Atherius 30 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września (edytowane) Znowu oddzielające linie lecą po całości strony nawet przez screeny, grafik jest niereformowalny i @Perezchyba musisz mu pojechać po wypłacie żeby go zmobilizować. Edytowane 7 września przez Atherius Cytuj Odnośnik do komentarza
TomciooPL 16 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Tak było, nie zmyślam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yankiee 19 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Numer od piątku w skrzynce, inaczej być nie może (jak zwykle trafiła mi się ‚gorsza’ okładka, ta czerwonawa ). Lekko zwietrzały za to w stanie nie naruszonym w luźnej folii - dobre pakowanie, żadnych więcej bananów, już w zeszłym miesiącu nie było w moim egzemplarzu defektów drukarskich, teraz też wszystko gra, problem wycinanek chyba wyeliminowany. Szkoda braku recenzji astro bot’a. Za to duży plus dla Roger’a za felieton o ‚nierówności płciowej’ w redakcji , pstryczek w stronę tych samych randomów z sieci, którzy rozpętali niegdyś grubą aferę z Aloch’ą, tak trzymać - niech Szmatławiec pozostaje zgodny z wizją Naczelnego/Prezesa a obsadzaniem stanowisk ze względu na to co kto ma w spodniach zostawcie disney’owi i reszcie. Dzieki za kolejny numer ulubionego pisma. A tak w ogóle to Monika musi pisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Faktycznie inaczej pachnie ten papier. W końcu można przeczytać pisemko w spokoju bez słuchania ględzenia nad uchem "co tak jebie?" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Recenzja Kąkorda mistrz, czuć stary styl psxa. No i "wali sandałem" w minusach XD ogólnie bardzo spoko numer wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 105 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Dokładnie, świetna jest ta recka. Widać, że HIV smaży te teksty na pełnym luzie i totalnej wyjebce w konwenanse - konkretnie, bez owijania w bawełnę. Dosadny opis wrażeń płynących z gry, trochę w takiej felietonistycznej formie. Super, oby więcej takich recek, bo to jest właśnie duch Szmatławca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Nie spodziewałem się, że jeszcze przyjdzie mi pochwalić HIVa, ale podpisuję się pod tym, co koledzy wyżej napisali: recka Concorda weszła na gładko. Momentami może zbyt ciężkostrawna w pojedynczych zdaniach, ale jako całość czuć ten klimacik dawnej trzody, gdzie zamiast technicznej i szczegółowej wiwisekcji przeczytałem odczucia i wrażenia z grania w gierkę podlane sosem z niezbędnych szczegółów (ilość herosów, brak klas, ilość map i tak dalej). Dobra robota, smakująca jeszcze lepiej w obliczu tego, że gra już umarła. I żeby kurwa później nie było, że FPE to tylko hejty i hejty na hiva, no. Forumek surowy, ale sprawiedliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Hiv jest jak najbardziej okej, kiedy mu się chce, ale problem w tym, że w ostatnich latach zazwyczaj mu się nie chce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września I tak tego nie przeczyta, bo się obraził na forum dawno temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Czyta na fejkowym tak mi się wydaje, bo czasem w listach dawał jakieś prztyki we wstępniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 698 Opublikowano 9 września Autor Udostępnij Opublikowano 9 września Taka tu laurka wyszla, ze mu wydrukuje i wysle na pamiatke Z dopiskiem „nie przyzwyczajaj sie!”. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 105 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Może jakby leń więcej pisał to by częściej były takie laurki. Cytuj Odnośnik do komentarza
TomciooPL 16 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września (edytowane) Wiem, że nowy numer dopiero trafił do kiosków, ale spodziewałem się recenzji BAKERU - czy ktos się orientuje, czy była taka już? Czy może dopiero się smaży? Pobralem demo i całkiem mi się podoba, ostatnie słowo jednak należy do @Mazzi Wolałbym oczywiście pudełko, mam nadzieję że takie się w Europie pojawi. Edytowane 9 września przez TomciooPL Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 867 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Właśnie kupiłem, przekartkowałem i bardzo miłe zaskoczenie znalazłem na końcu. Akurat dzisiaj na X wspominałem mój gościnny udział sprzed 16 lat, a tu taki surprise. Dziękuję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września 10 godzin temu, Shen napisał(a): I tak tego nie przeczyta, bo się obraził na forum dawno temu Jakieś lore z tego jest, czy zrobił burdę jak Gamera w temacie verabitma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 617 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września No swego czasu zaznaczał to przy każdej okazji: na forum i w internecie w ogóle to sami hejterzy, więc on to pierdoli, bo nie będzie się z nimi szarpał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 906 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września No ale sporo prawdy w tym jest, może nie sami ale zawsze łatwiej do kogoś się doczepić za klawiatury. Mi w tym numerze brakuje publicystyki w moje gusta ale za to recenzje dopisały. Oczywiście felietony też Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 617 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września No prawda w tym jest, ale z drugiej strony jak robisz dobrą robotę, to nawet hejterów się obawiać nie musisz. Jest w sieci kilku autorów PE, którzy spisują się na medal i jakoś ich hejterów nie widać. Inni autorzy z kolei wybierają sobie opinie, do których chcą się odnieść, bo może nie mają ochoty komentować wszystkich, albo uznają, że nie warto i to też zawsze jakieś kompromisowe podejście. Dla mnie całkowite wycofanie się autora ze społeczności wokół PE i ignorowanie wszystkich czytelników (bo są wśród nich hejterzy) jest co najmniej dziwne, bo dla kogo on współtworzy pismo? Dla siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Wlasnie Kali, wytlumacz sie nam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września 7 minut temu, Mejm napisał(a): Wlasnie Kali, wytlumacz sie nam. @Kali kiedys czesto czytał forum, wypowiadał sie mniej, teraz widze, ze od maja ma przerwe. Taki Koso tez tu chyba codziennie jest, a nie pamietam kiedy cos napisal ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września 2 godziny temu, Kmiot napisał(a): No prawda w tym jest, ale z drugiej strony jak robisz dobrą robotę, to nawet hejterów się obawiać nie musisz. Jest w sieci kilku autorów PE, którzy spisują się na medal i jakoś ich hejterów nie widać. Inni autorzy z kolei wybierają sobie opinie, do których chcą się odnieść, bo może nie mają ochoty komentować wszystkich, albo uznają, że nie warto i to też zawsze jakieś kompromisowe podejście. Dla mnie całkowite wycofanie się autora ze społeczności wokół PE i ignorowanie wszystkich czytelników (bo są wśród nich hejterzy) jest co najmniej dziwne, bo dla kogo on współtworzy pismo? Dla siebie? Dla listów Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września @koso mam nadzieję, że skoro nie piszesz do PE, to może po cichu tworzysz jakąś nową książkę. "Nie tylko Wiedźmin" to była świetna lektura. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Neon49 2 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Bardzo dobry numer. Przeczytałem od deski do deski. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
twilitekid 5 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września (edytowane) Muszę pochwalić szatę graficzną. Naprawdę wreszcie jest czytelnie, przejrzyście i konsekwentnie! Brawo, PE dogania pod tym względem N+ z okolic 2004 Edytowane 11 września przez twilitekid 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 970 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Nietety mój egzemplarz jeszcze nie dotarł. Przedłużyłem prenumeratę, może coś się zawieruszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi