Hanza71 40 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Ja tez, wlasnie gram sobie w poprzednie czesci, no I w 4 mogliby zmniejszyc ilosc legendarek, za duzo tego bylo w 3 I wpadaly jak normalny loot, niech zrobia jak w 2, no I poziom trudnoaci musza podniesc bo za latwo bylo. Cytuj
Square 8 956 Opublikowano 13 lutego Autor Opublikowano 13 lutego Dwójka ma najgorsze dropy w całej serii, w BL3 w zwykłym przejściu dropy były ok, dopiero jak wszedł Mayhem 2.0 to dużo zaczęło lecieć na najwyższych poziomach. W Wonderlands już to fajnie zbalansowali więc raczej jestem spokojny o to, a i fajnie jakby i tu był system Luck z WL, który nagradzał eksplorację. Cytuj
KrYcHu_89 2 556 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Ja grałem dawno w 2,3, Wonderlands. Obecnie ograłem 1 OG, no i tam drop słaby, klimat bardziej Falloutowy, więce łażenia niż strzelania, wiadomo, trochę się to zestarzało (oprócz grafiki, ta jest nieśmiertelna, jeszcze z 4k teksturami dostępnymi na PC i konsolach nowszych). Natomiast teraz kończę Pre-Sequel i o dziwo strasznie mi się podoba ta cześć, wiadomo jest oparta o dwójkę, więc może mieć na to wpływ "starość" jedynki no ale jest dobrze i Handsome Jack to jednak spoko postać :D. Podoba mi się też ten australijski klimat i traversal na księżycu z dodatkową mechaniką oddychania. Plasowałbym tą część gdzieś pomiędzy 2 i 3, a 1 i Wonderlands. Jak ktoś nie grał imo warto przed 4 obadać. Cytuj
Hanza71 40 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Pre sequel, ma najlepszych VH dla mnie, polecajka rowniez. Cytuj
mario10 577 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Czekam na czwóreczkę, ostatnio ogrywałem 3 po raz drugi lub trzeci. Dwójkę uwielbiam, ale pamiętam, że chyba loot się nie zbierał automatycznie za to Jack najlepszy z całej serii Cytuj
Square 8 956 Opublikowano 13 lutego Autor Opublikowano 13 lutego 7 minut temu, Hanza71 napisał(a): Pre sequel, ma najlepszych VH dla mnie, polecajka rowniez. Zdecydowanie, Athena najlepsza syrena w serii. Ja sobie wróciłem do BL3 kilka dni temu, na głównym sejwie (Amara) się bawię, ale chyba zrobię nowe przejście zaczynając z max lvl. Jeszcze na wiosnę ma być oddzielny State of Play dla BL4 na którym poznamy nowych VH i inne nowości. To co zobaczyłem wczoraj strasznie mi się podoba. 2 2 Cytuj
messer88 6 838 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Wygląda jak 3, podoba mi się ale tak właśnie zapamiętałem trójkę nie widać tu progresu jak z 2 czy TPS na 3. Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano wczoraj o 07:10 Opublikowano wczoraj o 07:10 Jak w 4 Syrena bedzie ten Pokemon z 3 to nie bede zadowolony xD w ogole w 3 tylko Zane byl dla mnie fajny Cytuj
Square 8 956 Opublikowano wczoraj o 07:36 Autor Opublikowano wczoraj o 07:36 Ava będzie jako NPC i raczej będzie miała większą rolę. Zane też będzie. Cytuj
Farmer 3 288 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Kij z nią. U Randy'ego nie ma już chyba kompetentnych ludzi od scenariusza. Ciężko będzie wygarnąć się z fabularnego szamba jakie zaserwowała nam trójka, zwłaszcza, że to będzie bezpośrednia kontynuacja. Niech jeszcze dadzą Avie Pickle'a do pomocy i oficjalnie głosuje za rozjebaniem księżyca Pandory. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi