Jontek80 234 Opublikowano 3 września Udostępnij Opublikowano 3 września Dorwalem tego pierwszego space marine na xbox360 w super kondycji i manualem. Taniej niz na ebayu. Tam sie licytuja na kosmiczne kwoty. Poki co pierwszy problem to okazalo sie ze nie dziala na nowym xboxie wiec musialem wygrzebac starego spod szafy. Zabieram sie do testowania co to takiego ten warhammer 40k. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazetwu 63 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września No jestem w ciężkim szoku, ale numer dzisiaj był już w skrzynce Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września To kiedy pdf dla patronow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 698 Opublikowano 4 września Autor Udostępnij Opublikowano 4 września 11 minut temu, Jontek80 napisał(a): To kiedy pdf dla patronow? Za kilkanaście minut wleci, bo właśnie odpaliłem na sklepie, ale tam to się trochę musi przemielić, żeby podpięło do kont uprawnionym osobom. No ale niebawem będzie dostępny, więc i Patronom można odpalać. 19 minut temu, kazetwu napisał(a): No jestem w ciężkim szoku, ale numer dzisiaj był już w skrzynce Ja też, za szybko Nie wiem za bardzo kto z zacnych forumowiczów korzysta z pakowania premium, ale od września te tekturki zastąpiliśmy tekturową koperta, więc jak ktoś coś to prośba o info jak to wyszło w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września 7:08 w paczkomacie. Takie cos to ja rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
TomciooPL 16 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września Jeszcze nie dostałem, ale to może dlatego, że listonosz nie bardzo wie, jak trafić do mnie na wioskę @Perez czy wydanie cyfrowe będzie dostępne w panelu Moje konto > Pliki do pobrania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 908 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września Przebijam, 6:22 w paczkomacie Czytam szybko, bo zaraz jeszcze Arcade Extreme. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września U mnie również już czeka do odbioru. Ale zaraz bedzie wąchanie czytanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września Moja czeka w paczkomacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 401 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września Odebrane. Papier lepszy niż poprzednio. To chyba idealny kompromis pomiędzy jakością a czytelnością, bo ten połyskliwy bardzo odbijał światło i czasem musiałem się wiercić żeby dobrze widzieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 698 Opublikowano 4 września Autor Udostępnij Opublikowano 4 września 4 godziny temu, TomciooPL napisał(a): Jeszcze nie dostałem, ale to może dlatego, że listonosz nie bardzo wie, jak trafić do mnie na wioskę @Perez czy wydanie cyfrowe będzie dostępne w panelu Moje konto > Pliki do pobrania? Powinno jak najbardziej być Cytuj Odnośnik do komentarza
kaj.dam 15 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września Odebrane I jest debiut w Głosie Ludu. Czuję się jak Maryla Rodowicz w Opolu w sześćdziesiątym ósmym. A nie wiem czy nie lepiej! 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 378 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września Gazetka o gierkach dla dzieci już w skrzynce Tym razem luźniejsza folia, więc brak wygięć w kształt banana Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września Widze, że to temat gdzie się potwierdza odebranie pisma, więc melduje, że wyjąłem przed chwilą z paczkomatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września Jak to jest Konsolka ze w podcascie Warhammer 10/10 albo i 40k/10 a tu inaczej. Co prawda nie czytalem jeszcze recenzji bo pdfy tylko przegladam i zazwyczaj czekam na wersje papierowa. Ogrywam tego pierwszego space marine i musze przyznac ze to takie gorsze gearsy 1 czy 2. Troszke gorsze. Zakupione po reklamie Rogera. Mam swoja kopie. Zabieram sie za czytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 908 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września O proszę, Roger miał dość narzekania Kmiota na to, że w dziale newsów jest tylko GTA, Wiedźmin i Call of Duty, więc w tym miesiącu całkowicie usunął ten dział. Sprytnie. Tym razem nie będzie na co narzekać w recenzji numeru, Panie Kmiot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września Przyszło, pachnie świetnie, papier dostał boosta lekkiego i już nie rozpada mi się tak w rękach jak ostatnio Szybkie zbicie piątki z Panem Rogerem na piewszej stronie i lecim z comiesięczną lekturą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Końcówka felietonu Rogera Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Z piszących kobiet to miło wspominam Ludwike Mastalerz co pisała do pixela jak go jeszcze kupowałem, pamiętam dobry tekst o Dark souls. Pisała też chyba recenzje gier na filmwebie. Ciekawe czy dalej gra w gierki. Ją bym chętnie poczytał w PE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Fajnie, że wylosowała mi się ta okładka z żółto-niebieskim motywem Wspaniale pachnie, papier i całość faktycznie, sprawia lepsze wrażenie niż poprzedni numer. To teraz jakaś piękna okładka z Sajlentem za miesiąc i czekam na recke SH2 od Komodo też Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 698 Opublikowano 5 września Autor Udostępnij Opublikowano 5 września Dobry! Wrześniowy numer od dzisiaj w sprzedaży, tak że jeśli ktoś nie otrzymuje z Patronite'a lub prenumeraty, to serdecznie zapraszamy do zakupu :). nasz sklep – wydanie papierowe (do wyboru jedna z dwóch okładek) lub elektroniczne Allegro – wydanie papierowe (do wyboru jedna z dwóch okładek) e-Kiosk – wydanie elektroniczne Nexto – wydanie elektroniczne eGazety – wydanie elektroniczne Publio – wydanie elektroniczne Patronite – wydanie dla Patronów stacjonarne salony prasowe, m.in. Empik, InMedio, Kolporter 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Czuć ból grania Hiva w recenzji Concorda, a puenta na koniec ładnie odzwierciedla to co się ma jutro wydarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Kupiony numer "czerwony". Druga okładka na żywo jeszcze brzydsza, bo była w drugim saloniku w tym samym budynku. Papier chyba w końcu trafiony, wstępnie przeglądnąłem, sporo dobrego do czytania. Jak co miesiąc. Okładka z SH2 za miesiąc już zaklepana? Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 543 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września (edytowane) 15 godzin temu, Jontek80 napisał(a): Jak to jest Konsolka ze w podcascie Warhammer 10/10 albo i 40k/10 a tu inaczej. w podkaście jest „konsolite unchained” i nie powiedziałem 10/10, a jak powiedziałem to żartem tak jak 40.000 / 10 15 godzin temu, Jontek80 napisał(a): Co prawda nie czytalem jeszcze recenzji bo pdfy tylko przegladam i zazwyczaj czekam na wersje papierowa. oczekuje recenzji recenzji 15 godzin temu, Jontek80 napisał(a): Edytowane 5 września przez Konsolite Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 543 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 15 godzin temu, Jontek80 napisał(a): Ogrywam tego pierwszego space marine i musze przyznac ze to takie gorsze gearsy 1 czy 2. Troszke gorsze. Heretyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi