Skocz do zawartości

PSX EXTREME 324

Featured Replies

Opublikowano

Dziś wyciągnąłem że skrzynki, rewelacja. :)

Natomiast jest jeden POWAŻNY minus...

Spoiler

Prawie w ogóle nie pachnie :whyyy:

• Odpowiedzi 201
  • Wyświetleń 19,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No to otworzę se piwko i lecę z tematem. Zdrowie Panowie.   W tym miesiącu papier bez felernych naddarć i uszczerbków, więc najwyraźniej udało się namierzyć winowajcę i już więcej o nim nie

• O i proszę jak można szybciutko sobie spierdolić opinie w necie. 

• Wybaczcie, że przerwę tę miłą konwersację, ale numer właśnie wjechał, zaraz przepakowanie i dzisiaj paczkomaty w drogę. Prenumeraty wyszły wczoraj.   

Opublikowano

No z tej poprzedniej drukarni z innym papierem, miało więcej ćpańska w sobie :cool:

Opublikowano

Nie wiem co zrobiliście, ale już jest :) I cudna recka Concorda autorstwa HiVa. Czuć stary styl

Opublikowano

U mnie też doszło wczoraj. Duża zmiana - poprzedni numer przyszedł prawie 3tygodnie po terminie.

Opublikowano
  • Autor
31 minut temu, sadiker napisał(a):

U mnie też doszło wczoraj. Duża zmiana - poprzedni numer przyszedł prawie 3tygodnie po terminie.

Jak 3 tygodnie to najpewniej już z dosyłki, bo część pierwotnej wysyłki wróciła, bo drukarnia nam namieszała przy etykietach adresowych :/ Ale to, odpukać, jednorazowa akcja, błąd namierzony i już w tym miesiącu chyba poszło OK. 

Opublikowano

MAM!

Dziękuję @Perezowi i całej ekipie PSX Extreme - to idzie naprawdę w bardzo dobrym kierunku. Dzięki Wam mogę zaledwie w jeden dzień od uruchomienia sprzedaży w kioskach cieszyć się pachnącym Szmatławcem - i to już w nowym domu! 

IMG_3833.thumb.jpeg.784f07fc50dc35a790a1b0d416c09751.jpeg

Opublikowano
Teraz, TomciooPL napisał(a):

mogę cieszyć się pachnącym Szmatławcem

bzdura, pismo już w ogóle nie pachnie, stara drukarnia miała lepszy papier i mozna się było rozkoszować aromatem farby drukarskiej

Opublikowano

Dopiero teraz widzę, że nie ma recki Astro Bota. Niefortunnie się złożyło. 

Opublikowano

No niestety muszę potwierdzić, że brak zapachu. Dziwnie czyta się szmatławca na trzeźwo, bez zaciągnięcia się oparami farby drukarskiej. 

Opublikowano

Trzeba będzie brać jakiś starszy egzemplarz i kłaść obok podczas czytania nowego numeru, żeby ilość aktywowanych zmysłów się zgadzała. :D

Opublikowano

Przestańcie z tymi rakotwórami, bo nie doczekacie kolejnych wydań.

Opublikowano

Na coś umrzeć trzeba. Równie dobrze można umrzeć od czytania PE. Zresztą jak nie dostałem raka od czytania Tadzia Zielińskiego przez tyle lat, to może i od tego nie dostanę.

Opublikowano

Nie wiadomo, może jeszcze jest w tym stadium, że nie wiesz, że się wykluwa.

Opublikowano

Właśnie co do zapachu... teraz jest idealnie. Nie jestem fetyszystą intensywnego zapachu farby drukarskiej, teraz spokojnie mogę czytać gazetkie na kanapie, a nie, jak wcześniej - na zewnątrz wyłącznie w wietrzne dni :kekw:

Opublikowano

Mnie bardzo doskwierało, że nie mogłem dzielić z tymi gazetkami jednego pomieszczenia. Niby byliśmy razem...a jednak osobno.

Coś czuję, że Piechota chyba znowu temat numeru zapodał, ale tak przewertowałem na szybko i Splashdown(nawet dwie części) pominął. Albo i nie, bo skuter, to jednak nie do końca motorówka.

Opublikowano
W dniu 5.09.2024 o 10:58, Konsolite napisał(a):

w podkaście jest „konsolite unchained” i nie powiedziałem 10/10, a jak powiedziałem to żartem tak jak 40.000 / 10 ;) 

oczekuje recenzji recenzji ;)

Przeczytalem, fajne ale chyba poczekam na przecene. Najbardziej lubie towje czytac, Hiva i Rogera. Odlschool. Ale bardziej jako rozrywke. Mam swoj gust i z ubiegiem lat wole grac w miare latwe gry. Pomeczyc moge sie jedynie w prawdziwych turowych jrpgach. A tak gearsy na easy albo max normal. Nie lubie stresu bo w pracy mam go sporo. No i meczyc sie z gra. Ustawiam tak zeby nie bylo zbyt latwo a newet czasami zgine na easy w space marine 1. Teraz jeszcze sprawilem sobie nowe auto to musze przebuerac troche w grach. Kupilem wlasnie w folii star ocean ten gorszy podobno za 11 funtow. Moze nie bedzie taki zly. Magna carta 2 pisali ze slabe a mnie sie podobalo. Tales of arise pisali ze dobre a zmeczylo mnie i gdzies w polowie utknalem. Gram w tego space marine, lost odyssey i prince of persia na zmiane.chyba z wiekiem coraz bardziej sepie na te nowe gry.

Opublikowano
2 godziny temu, SlimShady napisał(a):

Mnie bardzo doskwierało, że nie mogłem dzielić z tymi gazetkami jednego pomieszczenia. Niby byliśmy razem...a jednak osobno.

Coś czuję, że Piechota chyba znowu temat numeru zapodał, ale tak przewertowałem na szybko i Splashdown(nawet dwie części) pominął. Albo i nie, bo skuter, to jednak nie do końca motorówka.

Na jakikolwiek „temat numeru” jest to za mały artykuł. Natomiast tak, skutery odrzuciłem przy tym doświadczeniu (czego w treści nie ukrywam). Nie chciałbym ich robić po macoszemu. Spróbuję nadrobić tę część gatunku i być może podbić kontynuacją artykułu już z buńczucznym hasłem „wodne wyścigi”. Ale z drugiej strony - mocno mnie pcha teraz, by głębiej zbadać wyścigi na śniegu :D zobaczymy! ^^ dziękuję!

Opublikowano
34 minuty temu, Piechota napisał(a):

by głębiej zbadać wyścigi na śniegu

Właśnie chciałem to zasugerować, zanim zdążyłeś odpisać, bo nadajesz się do takich rzeczy jak mało kto.
Może troszkę zimniejszy miesiąc wybierz, żeby było bardziej w klimacie, ale oczywiście Sled Storm, a oprócz niego...

Spoiler

kolejny Sled Storm, z identyczną nazwą, ale generację później i mimo tytułu, zupełnie inny, bo jest to skuterowa wariacja na temat SSX-a.

Oprócz tego może jeszcze czymś zaskoczysz, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy.

EDIT: Dobra, odjebałem numer, jak mogłem zapomnieć o arktycznym Motorstormie, ze wszystkimi możliwymi pojazdami

Opublikowano

Skrzynka pusta, obrabowany z marzeń. U niektórych było już przed premierą kioskową, układy i ukladziki. ;)

Opublikowano
6 godzin temu, Jontek80 napisał(a):

Przeczytalem, fajne ale chyba poczekam na przecene. Najbardziej lubie towje czytac, Hiva i Rogera.

oooooo słodko ;)

6 godzin temu, Jontek80 napisał(a):

Odlschool. Ale bardziej jako rozrywke. Mam swoj gust i z ubiegiem lat wole grac w miare latwe gry. Pomeczyc moge sie jedynie w prawdziwych turowych jrpgach. A tak gearsy na easy albo max normal. Nie lubie stresu bo w pracy mam go sporo. No i meczyc sie z gra. Ustawiam tak zeby nie bylo zbyt latwo a newet czasami zgine na easy w space marine 1. Teraz jeszcze sprawilem sobie nowe auto to musze przebuerac troche w grach. Kupilem wlasnie w folii star ocean ten gorszy podobno za 11 funtow. Moze nie bedzie taki zly. Magna carta 2 pisali ze slabe a mnie sie podobalo. Tales of arise pisali ze dobre a zmeczylo mnie i gdzies w polowie utknalem. Gram w tego space marine, lost odyssey i prince of persia na zmiane.chyba z wiekiem coraz bardziej sepie na te nowe gry.

SMII akurat na normalu jest ok, wiec na easy pewnie romantyczna przechadzka z mieczem mechanicznym będzie i podziwianie widoczków oraz dekorowanie lokacji flakami wrogów. SM1 nie pamiętam jak było z poziomem trudności, ale inna gra, inna ekipa, więc no rush, kupisz, pograsz, dasz znać ;) 
TOA ma pewne problemy, ale jest całkiem szybkie/płynne jak się tylko story ogarnia, sporo tych gier na raz, podziwiam - napisał człowiek co potrafił X gier ograć do numeru i jeszcze kilka dla przyjemności :D

Edytowane przez Konsolite

Opublikowano

Pisać o The Sniper 2 na PS2 i nie wspomnieć o ZwC Nrgeeka? Przecież to jeden z najlepszych odcinków jego serii i idealnie obrazuje czym jest ten twór.