LeifErikson 1 105 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Dziś wyciągnąłem że skrzynki, rewelacja. Natomiast jest jeden POWAŻNY minus... Spoiler Prawie w ogóle nie pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 670 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września No z tej poprzedniej drukarni z innym papierem, miało więcej ćpańska w sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Nie wiem co zrobiliście, ale już jest I cudna recka Concorda autorstwa HiVa. Czuć stary styl Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 908 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września No tak szybkiej prenumeraty to nigdy nie było, też dzisiaj mam Cytuj Odnośnik do komentarza
sadiker 57 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września U mnie też doszło wczoraj. Duża zmiana - poprzedni numer przyszedł prawie 3tygodnie po terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 698 Opublikowano 6 września Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 31 minut temu, sadiker napisał(a): U mnie też doszło wczoraj. Duża zmiana - poprzedni numer przyszedł prawie 3tygodnie po terminie. Jak 3 tygodnie to najpewniej już z dosyłki, bo część pierwotnej wysyłki wróciła, bo drukarnia nam namieszała przy etykietach adresowych Ale to, odpukać, jednorazowa akcja, błąd namierzony i już w tym miesiącu chyba poszło OK. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
TomciooPL 16 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września MAM! Dziękuję @Perezowi i całej ekipie PSX Extreme - to idzie naprawdę w bardzo dobrym kierunku. Dzięki Wam mogę zaledwie w jeden dzień od uruchomienia sprzedaży w kioskach cieszyć się pachnącym Szmatławcem - i to już w nowym domu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Teraz, TomciooPL napisał(a): mogę cieszyć się pachnącym Szmatławcem bzdura, pismo już w ogóle nie pachnie, stara drukarnia miała lepszy papier i mozna się było rozkoszować aromatem farby drukarskiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Dopiero teraz widzę, że nie ma recki Astro Bota. Niefortunnie się złożyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września co za dziwne czasy, kiedyś czekało się za pismem, a teraz pismo czeka na mnie kilka dni. w paczkomacie było w środę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września No niestety muszę potwierdzić, że brak zapachu. Dziwnie czyta się szmatławca na trzeźwo, bez zaciągnięcia się oparami farby drukarskiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 105 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Trzeba będzie brać jakiś starszy egzemplarz i kłaść obok podczas czytania nowego numeru, żeby ilość aktywowanych zmysłów się zgadzała. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września wystarczy nie myć się przez kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 105 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Mój pot niestety nie pachnie farbą drukarską, nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Przestańcie z tymi rakotwórami, bo nie doczekacie kolejnych wydań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Na coś umrzeć trzeba. Równie dobrze można umrzeć od czytania PE. Zresztą jak nie dostałem raka od czytania Tadzia Zielińskiego przez tyle lat, to może i od tego nie dostanę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Nie wiadomo, może jeszcze jest w tym stadium, że nie wiesz, że się wykluwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
TomciooPL 16 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Właśnie co do zapachu... teraz jest idealnie. Nie jestem fetyszystą intensywnego zapachu farby drukarskiej, teraz spokojnie mogę czytać gazetkie na kanapie, a nie, jak wcześniej - na zewnątrz wyłącznie w wietrzne dni Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Mnie bardzo doskwierało, że nie mogłem dzielić z tymi gazetkami jednego pomieszczenia. Niby byliśmy razem...a jednak osobno. Coś czuję, że Piechota chyba znowu temat numeru zapodał, ale tak przewertowałem na szybko i Splashdown(nawet dwie części) pominął. Albo i nie, bo skuter, to jednak nie do końca motorówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września W dniu 5.09.2024 o 10:58, Konsolite napisał(a): w podkaście jest „konsolite unchained” i nie powiedziałem 10/10, a jak powiedziałem to żartem tak jak 40.000 / 10 oczekuje recenzji recenzji Przeczytalem, fajne ale chyba poczekam na przecene. Najbardziej lubie towje czytac, Hiva i Rogera. Odlschool. Ale bardziej jako rozrywke. Mam swoj gust i z ubiegiem lat wole grac w miare latwe gry. Pomeczyc moge sie jedynie w prawdziwych turowych jrpgach. A tak gearsy na easy albo max normal. Nie lubie stresu bo w pracy mam go sporo. No i meczyc sie z gra. Ustawiam tak zeby nie bylo zbyt latwo a newet czasami zgine na easy w space marine 1. Teraz jeszcze sprawilem sobie nowe auto to musze przebuerac troche w grach. Kupilem wlasnie w folii star ocean ten gorszy podobno za 11 funtow. Moze nie bedzie taki zly. Magna carta 2 pisali ze slabe a mnie sie podobalo. Tales of arise pisali ze dobre a zmeczylo mnie i gdzies w polowie utknalem. Gram w tego space marine, lost odyssey i prince of persia na zmiane.chyba z wiekiem coraz bardziej sepie na te nowe gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 428 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 2 godziny temu, SlimShady napisał(a): Mnie bardzo doskwierało, że nie mogłem dzielić z tymi gazetkami jednego pomieszczenia. Niby byliśmy razem...a jednak osobno. Coś czuję, że Piechota chyba znowu temat numeru zapodał, ale tak przewertowałem na szybko i Splashdown(nawet dwie części) pominął. Albo i nie, bo skuter, to jednak nie do końca motorówka. Na jakikolwiek „temat numeru” jest to za mały artykuł. Natomiast tak, skutery odrzuciłem przy tym doświadczeniu (czego w treści nie ukrywam). Nie chciałbym ich robić po macoszemu. Spróbuję nadrobić tę część gatunku i być może podbić kontynuacją artykułu już z buńczucznym hasłem „wodne wyścigi”. Ale z drugiej strony - mocno mnie pcha teraz, by głębiej zbadać wyścigi na śniegu zobaczymy! dziękuję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 34 minuty temu, Piechota napisał(a): by głębiej zbadać wyścigi na śniegu Właśnie chciałem to zasugerować, zanim zdążyłeś odpisać, bo nadajesz się do takich rzeczy jak mało kto. Może troszkę zimniejszy miesiąc wybierz, żeby było bardziej w klimacie, ale oczywiście Sled Storm, a oprócz niego... Spoiler kolejny Sled Storm, z identyczną nazwą, ale generację później i mimo tytułu, zupełnie inny, bo jest to skuterowa wariacja na temat SSX-a. Oprócz tego może jeszcze czymś zaskoczysz, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. EDIT: Dobra, odjebałem numer, jak mogłem zapomnieć o arktycznym Motorstormie, ze wszystkimi możliwymi pojazdami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Atherius 30 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Skrzynka pusta, obrabowany z marzeń. U niektórych było już przed premierą kioskową, układy i ukladziki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 543 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września (edytowane) 6 godzin temu, Jontek80 napisał(a): Przeczytalem, fajne ale chyba poczekam na przecene. Najbardziej lubie towje czytac, Hiva i Rogera. oooooo słodko 6 godzin temu, Jontek80 napisał(a): Odlschool. Ale bardziej jako rozrywke. Mam swoj gust i z ubiegiem lat wole grac w miare latwe gry. Pomeczyc moge sie jedynie w prawdziwych turowych jrpgach. A tak gearsy na easy albo max normal. Nie lubie stresu bo w pracy mam go sporo. No i meczyc sie z gra. Ustawiam tak zeby nie bylo zbyt latwo a newet czasami zgine na easy w space marine 1. Teraz jeszcze sprawilem sobie nowe auto to musze przebuerac troche w grach. Kupilem wlasnie w folii star ocean ten gorszy podobno za 11 funtow. Moze nie bedzie taki zly. Magna carta 2 pisali ze slabe a mnie sie podobalo. Tales of arise pisali ze dobre a zmeczylo mnie i gdzies w polowie utknalem. Gram w tego space marine, lost odyssey i prince of persia na zmiane.chyba z wiekiem coraz bardziej sepie na te nowe gry. SMII akurat na normalu jest ok, wiec na easy pewnie romantyczna przechadzka z mieczem mechanicznym będzie i podziwianie widoczków oraz dekorowanie lokacji flakami wrogów. SM1 nie pamiętam jak było z poziomem trudności, ale inna gra, inna ekipa, więc no rush, kupisz, pograsz, dasz znać TOA ma pewne problemy, ale jest całkiem szybkie/płynne jak się tylko story ogarnia, sporo tych gier na raz, podziwiam - napisał człowiek co potrafił X gier ograć do numeru i jeszcze kilka dla przyjemności Edytowane 6 września przez Konsolite Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Pisać o The Sniper 2 na PS2 i nie wspomnieć o ZwC Nrgeeka? Przecież to jeden z najlepszych odcinków jego serii i idealnie obrazuje czym jest ten twór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi