Patricko 1 458 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Takie info jeszcze znalazłem:-Devi uprzedzają, że gra nie będzie skupiać się na jeżdżeniu. - Nie będzie paliwa, pojazdy mają nieskończoną wachę. Dla mnie spory minus. Zostało to potwierdzone przez devów na ich discordzie. - Będą działające wycieraczki.- Ręcznej skrzyni biegów też chyba nie ma, w każdym razie nie było jej nigdzie widać podczas gameplayów.- Prawdopodobnie brak modyfikowania pojazdów.Resztę już widzieliśmy na trailerach. Wygląda na to, że cała para poszła w fizykę, zarządzanie flotą i ogarnianie mapy, a sama jazda będzie tutaj chyba tylko formą przejechania z punktu A do B, żeby naprawić kolejną rzecz.No jestem bardzo ciekaw co z tego wyjdzie, niektóre rzeczy trochę mnie ostudziły (szczególnie info o braku paliwa). Akurat się ogra Dooma i będzie wiadomo czy warto kupować. 1 Cytuj
Bartg 5 582 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Czyli chyba celują w szerszy rynek, szkoda, mogli chociaż jakiś tryb hardkor dać. Cytuj
McDrive 3 139 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Najwyraźniej nie umieli tego mądrze rozwiązać. Stacje paliw byłyby głupie gdyby działały w miejscach katastrof od razu. Stawianie ich w dowolnej lokalizacji też mogłoby być "takie se". Mnie ogólnie wkurwiało jak ciężarówki chłeptały paliwo w SR, a stacje paliw były w dziwnych miejscach albo nie było ich na mapie wcale Sama mechanika w grze fajna, ale gdzie jest sens rozstawiania cystern w kluczowych miejscach na mapach albo ciągnięcie za sobą cysterny Cytuj
Patricko 1 458 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Stacje nie, ale jakieś mauzery w bazie czy coś i by wystarczyło. W ekipie zawsze ktoś jeździł cysterną i robił za mobilną stacje paliw i to było fajne. Grając solo rozumiem irytację ciągłego tankowania, no ale studio szczyci się tym, że robią symulacje po czym wycinają jeden z ostatnich aspektów, który tę symulacje przypomina. Jedyna nadzieja, że wrzucą może kiedyś jakiś tryb hardcore i wszyscy będą zadowoleni. Z dobrych wiadomości. Dev potwierdził, że będzie można budować drogi gdziekolwiek chcemy i tworzyć ścieżki wg własnego uznania. Jak jest woda to zasypujemy piachem, jak drzewa to wycinka. Podobno można nawet małe budynki zasypać i zrobić z nich górkę. 2 1 Cytuj
Bartg 5 582 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego W snowrunerze wiadomo, że zużycie paliwa było nierealistyczne, bo mając zbiornik 200L w ciężarówce nawet w takich warunkach paliwo nie skończy się po 15-20 minutach, ale to musiałaby być mapa jak w ETS, żeby to realistycznie wypadło. Tu mogli jednak dodać taki element, budujesz w jakimś obszarze drogę, zwozisz sprzęt no to logiczne, że przywozisz też cysterne z paliwem. Cytuj
Bartg 5 582 Opublikowano poniedziałek o 18:52 Opublikowano poniedziałek o 18:52 Demo na steamie już 24 Cytuj
Tommy Dee 53 Opublikowano poniedziałek o 19:42 Opublikowano poniedziałek o 19:42 A co z konsolami? Jakas nadzieja na demo? Cytuj
LukeSpidey 945 Opublikowano czwartek o 11:49 Opublikowano czwartek o 11:49 Ta gra będzie jak zabawa za dzieciaka w piaskownicy z kolegami. Tylko lepsza, bo prawdziwa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi