ProstyHeker 1 919 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia (edytowane) 3 godziny temu, Faka napisał(a): Fajnie, że będzie, akurat jakiś czas temu grałem sobie w Mafię 3, ale dawkowałem sobie, bo chodzi tylko w 30 klatkach. Chyba żadna Mafia nie działa w 60, no nie? Ani ten remaster mafii 2, ani og Mafia 2 z 360 (w tym też na XSX we wsteku), ani jedynka definitive edition. Edytowane 21 sierpnia przez ProstyHeker Cytuj
drozdu7 2 865 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Kurde chyba jednak człowiek obejrzy tego pajaca bo szykuje się sporo ciekawych zapowiedzi Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Ciekawe czy to wyjdzie jeszcze przed premierą GTA VI Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Ja obczaje do kawki rano trailer bez zbędnej gadki Goeffa. 2 Cytuj
Pupcio 18 601 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Ja też odpuszczam w tym roku bo wyjątkowo późno będzie a już nie te lata żeby oglądać reklamy doritosów całą noc a rano być żywym Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Akurat mam wolne to może obejrzę, szykuje się trochę ciekawych zapowiedzi. Ile to ma trwać? 2 godziny? Cytuj
PiotrekP 1 860 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Żeby nie było jak z trójką. Najpierw klimatyczny CGI trailer, a potem ten z gameplay i te koziołkujące, płonące od ostrzału auta. Cytuj
l33t 141 Opublikowano czwartek o 12:06 Opublikowano czwartek o 12:06 (edytowane) Spaghetti western? Moje zaufanie mają o tyle, że rimejk Mafii 1 naprawdę mi się podobał. I pamiętam, że był w dodatku chyba bardzo zdroworozsądkowo wyceniony - a już na pewno w odniesieniu do tych pseudoremasterów z ostatnich lat. Nie był to oczywiście tytuł idealny, brakło czegoś ekstra i kilku mocnych momentów więcej, ale zdecydowanie dali radę. Obiektywny nie będę, bo mam też cholerny sentyment do serii - oryginał oraz część druga to dla mnie momenty, które po prostu trudno mi zapomnieć. Edytowane czwartek o 12:07 przez l33t 1 Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano czwartek o 12:13 Opublikowano czwartek o 12:13 Wszystkie Mafie spaniałe, 3ka nawet te powtarzalne sekwencje jakoś dał człowiek radę ograć. Czekanko. 1 Cytuj
Plackus 438 Opublikowano czwartek o 12:14 Opublikowano czwartek o 12:14 Wygląda bardzo dobrze. Jeśli bez opóźnień to na wakacje w sam raz ciepłe klimaty Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano czwartek o 13:54 Opublikowano czwartek o 13:54 Generalnie to gówno można stwierdzić po takiej jakości i cinematikach ale w gruncie rzeczy to SUMMER 2025 potwierdza, że GTA6 to już AUTUMN 2026. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano czwartek o 13:58 Opublikowano czwartek o 13:58 2 minuty temu, Rooofie napisał(a): Generalnie to gówno można stwierdzić po takiej jakości i cinematikach ale w gruncie rzeczy to SUMMER 2025 potwierdza, że GTA6 to już AUTUMN 2026. To jedynie potwierdza, że GTA VI to nie Summer 2025. Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano czwartek o 14:02 Opublikowano czwartek o 14:02 4 minuty temu, Figaro napisał(a): To jedynie potwierdza, że GTA VI to nie Summer 2025. Takiego potwierdzenia nie potrzebowaliśmy bo GTA6 nigdy nie było Summer 2025. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano czwartek o 15:05 Opublikowano czwartek o 15:05 To też nie zaprzecza Fall 2025 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano czwartek o 17:39 Opublikowano czwartek o 17:39 W sumie jakby nie patrzeć, to jest duża szansa na październikową/listopadową premierę GTA VI. Zwłaszcza, że GTA5 miała we wrześniu, a RDR2 w październiku. Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano czwartek o 17:41 Opublikowano czwartek o 17:41 Jak zrobią mięsisty gameplay zamiast odbijania baz to mają moją uwagę. Dwójeczka po latach została przeze mnie doceniona, a pamiętam, że mocno psioczyłem na fabułkę. Cytuj
drozdu7 2 865 Opublikowano piątek o 05:29 Opublikowano piątek o 05:29 Będzie grane z włoskim dubbingiem. Ale w sumie trochę martwi brak gameplayu jak na premierę za pół roku Obsuwa? Cytuj
Pupcio 18 601 Opublikowano piątek o 09:12 Opublikowano piątek o 09:12 Trailer super ale zobaczmy jak gampeplay. Trójke i remake jedynki bardzo lubie ale ledwo je było można podpiąć pod kategorie w miare dobrych gier Cytuj
aux 3 807 Opublikowano piątek o 09:41 Opublikowano piątek o 09:41 Ja mówię tak: Mafia jesień 2025, GTA VI wiosna 2026. Jaram się tą Mafią strasznie, a jeszcze trójeczka przede mną, bo tak jakoś wyszło że tylko zacząłem i leży rozgrzebana. Cytuj
XM. 11 017 Opublikowano piątek o 09:42 Opublikowano piątek o 09:42 GTA 6 Jesień 2026, zapiszcie sobie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi