Homelander 2 071 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Po wakacyjnej przerwie powraca klub gierek retro. Tematem wrześniowego klubu będzie Amiga i jedne z najbardziej kultowych gier. No to jedziemy. Opisy sobie daruję, bo cokolwiek bym napisał byłyby to banały Smacznego 1. Cannon Fodder 2. Super Frog nie grajcie w wersję hd, jest koszmarna 3. Pinball Dreams Cytuj
Square 8 562 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia 4 godziny temu, Homelander napisał(a): 2. Super Frog nie grajcie w wersję hd, jest koszmarna Zrobiłem wszystko (wersja na telefon) i nie mogę się zgodzić. Co niby jest tam koszmarnego? Cytuj
Homelander 2 071 Opublikowano 28 sierpnia Autor Opublikowano 28 sierpnia 8 minutes ago, Square said: Zrobiłem wszystko (wersja na telefon) i nie mogę się zgodzić. Co niby jest tam koszmarnego? Bo to inna gra z innymi planszami i inną fizyką. O wiele gorsza Cytuj
Square 8 562 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia I masz tam do odblokowania klasyczne poziomy. Cytuj
Homelander 2 071 Opublikowano 28 sierpnia Autor Opublikowano 28 sierpnia Tak wiem, ale fizyka postaci jest inna i ogrywa się je inaczej Cytuj
Square 8 562 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Wierzę na słowo, bo na telefonie tego nie czuć mi się wydaje. Cytuj
Homelander 2 071 Opublikowano 28 sierpnia Autor Opublikowano 28 sierpnia Dlatego spróbuj zagrać w wersję Amigową dla ciekawości Cytuj
Square 8 562 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Wersja na Amigę ograna dawno temu za bajtla. Cytuj
Quake96 3 834 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Cannon Fodder to jedna z tych gier w które pragnąłem zagrać, gdy zakupiłem swoją Amigę 500. Ilekroć go odpalam to intro powoduje u mnie ciary Całej gry jeszcze nie ograłem, ale jest po prostu świetna i (niestety) nieco trudna, jak to gry ery 8/16 bit. No, ale od czego są trainery Amiga to przede wszystkim kopalnia lepszych i gorszych gierek tworzonych przez Polaków. Mimo iż sam sprzęt ma zagraniczne korzenie to mam wrażenie, że razem z Pegazusem jest naszym narodowym dobrem i sporym kawałkiem growej historii Polski. Cytuj
Dud.ek 2 047 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Dwie pierwsze grałem w zeszłym miesiącu podczas lektury Amiga Extreme. Superfrog odstraszył mnie poziomem trudności. Cannon Fodder to jedna z moich gier dzieciństwa. Pykam po levelu co jakiś czas. Niestety główna ekipa Jops ,Jools i Stoo już gryzą piach, ale w kolejce czeka wielu poborowych. Niesamowite jak ta gra dzisiaj jest grywalna i przystępna. Cytuj
triboy 973 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września Ogrywane na vicie, stąd taka a nie inna jakość zdjęć. Mimo sterowania, gierka nawet na vicie jest mega miodna. Wykrwawiający się przeciwnicy 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi