Skocz do zawartości

Borderlands 4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tez, wlasnie gram sobie w poprzednie czesci, no I w 4 mogliby zmniejszyc ilosc legendarek, za duzo tego bylo w 3 I wpadaly jak normalny loot, niech zrobia jak w 2, no I poziom trudnoaci musza podniesc bo za latwo bylo.

Opublikowano

Dwójka ma najgorsze dropy w całej serii, w BL3 w zwykłym przejściu dropy były ok, dopiero jak wszedł Mayhem 2.0 to dużo zaczęło lecieć na najwyższych poziomach.

W Wonderlands już to fajnie zbalansowali więc raczej jestem spokojny o to, a i fajnie jakby i tu był system Luck z WL, który nagradzał eksplorację.

Opublikowano

Ja grałem dawno w 2,3, Wonderlands.

Obecnie ograłem 1 OG, no i tam drop słaby, klimat bardziej Falloutowy, więce łażenia niż strzelania, wiadomo, trochę się to zestarzało (oprócz grafiki, ta jest nieśmiertelna, jeszcze z 4k teksturami dostępnymi na PC i konsolach nowszych). 

Natomiast teraz kończę Pre-Sequel i o dziwo strasznie mi się podoba ta cześć, wiadomo jest oparta o dwójkę, więc może mieć na to wpływ "starość" jedynki no ale jest dobrze i Handsome Jack to jednak spoko postać :D. Podoba mi się też ten australijski klimat i traversal na księżycu z dodatkową mechaniką oddychania. 

Plasowałbym tą część gdzieś pomiędzy 2 i 3, a 1 i Wonderlands. Jak ktoś nie grał imo warto przed 4 obadać. 

Opublikowano

Czekam na czwóreczkę, ostatnio ogrywałem 3 po raz drugi lub trzeci. Dwójkę uwielbiam, ale pamiętam, że chyba loot się nie zbierał automatycznie za to Jack najlepszy z całej serii :) 

Opublikowano
7 minut temu, Hanza71 napisał(a):

Pre sequel, ma najlepszych VH dla mnie, polecajka rowniez.

Zdecydowanie, Athena najlepsza syrena w serii.

Ja sobie wróciłem do BL3 kilka dni temu, na głównym sejwie (Amara) się bawię, ale chyba zrobię nowe przejście zaczynając z max lvl.

Jeszcze na wiosnę ma być oddzielny State of Play dla BL4 na którym poznamy nowych VH i inne nowości. To co zobaczyłem wczoraj strasznie mi się podoba.

• Plusik 2
  • Lubię! 2