Skocz do zawartości

Mafia: The Old Country

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, LeifErikson napisał(a):

Ogólnie się zgadzam, ale ten fragment mnie rozbawił. ;) Z czym mają problem? No nie wiem, może nie mają miliarda dolców budżetu? ;)

Nie no, w sensie, że ogólną koncepcję pobocznych mają zapożyczyć od GTA, nie cały game design ;)

• Odpowiedzi 84
  • Wyświetleń 4,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Kiedyś jakoś potrafiono robić klony GTA (Saints Row, Sleeping Dogs, Watch Dogs, True Crime, The Getaway, Drivery, Just Cause), a teraz nagle potrzeba miliarda dolców? Nie chodzi o to, żeby kopiować GTA 6 tylko wzorować się na GTA 4 i 5, tutaj budżety pewnie byłyby zbliżone i nie trzeba wymyślać koła na nowo.

Opublikowano

Nie wiem, czy podano już dokładne lata, w których będzie toczyć się fabuła, ale na oko to będzie mniej więcej ten sam przedział co Red Dead Redemption.

Naprawdę jestem ciekaw, jaki mają na to pomysł. Boję się, że Sycylia będzie bardziej nowoczesna niż Saint Denis.

Opublikowano

Nowoczesna w jakim sensie? Ogólnie sam świat w mafiach jest dość realnie zbudowany. Co innego jego wykorzystanie.

Opublikowano

Też troche nie rozumiem obawy. To mafia a nie rdr, nie będziemy polować na króliki i rozmawiać z dutchem że rozwój miast niszczy nature i wolność człowieka

Opublikowano

Będąc mafijnym pachołkiem będziemy owieczki przeganiać, albo nosić kosze z winogronami. Bossowie muszą mieć co jeść i pić D

Opublikowano
21 godzin temu, PiotrekP napisał(a):

Nowoczesna w jakim sensie? Ogólnie sam świat w mafiach jest dość realnie zbudowany. Co innego jego wykorzystanie.

Nie sprecyzowałem. Core Mafii to jednak jazda autem i zastanawiam się, jak to zrobią w kontekście zapyziałej w początkach wieku Sycylii. Nie chodzi mi o mechanikę rozgrywki, a wykreowany świat.

Opublikowano

Jak mają dać sam free roaming bez aktywności, to jest dupa, a nie gra. W dwójce był, ale co z tego jak tam nic do roboty nie było, nuuuuuuda przeokrutna.

Opublikowano

Jak dla mnie mogą ten cały free roaming pominąć. Jeśli byłyby to części na poziomie jedynki lub dwójki to i tak powinno być dobrze. Bez tych wszystkich zapchajdziur z ewentualną możliwością lekkiego zboczenia z trasy by nie było zbyt korytarzowo.

Opublikowano

Idealny byłby złoty środek pomiędzy Mafia 1+2 a Mafią 3, która jest dosłownie najgorszym open worldem jaki istnieje. Zrobienie z nowej Mafii liniowej historii na 10h to totalnie niewykorzystany potencjał.