Daffy 10 547 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Wraca legenda, oby nie zjebali, early access w pierwszym kwartale 2025 3 2 Cytuj
Snake_Plissken 880 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Ubisoft, ale mnie teraz pozytywnie zaskoczyłeś Kurwa, biorę ten early access z miejsca, na materiale z tvgry ślicznie się to prezentuje, tak baśniowo. W końcu zrezygnowali z kamery 3D na rzecz stałego rzutu kamery. Szkoda, że tylko 6 miast będzie. Francuziki, nie spieprzcie tego, to jedna z moich serii życia. Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Mapa mi się podoba, tak projekt jednostek na ekranie bitwy to tak średnio mi leży. Trochę taka stylistyka WoWa. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 22 sierpnia Autor Opublikowano 22 sierpnia Stylistyka mapki i pola walk ujdzie ale ekran miasta kompletnie mi się leży Znając moja miłość do trójki i songs of conquest i tak pewnie w ciemno lykne Early access Cytuj
Snake_Plissken 880 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia (edytowane) Dla mnie jeszcze wyborne jest to, że wrócili do świata Enroth Ashan nie był zły, ale to było typowe fantasy, a bogate lore oryginalnych Heroesów to jednak takie science-fantasy. Edytowane 23 sierpnia przez Snake_Plissken Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Wiecej gier na 2025 ,wiecej jeszcze wiecej w koncu doba ma 709h. Wlatuje day one,oby tego nie zjebali bo wpadne w rozpacz. Wszystko mi tutaj pasuje,trzeba odpalić 3 bo hype wskoczył. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia O kurcze jestem ciekaw co z tego będzie. Fajnie jakby na konsole wylądowało, bo na padzie da się spokojnie grać. A kto ma teraz prawa do tej gry w ogóle? Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Będzie hit na poziomie nowych Settlersów Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Just now, tjery said: A to czemu? Bo to Ubi? To chyba jasne patrząc na to co robią 1 Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Nie byłem nigdy jakimś wielkim fanem Hirołsów (o nie! To jak nie kochać papieża Jana Pawła II!), ale raczej byłem fanem Disciples (od czasu gdy pewne pismo wydawane za bodaj 7 zł dodało pierwszą część na płytce). I żałowałem, że jakoś po dwójce się to nie rozwinęło, oczywiście wydawca upadł w okolicach premiery trójki i to było czuć. Oczywiście, Disciples było dawno temu i pewnie nie ma co mówić o ciągłości, każdy kto konkretnie tamte gry robił pewnie się wypalił albo opuścił duże firmy w jakiś sposób, tak jest w branży, ale jeśli gdziekolwiek ludzie od Disciples dzisiaj pracują, to właśnie w Unfrozen albo w Ubisofice. Co ciekawe, twórcy studia niegdyś wspominali, że w ekipie mają też osoby doświadczone z... Pathologic 2, wybitną i nieprzystępną rosyjską grą. Ich Iratus: Lord of the Dead był przyzwoitą pozycją, nigdy niewydaną na konsole. Nie pachniała ta gra budżetem, ani w opowiadaniu historii ani prezencji - mówiąc wprost, gra wyglądała na oko jak tania zrzyna z Darkest Dungeon - ale sedno taktycznych walk nadal było całkiem dobrze wykonane. Walki były dość wymagające, z koniecznością kombinowania nad pozycjami postaci dużo bardziej niż w Darkest Dungeon. Tak więc jest w tym studiu jakaś ciągłość zainteresowań od czasu tych Disciples. Ponadto tamto doświadczenie w robieniu rogalików sugeruje zainteresowanie nowymi, bardziej wciągającymi formami konstrukcji misji niż za dawnych czasów. Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia 48 minut temu, Homelander napisał(a): Bo to Ubi? To chyba jasne patrząc na to co robią PoPa też oddali mniejszemu studiu i dostaliśmy dobrze przyjęte zarówno przez krytyków jak i graczy Prince of Persia The Lost Crown. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Ekrany miast są okropne, jak z jakiejś mobilki. Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia 4 minutes ago, Ukukuki said: PoPa też oddali mniejszemu studiu i dostaliśmy dobrze przyjęte zarówno przez krytyków jak i graczy Prince of Persia The Lost Crown. No akurat Ubi Montpellier robi dobre gry. Ale w ogólnym rozrachunku do Ubi mam zaufanie mniejsze niż zerowe, więc absolutnie na nic tu nie liczę Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia EA Q2 2025, aha no to ogram w 2028:) Cytuj
suteq 183 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Godzinę temu, Homelander napisał(a): Bo to Ubi? To chyba jasne patrząc na to co robią Ubi tylko finansuje, dało Unfrozen wolną rękę. Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia 1 minutę temu, suteq napisał(a): Ubi tylko finansuje, dało Unfrozen wolną rękę. Komu xD? Cytuj
suteq 183 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Unfrozen jest developerem, Ubi jest wydawcą. Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Tworcy klona Darkest Dungeon dostali Homm, no cóż może Serbowie zrobią też udanego klona Homm 3, w sumie nikt nie oczekuje więcej:)... Cytuj
BRY@N 1 453 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia W HoMM3 grałem tyle, że kolejne części nie mogły mnie do siebie przekonać bo to nie było to czego oczekiwałem. Zobaczymy jak będzie tutaj bo o ile mapy wyglądają super tak miasta są takie sobie ale kto wie może będzie to pierwsza gra od dłuższego czasu, która mnie znowu przyklei do komputera. Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia 11 hours ago, suteq said: Ubi tylko finansuje, dało Unfrozen wolną rękę. Tylko finansuje. "Tylko" finansuje. I wierzysz w to, że Ubi po prostu rzuciło kasą bez żadnych warunków? Serio, w jakim świecie żyjesz? Wolnej ręki to Naughty Dog czy Rockstar nie dostaje, a jakaś firma krzak miałaby dostać? I to od Ubi? Nie no wyborne milordzie, uśmiałem się setnie 1 hour ago, BRY@N said: W HoMM3 grałem tyle, że kolejne części nie mogły mnie do siebie przekonać bo to nie było to czego oczekiwałem. Zobaczymy jak będzie tutaj bo o ile mapy wyglądają super tak miasta są takie sobie ale kto wie może będzie to pierwsza gra od dłuższego czasu, która mnie znowu przyklei do komputera. Sprawdź Songs of Conquest 1 Cytuj
Mejm 15 302 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Wyglada jak mix H3 z H5. Bedzie trzeba zupdatowac avatar. Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Nie kupiłem żadnej gry wydanej przez Ubisoft od czasów South Park The Stick of Truth, bo generalnie nie lubię Ubi i ich polityki, ale przyznam, że te nowe Herosy wyglądają bardzo obiecująco. Będą na oku na pewno. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi