Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dorwalem tego pierwszego space marine na xbox360 w super kondycji i manualem. Taniej niz na ebayu. Tam sie licytuja na kosmiczne kwoty. Poki co pierwszy problem to okazalo sie ze nie dziala na nowym xboxie wiec musialem wygrzebac starego spod szafy. Zabieram sie do testowania co to takiego ten warhammer 40k.

20240903_092847.thumb.jpg.1c51df8a3f02e65e24e1c3fb9a60d691.jpg

• Plusik 3
Opublikowano
11 minut temu, Jontek80 napisał(a):

To kiedy pdf dla patronow?

Za kilkanaście minut wleci, bo właśnie odpaliłem na sklepie, ale tam to się trochę musi przemielić, żeby podpięło do kont uprawnionym osobom. No ale niebawem będzie dostępny, więc i Patronom można odpalać. 

19 minut temu, kazetwu napisał(a):

No jestem w ciężkim szoku, ale numer dzisiaj był już w skrzynce :notbad: 

Ja też, za szybko ;) 

Nie wiem za bardzo kto z zacnych forumowiczów korzysta z pakowania premium, ale od września te tekturki zastąpiliśmy tekturową koperta, więc jak ktoś coś to prośba o info jak to wyszło w praniu. 

Opublikowano

Odebrane. Papier lepszy niż poprzednio. To chyba idealny kompromis pomiędzy jakością a czytelnością, bo ten połyskliwy bardzo odbijał światło i czasem musiałem się wiercić żeby dobrze widzieć.

• This 1
Opublikowano
4 godziny temu, TomciooPL napisał(a):

Jeszcze nie dostałem, ale to może dlatego, że listonosz nie bardzo wie, jak trafić do mnie na wioskę :D

@Perez czy wydanie cyfrowe będzie dostępne w panelu Moje konto > Pliki do pobrania

Powinno jak najbardziej być :) 

Opublikowano

Jak to jest Konsolka ze w podcascie Warhammer 10/10 albo i 40k/10 a tu inaczej. Co prawda nie czytalem jeszcze recenzji bo pdfy tylko przegladam i zazwyczaj czekam na wersje papierowa. Ogrywam tego pierwszego space marine i musze przyznac ze to takie gorsze gearsy 1 czy 2. Troszke gorsze. 

Zakupione po reklamie Rogera.

Mam swoja kopie. Zabieram sie za czytanie.

20240904_195609.thumb.jpg.277b11ca61cbb26741ae361e6ff5b7b3.jpg

Opublikowano

O proszę, Roger miał dość narzekania Kmiota na to, że w dziale newsów jest tylko GTA, Wiedźmin i Call of Duty, więc w tym miesiącu całkowicie usunął ten dział. Sprytnie. Tym razem nie będzie na co narzekać w recenzji numeru, Panie Kmiot :Cell:

• Lubię! 1
Opublikowano

Przyszło, pachnie świetnie, papier dostał boosta lekkiego i już nie rozpada mi się tak w rękach jak ostatnio :klapek:

Szybkie zbicie piątki z Panem Rogerem na piewszej stronie i lecim z comiesięczną lekturą.

IMG_20240904_213723372.jpg

IMG_20240904_213654551.jpg

• Lubię! 1
Opublikowano

Z piszących kobiet to miło wspominam Ludwike Mastalerz co pisała do pixela jak go jeszcze kupowałem, pamiętam dobry tekst o Dark souls. Pisała też chyba recenzje gier na filmwebie. Ciekawe czy dalej gra w gierki. Ją bym chętnie poczytał w PE.

Opublikowano

Fajnie, że wylosowała mi się ta okładka z żółto-niebieskim motywem :D Wspaniale pachnie, papier i całość faktycznie, sprawia lepsze wrażenie niż poprzedni numer. To teraz jakaś piękna okładka z Sajlentem za miesiąc i czekam na recke SH2 od Komodo też :sonkassie:

Opublikowano

Dobry! Wrześniowy numer od dzisiaj w sprzedaży, tak że jeśli ktoś nie otrzymuje z Patronite'a lub prenumeraty, to serdecznie zapraszamy do zakupu :). 

• nasz sklep – wydanie papierowe (do wyboru jedna z dwóch okładek) lub elektroniczne
  • Allegro – wydanie papierowe (do wyboru jedna z dwóch okładek)
  • e-Kiosk – wydanie elektroniczne
  • Nexto – wydanie elektroniczne
  • eGazety – wydanie elektroniczne
  • Publio – wydanie elektroniczne
  • Patronite – wydanie dla Patronów
  • stacjonarne salony prasowe, m.in. Empik, InMedio, Kolporter
  • Plusik 3
Opublikowano

Kupiony numer "czerwony". Druga okładka na żywo jeszcze brzydsza, bo była w drugim saloniku w tym samym budynku. Papier chyba w końcu trafiony, wstępnie przeglądnąłem, sporo dobrego do czytania. Jak co miesiąc.

Okładka z SH2 za miesiąc już zaklepana?

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Jontek80 napisał(a):

Jak to jest Konsolka ze w podcascie Warhammer 10/10 albo i 40k/10 a tu inaczej.

w podkaście jest „konsolite unchained” i nie powiedziałem 10/10, a jak powiedziałem to żartem tak jak 40.000 / 10 ;) 

Co prawda nie czytalem jeszcze recenzji bo pdfy tylko przegladam i zazwyczaj czekam na wersje papierowa.

oczekuje recenzji recenzji ;)

Edytowane przez Konsolite