Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Zastanawiam się jak to będzie wyglądało jeśli chodzi o fury, bo wtedy praktycznie ich nie było, tym bardziej na jakimś wypizdowie we Włoszech. Czy nagną trochę realia, żeby lepiej się grało, czy pójdą bardziej w konie.
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru na pierwszym trailerze , teaserze chyba była samochód. mega brawa za setting, coś świeżego, ciekawego. chciałbym żeby był mesjasz ale 3 to dla mnie spierdolina a i rimejk był tylko dobry. czekam ale bez podjarki póki co
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Byle nie zboczyli z tego "linear" i nie zapodali osiemnastu takich samych kryjówek gangów do wyczyszczenia. Co ja gadam, w remake'u nawet free roam cieszy tak jak w 2002 roku. Dawać więcej tego strzelania. Konie? Młodziutki Don Salieri jako woźnica? Robimy to.
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Dopiero obejrzałem trailer i ciary wjechały na plecy! Coś czuję że to będzie dooobre. Przeciekawy setting, zupełnie nieeksplorowany wcześniej. Sądząc po samochodach widocznych w trailerze, to okolice 1910-1920 roku. Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy, bo ekipa pokazała już przy remake'u oryginalnej Mafii że kuma czaczę i nie zajmuje się tematem przez przypadek.
Opublikowano 14 grudnia 202414 gru Wygląda obłędnie, połączenie świetnego klimatu z ciekawym settingiem i miejmy nadzieję wciągającą fabułą. Jaram się niesamowicie!
Opublikowano 14 grudnia 202414 gru Może tutaj faktycznie inne czasy ale wyobrażam sobie taką mafię ze zniszczeniami z beam ng
Opublikowano piątek o 06:393 dni Mafia: The Old Country - The Tea...Mafia: The Old Country - The Team Behind Mafia: The Old C...Get a first look at gameplay, a behind-the-scenes peek at Hangar 13's development, and join us for a dev Q&A!PAX 8 maja, a release 8 sierpnia (wyciekło komuś na hiszpańskim Steam).
Opublikowano piątek o 08:533 dni 1 godzinę temu, PiotrekP napisał(a):Klimatem się pewnie obroni, pytanie tylko jak z gameplayem wyjdzie.Zobaczymy, wszystko delikatnie lepsze niż Mafia 3 i będzie super, może być dobry rok dla fanów gier akcji z samochodami w tle :D.W ogóle to zapowiadali powrót do korzeni i rdzeń rozgrywki to ma być misja fabularna, a nie przechwytywanie dzielnic, zobaczymy, czy nie kłamali :).
Opublikowano piątek o 10:153 dni Wogóle ma tu być otwarty świat w stylu jedynki? Czy tylko małe huby na czas misji? Bo chyba tylko o tym drugim wspominali.
Opublikowano piątek o 11:313 dni Podobno ma być liniówka z różnymi lokacjami ale ciężko mi w to uwierzyć do końca. Zobaczymy jak pokażą więcej.
Opublikowano piątek o 11:353 dni Autor Tutaj akurat wolałbym open world ze zwiedzaniem pięknej Sycylii.
Opublikowano piątek o 11:463 dni 14 minut temu, suteq napisał(a):Podobno ma być liniówka z różnymi lokacjami ale ciężko mi w to uwierzyć do końca. Zobaczymy jak pokażą więcej.Pewnie dowiemy się 8 maja, bo na razie to powrót do korzeni może oznaczać, że będzie free roam, ale po prostu nie będzie zbieractwa mandatory pomiędzy mięskiem fabularnym.
Opublikowano piątek o 13:513 dni 2 godziny temu, Rozi napisał(a):Tutaj akurat wolałbym open world ze zwiedzaniem pięknej Sycylii.Mogą zrobić coś w stylu Free ride jak w oryginalnej jedynce.
Opublikowano piątek o 17:263 dni Dwójka też miała open-world, ale nie była sandboxem, bo świat był pozbawiony jakichś aktywności, więc służył jedynie za tło przemieszczania się z punktu A do B - w sumie takie rozwiązanie byłoby nawet spoko, ale mimo wszystko chciałbym, żeby było co robić w tak pięknym settingu, jak Sycylia.
Opublikowano piątek o 18:253 dni I kolejne generyczne aktywności pojedź->zabij/zniszcz/ukradnij->wróć?
Opublikowano piątek o 18:273 dni Czemu nie? Ważne, żeby nie było ich po 50. Jak byłoby po 5 np to luzik - coś jak w Horizon Zero Dawn w porównaniu do ubisofciaków - 7 żyrafów na całą mapę kontra 50 punktów synchronizacji mapy w Assasinach.
Opublikowano piątek o 18:323 dni 6 minut temu, PiotrekP napisał(a):I kolejne generyczne aktywności pojedź->zabij/zniszcz/ukradnij->wróć?Si, mogą być, tylko nie takie jak w Mafii 3, wystarczy cokolwiek totalnie opcjonalnego.
Opublikowano piątek o 19:473 dni Dwójka to był ideał w tym temacie: coś tam można było porobić (garaże, chyba też jakieś żarcie na mieście), pozwiedzać, dojechać do celu na różne sposoby, ale brak było gównoaktywności i ogromniastej, męczącej mapy.
Opublikowano piątek o 20:512 dni Na różne sposoby to nie bardzo, bo tylko autami się jeździło. Już wolę samą fabułę, ale dłuższą. W dwójce sporo z tego pokazali w jednym dłuższym filmiku zamiast dać w misjach.Póki co niech jakikolwiek normalny gameplay pokażą.
Opublikowano piątek o 22:472 dni 4 godziny temu, Wredny napisał(a):Czemu nie? Ważne, żeby nie było ich po 50. Jak byłoby po 5 np to luzik - coś jak w Horizon Zero Dawn w porównaniu do ubisofciaków - 7 żyrafów na całą mapę kontra 50 punktów synchronizacji mapy w Assasinach.Dokładnie, poboczne zawsze w tego typu grach będą polegały na schemacie, ale można zrobić schemat jak w trójce, czyli mega nudne i powtarzalne przejmowanie terenów na wzór czyszczenia "fortec" w Assasins Creed, a można to zrobić tak jak w GTA V, gdzie misje dla nieznajomych mimo ogólnie powtarzalnego schematu nie dawały uczucia jebania jak wół po polu w kółko tego samego, dobra otoczka fabularna, trochę urozmaicenia i już z misji przynieś podaj pozamiataj robi się coś fajnego.
Opublikowano piątek o 23:272 dni Pisząc "na różne sposoby" miałem na myśli dowolną drogę, jak to w open worldach.
Opublikowano piątek o 23:352 dni 4 minuty temu, kotlet_schabowy napisał(a):Pisząc "na różne sposoby" miałem na myśli dowolną drogę, jak to w open worldach.No tu się zgodzę, zupełnie czymś innym jest tryb freeroam poza normalną gra, a zupełnie czymś innym możliwość zwiedzania całości mapy pomiędzy wykonywaniem misji. Trochę nie rozumiem z czym tu devi mają problem, wystarczy naśladować GTA z przełożeniem na klimaty sycylijskiej mafii, nie muszą wymyślać koła na nowo.
Opublikowano sobota o 05:362 dni 5 godzin temu, tjery napisał(a):Trochę nie rozumiem z czym tu devi mają problem, wystarczy naśladować GTA Ogólnie się zgadzam, ale ten fragment mnie rozbawił. ;) Z czym mają problem? No nie wiem, może nie mają miliarda dolców budżetu? ;)