Skocz do zawartości

Dying Light: The Beast

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dying Light: The Beast is a thrilling standalone zombie adventure set in a tightly-crafted rural region. Play as Kyle Crane, a legendary hero who breaks free after years of brutal experiments. Now, he must realize there’s more at stake than just revenge.

chuj im w dupę ogólnie, bo na premierę wziąłem wersje gry z dwoma rozszeżeniami, a tu wychodzi że jest standalone

• Plusik 1
Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał(a):

Dying Light: The Beast is a thrilling standalone zombie adventure set in a tightly-crafted rural region. Play as Kyle Crane, a legendary hero who breaks free after years of brutal experiments. Now, he must realize there’s more at stake than just revenge.

chuj im w dupę ogólnie, bo na premierę wziąłem wersje gry z dwoma rozszeżeniami, a tu wychodzi że jest standalone

A jest info, że go nie dostaniesz? 

Opublikowano

jest info że stand alone, nic więcej nie ma a że chińczyki są właścicielami to wszystko możliwe

4 minuty temu, suteq napisał(a):

Jak kupiłeś Ultimate to dostaniesz za darmo.

kupiłem deluxe i tam było że dostane dwa przyszłe rozszerzenia, w tym momencie nawet jej nie ma dostępnej, jest jakaś reloaded

Opublikowano

Poszperałem na Steam i w sumie sam nie wiem, jaką wersję mam, 1wsze DLC chyba kupiłem osobno akurat, ale zakładam, że dla ultimate powinno dać, bo jest zapis o 2 DLC fabularnych, cieszę się, że standalone. To zawsze problem wracać do wykoksanej postaci po tak długim czasie. 

• Minusik 1
Opublikowano

image.thumb.png.897a6d770a9a74cd68ad1b9fdd33942c.png

image.png.b199a46837f018c28cff3b7fefa612da.png

i opis deluxe

Edycja Deluxe gry Dying Light 2 zawiera:
  • Oryginalny steelbook.
  • Nową historię w postaci DLC, które zostanie wydane w miesiącach po premierze gry.
  • Specjalne breloki do broni.
  • Strój „Legendary”
  • Skórkę broni „Legendary”
  • Skórkę paralotni „Legendary”
  • Tapety gotowe do druku.
  • Cyfrowy komiks.

i sorry bo z jednym rozszerzeniem ale jednak jak tylko ultimate je dostanie to chuj im na ryj

• beka z typa 1
Opublikowano
5 minut temu, Figuś napisał(a):

image.thumb.png.897a6d770a9a74cd68ad1b9fdd33942c.png

image.png.b199a46837f018c28cff3b7fefa612da.png

i opis deluxe

Edycja Deluxe gry Dying Light 2 zawiera:
  • Oryginalny steelbook.
  • Nową historię w postaci DLC, które zostanie wydane w miesiącach po premierze gry.
  • Specjalne breloki do broni.
  • Strój „Legendary”
  • Skórkę broni „Legendary”
  • Skórkę paralotni „Legendary”
  • Tapety gotowe do druku.
  • Cyfrowy komiks.

i sorry bo z jednym rozszerzeniem ale jednak jak tylko ultimate je dostanie to chuj im na ryj

Będzie 

Opublikowano
5 minut temu, Figuś napisał(a):

czy ty kurwa umiesz czytać ze zrozumieniem, kupiłem DELUXE które też miało zawierać DLC, masz info o tym że ja też dostane?

Na premierę Ci napisali, że Deluxe daje dostęp do DLC 1 i DLC 2? Jak tak to

Spoiler

kłamali

, to nie dostaniesz, tylko Ultimate. I tylko taka wersja istnieje obecnie. 

Opublikowano
9 minut temu, XM. napisał(a):
  Pokaż ukrytą zawartość

Zmienił się w zombie

No właśnie były chyba 2 zakończenia Jak dobrze pamiętam, więc pewnie to jedno kanoniczne. 

Opublikowano
3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Na premierę Ci napisali, że Deluxe daje dostęp do DLC 1 i DLC 2? Jak tak to

Ukryj zawartość

kłamali

, to nie dostaniesz, tylko Ultimate. I tylko taka wersja istnieje obecnie. 

widzę że edytowałeś, tak kurwa jak składałem preorder to miałem mieć dostęp do przyszłych płatnych rozszerzeń w wersji deluxe i był to główny powód preorderu tej wersji

Opublikowano (edytowane)

Polecam w przyszłości uważniej czytać opisy, bo Deluxe miało właśnie tylko jedno DLC. W Ultimate były oba.

Editions_PL.png

Edytowane przez wrog