Figuś 21 249 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Dying Light: The Beast is a thrilling standalone zombie adventure set in a tightly-crafted rural region. Play as Kyle Crane, a legendary hero who breaks free after years of brutal experiments. Now, he must realize there’s more at stake than just revenge. chuj im w dupę ogólnie, bo na premierę wziąłem wersje gry z dwoma rozszeżeniami, a tu wychodzi że jest standalone 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia 3 minuty temu, Figuś napisał(a): Dying Light: The Beast is a thrilling standalone zombie adventure set in a tightly-crafted rural region. Play as Kyle Crane, a legendary hero who breaks free after years of brutal experiments. Now, he must realize there’s more at stake than just revenge. chuj im w dupę ogólnie, bo na premierę wziąłem wersje gry z dwoma rozszeżeniami, a tu wychodzi że jest standalone A jest info, że go nie dostaniesz? Cytuj
suteq 200 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Jak kupiłeś Ultimate to dostaniesz za darmo. Cytuj
Figuś 21 249 Opublikowano 20 sierpnia Autor Opublikowano 20 sierpnia jest info że stand alone, nic więcej nie ma a że chińczyki są właścicielami to wszystko możliwe 4 minuty temu, suteq napisał(a): Jak kupiłeś Ultimate to dostaniesz za darmo. kupiłem deluxe i tam było że dostane dwa przyszłe rozszerzenia, w tym momencie nawet jej nie ma dostępnej, jest jakaś reloaded Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Poszperałem na Steam i w sumie sam nie wiem, jaką wersję mam, 1wsze DLC chyba kupiłem osobno akurat, ale zakładam, że dla ultimate powinno dać, bo jest zapis o 2 DLC fabularnych, cieszę się, że standalone. To zawsze problem wracać do wykoksanej postaci po tak długim czasie. 1 Cytuj
Figuś 21 249 Opublikowano 20 sierpnia Autor Opublikowano 20 sierpnia i opis deluxe Edycja Deluxe gry Dying Light 2 zawiera: Oryginalny steelbook. Nową historię w postaci DLC, które zostanie wydane w miesiącach po premierze gry. Specjalne breloki do broni. Strój „Legendary” Skórkę broni „Legendary” Skórkę paralotni „Legendary” Tapety gotowe do druku. Cyfrowy komiks. i sorry bo z jednym rozszerzeniem ale jednak jak tylko ultimate je dostanie to chuj im na ryj 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Kyle Crane wraca, to on nie zginął w The Following? Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia 5 minut temu, Figuś napisał(a): i opis deluxe Edycja Deluxe gry Dying Light 2 zawiera: Oryginalny steelbook. Nową historię w postaci DLC, które zostanie wydane w miesiącach po premierze gry. Specjalne breloki do broni. Strój „Legendary” Skórkę broni „Legendary” Skórkę paralotni „Legendary” Tapety gotowe do druku. Cyfrowy komiks. i sorry bo z jednym rozszerzeniem ale jednak jak tylko ultimate je dostanie to chuj im na ryj Będzie Cytuj
Figuś 21 249 Opublikowano 20 sierpnia Autor Opublikowano 20 sierpnia czy ty kurwa umiesz czytać ze zrozumieniem, kupiłem DELUXE które też miało zawierać DLC, masz info o tym że ja też dostane? Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia 5 minut temu, Figuś napisał(a): czy ty kurwa umiesz czytać ze zrozumieniem, kupiłem DELUXE które też miało zawierać DLC, masz info o tym że ja też dostane? Na premierę Ci napisali, że Deluxe daje dostęp do DLC 1 i DLC 2? Jak tak to Spoiler kłamali , to nie dostaniesz, tylko Ultimate. I tylko taka wersja istnieje obecnie. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Może to dla ciebie nauczy ficuś żeby nie płacić za coś czego nie dostajesz od razu 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia 9 minut temu, XM. napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość Zmienił się w zombie No właśnie były chyba 2 zakończenia Jak dobrze pamiętam, więc pewnie to jedno kanoniczne. Cytuj
Figuś 21 249 Opublikowano 20 sierpnia Autor Opublikowano 20 sierpnia 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Na premierę Ci napisali, że Deluxe daje dostęp do DLC 1 i DLC 2? Jak tak to Ukryj zawartość kłamali , to nie dostaniesz, tylko Ultimate. I tylko taka wersja istnieje obecnie. widzę że edytowałeś, tak kurwa jak składałem preorder to miałem mieć dostęp do przyszłych płatnych rozszerzeń w wersji deluxe i był to główny powód preorderu tej wersji Cytuj
wrog 640 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia (edytowane) Polecam w przyszłości uważniej czytać opisy, bo Deluxe miało właśnie tylko jedno DLC. W Ultimate były oba. Edytowane 21 sierpnia przez wrog Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi