnia Opublikowano 13 grudnia mam nadzieję, że fabuła tym razem będzie skupiać się na bardziej "globalnych" wydarzeniach, a nie walce z jakimiś pajacami jak w 3ce. Postacie na pierwszy rzut oka wyglądają spoko, jest jaranko w sumie Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 13 grudnia Opublikowano 13 grudnia Będzie grane, pozostaje czekać na gameplay trailer na początku przyszłego roku i można składać pre-order. 1 Cytuj
mario10 548 Opublikowano 13 grudnia Opublikowano 13 grudnia Wygląda to świetnie. Czekam z niecierpliwością 1 Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 13 grudnia Opublikowano 13 grudnia Godzinę temu, number_nine napisał(a): mam nadzieję, że fabuła tym razem będzie skupiać się na bardziej "globalnych" wydarzeniach, a nie walce z jakimiś pajacami jak w 3ce. Wątpię że uda im się zrobić głównego złego na poziomie Handsome Jacka. W sumie ci z 3 też nie byli tragiczni i przecież nie dla fabuły się w to gra. Cytuj
mario10 548 Opublikowano 13 grudnia Opublikowano 13 grudnia Dokładnie w Borderlands się gra dla tra ta ta ta ta ta bo jest miodne i tony lootu Ale trzeba przyznać, że Jack zapada w pamięć jako antagonista. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 13 grudnia Autor Opublikowano 13 grudnia Wpis na blogu PS https://blog.playstation.com/2024/12/12/borderlands-4-introduces-new-rippers-horde-and-deadly-planet-kairos/ Ode mnie krótko, czekam. Pokazane miejscówki mi się podobały, później będę bardziej analizował trailer. Widziałem Zane'a, ciekawe czy reszta z trójki też się pojawi. No i mam nadzieję na powrót Atheny. Cytuj
mario10 548 Opublikowano 13 grudnia Opublikowano 13 grudnia No mi się podoba to co widziałem na trailerze, a liczę na jakiś gameplay niedługo skoro ma wyjść 2025 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi