Skocz do zawartości

Mafia: The Old Country

Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Faka napisał(a):

Fajnie, że będzie, akurat jakiś czas temu grałem sobie w Mafię 3, ale dawkowałem sobie, bo chodzi tylko w 30 klatkach. 

Chyba żadna Mafia nie działa w 60, no nie? Ani ten remaster mafii 2, ani og Mafia 2 z 360 (w tym też na XSX we wsteku), ani jedynka definitive edition.

Edytowane przez ProstyHeker
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja też odpuszczam w tym roku bo wyjątkowo późno będzie a już nie te lata żeby oglądać reklamy doritosów całą noc a rano być żywym:nosacz2:

Opublikowano (edytowane)

Spaghetti western? :obama:

Moje zaufanie mają o tyle, że rimejk Mafii 1 naprawdę mi się podobał. I pamiętam, że był w dodatku chyba bardzo zdroworozsądkowo wyceniony - a już na pewno w odniesieniu do tych pseudoremasterów z ostatnich lat. Nie był to oczywiście tytuł idealny, brakło czegoś ekstra i kilku mocnych momentów więcej, ale zdecydowanie dali radę. Obiektywny nie będę, bo mam też cholerny sentyment do serii - oryginał oraz część druga to dla mnie momenty, które po prostu trudno mi zapomnieć.

Edytowane przez l33t
  • Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, Rooofie napisał(a):

Generalnie to gówno można stwierdzić po takiej jakości i cinematikach ale w gruncie rzeczy to SUMMER 2025 potwierdza, że GTA6 to już AUTUMN 2026.

To jedynie potwierdza, że GTA VI to nie Summer 2025.

Opublikowano
4 minuty temu, Figaro napisał(a):

To jedynie potwierdza, że GTA VI to nie Summer 2025.

Takiego potwierdzenia nie potrzebowaliśmy bo GTA6 nigdy nie było Summer 2025.

Opublikowano

W sumie jakby nie patrzeć, to jest duża szansa na październikową/listopadową premierę GTA VI. Zwłaszcza, że GTA5 miała we wrześniu, a RDR2 w październiku. 

Opublikowano

Jak zrobią mięsisty gameplay zamiast odbijania baz to mają moją uwagę. Dwójeczka po latach została przeze mnie doceniona, a pamiętam, że mocno psioczyłem na fabułkę.

Opublikowano

Trailer super ale zobaczmy jak gampeplay. Trójke i remake jedynki bardzo lubie ale ledwo je było można podpiąć pod kategorie w miare dobrych gier

Opublikowano

Ja mówię tak: Mafia jesień 2025, GTA VI wiosna 2026. Jaram się tą Mafią strasznie, a jeszcze trójeczka przede mną, bo tak jakoś wyszło że tylko zacząłem i leży rozgrzebana.