SebaSan1981 3 631 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Road Craft Po MudRunner, SnowRunner i Expeditions nadchodzi nowa gra z ciężkimi pojazdami, bezdrożami i błotem. Tym razem będzie to coś skupionego bardziej na buldożerach, spychaczach, koparkach, ładowarkach i walcach drogowych. Plus nasze stare znajome ciężarówki oczywiście! Jak komuś mało trudnych terenów i wertepów w poprzednich grach, to dostanie kolejną. Ale teraz rozgrywka ma być skupiona bardziej na budowaniu. Zapowiada się kolejne kopiuj-wklej SnowRunnera nowymi pojazdami i mechanikami. Premiera zapowiedziana została na 2025rok. Gra pojawi się na Xklocka, PS5 i PC. 1 1 Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Na plus graficzka, bo cała reszta tych innych gier z ciężaruwami to słabo wygląda przy SR. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Gierka panów od SnowRunnera, więc może być dobrze. Chociaż mają chyba trend robienia osobnych gierek z mechanik, które miały początkowo trafić do SnowRunnera. Masa ludzi chciała, żeby się dało naprawiać drogi w tej grze. Może też testują mechaniki przed nową dużą edycją, bo Expeditions też sprawia wrażenie wyciętego kawałka gry. Mimo wszystko czekam. 1 Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Już jest temat. Ale to się wyjaśniło czemu dobrze wygląda skoro to od tych samych gości xd Expeditions sporo by zyskało gdyby były też tam normalne cargo misje oczywiście nie na taką skalę jak w SR, tak samo w SR fajnie było by mieć drona lub echosondę. jak to będzie taki SR 1,5 z nowymi rzeczami z expeditions plus te wywrotki itp i gra pozwoli nam np. sprzątnąć te głupie kilka głazów z poza tym idealnej drogi to super. Nie no jak obejrzałem trailerek to koń się sam wali. day one Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Dla mnie chyba najlepszy trailer całego Gamescomu i najciekawsza zapowiedź. Snowrunner wciąż nietknięty, ale to odpalam od razu, jak tylko wyjdzie - zajebiście mi się to podobało i co chwilę reagowałem jak dzieciak Cytuj
Boomcio 4 158 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia 3 minuty temu, Wredny napisał(a): Snowrunner wciąż nietknięty, Ograj se najpierw wersję z ps3 4 godziny temu, SebaSan1981 napisał(a): Po MudRunner, SnowRunner i Expeditions nadchodzi nowa gra z ciężkimi pojazdami, bezdrożami i błotem. Tym razem będzie to coś skupionego bardziej na buldożerach, spychaczach, koparkach, ładowarkach i walcach drogowych. Plus nasze stare znajome ciężarówki oczywiście! Czyli nadciąga to, na co czekał każdy fan gier od Sabera. Mokre sny lubią się spełniać. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia 17 minut temu, Wredny napisał(a): Snowrunner wciąż nietknięty to odpal i zobacz czy się spodoba Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Grałem w MudRunnera i bardzo mi się podobało, a tu jara mnie ten aspekt budowania, więc na bank będzie zajebiście. Choć kto wie, może zanim to wyjdzie to i SnowRunnera odpalę. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Mud kupiłem ostatnio, kiedyś włączę z ciekawości. SR fajny bo można sobie na luzie przeplatać innymi grami bo to jednak zupełnie inna rozgrywka. Zrobić sobie pare zleceń dla relaksu i cyk coś innego, chociaż u mnie przez ostatnie 2 miesiące to wleciało 100+h w SR. Teraz przerwa z 2tyg i jak mnie najdzie to znowu będzie jeżdżone. Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 21 sierpnia Autor Opublikowano 21 sierpnia U mnie SR grany naprzemiennie z Grounded, choć teraz mam dużo pracy, mało wolnego i nawet nie mam kiedy rozpakować BG3. Ale idzie pomału, 100% w dlckach pewnie wbiję za rok lub dwa Co do Road Craft to jestem ciekaw jak to wyjdzie im z mechanikami przemieszczania obiektów, załadunkiem - rozładunkiem w czasie rzeczywistym, kolizją obiektów, rozplaszczaniem asfaltu przez walec itp. Podejrzewam że będzie cyrk bo kamienie, drzewa, znaki drogowe i inne obiekty potrafiły generować absurdalne bugi w SnowRunner. No i niech dodadzą jakichś ludzi, poruszającą się faunę bo kilka kotów, wilków, rybek czy siedzący pijak na przystanku w SR to trochę mało. Potencjał w tej kwestii jest dużo większy. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Zastanawia mnie też jaka będzie wytrzymałość tych dróg i czy można je robić jak sobie chcemy, czy tylko tam gdzie autorzy nam łaskawie pozwolą. Rozmiar gry pewnie też bliżej Mudrunnera niż SnowRunnera, bo jednej gry nie zdążyli jeszcze do końca załatać (na coop w Expeditions wciąż czekamy na konsolach), a już następną rzucają sobie na barki. Ciekawe czy tu też wrzucą bez coopa na start. Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia No i wciąż rozwijają SnowRunnera. Sama gra zapowiada się ciekawie. Pytanie brzmi, ile swobody będziemy mieli? No i należy pamiętać, że i SnowRunner i Expeditions na premierę nie wyszły w najlepszym stanie, więc tutaj też raczej pewniak, jeśli chodzi o premierowe i popremierowe łatki. Mnie to akurat nie martwi, bo wciąż ogrywam seazony w SR, więc zanim je zaliczę i zacznę.Expeditions, RC będzie już połatany jak dziury w asfalcie. Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 22 sierpnia Autor Opublikowano 22 sierpnia Jakby dali wychodzenie ludzika z auta, drugą postać kierowcy do wyboru np kobietę w czerwonej kraciastej koszulce i dżinsowych szortach z kozaczkami - byłbym usatysfakcjonowany. Mogę in nawet wysłać kilka projektów haha. Ogólnie jestem ciekawy tego projektu i napewno kupię w swoim czasie, jak już połatają Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Budowa dróg imo 100% w miejscach pod to zrobionych. Chociaż jak tu takie sprzęty będą powinny być inne opcje ale wątpię że nam pozwolą np wykarczować co gdzie chcemy i robić sobie drogi. Jeden moment z trailera sugeruje coop ale xD Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia W opisie na Steamie mają info, że jednak będzie coop do 4 graczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi