Czezare 1 450 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Ta gra nie ma jeszcze swojego dedykowanego tematu?! Nie wierzę! To może być kolejny przykład, że chińczyki i koreańczyki umieją w gry komputerowe. Cytuj
Josh 4 591 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września (edytowane) Wygląda jak Dragon's Dogma 2, tylko w mniej gównianej wersji. Podoba mi się, że jak na chińsko-koreańsko-wientamską grę design jest europejski i nawet postacie mają normalne proporcje. Będę miał na oku. Edytowane 5 września przez Josh Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 6 września Autor Opublikowano 6 września Walka z żółwiem i z mydłem Biały Jeleń całkiem spoko Jedno, nad czym muszą na pewno popracować to kamera... Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Myślałem,że to jakieś chińskie MMO po tytule i jak włączyłem to jestem w szoku. System walki połączony z wiedźmina,assasyna i cień Mordoru. Ale petarda Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 15 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a): Myślałem,że to jakieś chińskie MMO po tytule i jak włączyłem to jestem w szoku. System walki połączony z wiedźmina,assasyna i cień Mordoru. Ale petarda Po tym roku nic o chińsko-koreanskich grach złego już nie powiem, to jak wkroczenie na nowe, nieodkryte tereny . 1 Cytuj
YETI 11 003 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Wygląda na kolejną, trzymająca wyskoki poziom, chińską grę. Cytuj
McDrive 3 108 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Najpierw niech to wydadzą, bo jak tak na to patrzę, to mi mi się w chuj podoba, ale zapala mi się lampka z podpisem "jak to będzie działać na konsolach" Cytuj
DarkStar 120 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Pierwszy bardzo obszerny gameplay, pokazujący różne fragmenty gry, w tym otwarty świat. Kurczę, nadal fajnie to wygląda. https://youtu.be/1ItNYP9U1M0?si=SHvVQWhtnZSAEIoY 1 Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Nie słyszałem o tej grze, zobaczyłem gameplay wyżej i... chcę w to zagrać. Zapowiada się fajna produkcja, mam nadzieję, że dowiozą pod względem fabularnym. Cytuj
DarkStar 120 Opublikowano 15 września Opublikowano 15 września A ja duplikat wrzuciłem Sorry. Sprawdziłem trailer powyżej, ale jeden wcześniej przeoczyłem. Btw jak tu się embed z YT robi? Myślałem, że z automatu zadziała. 8 godzin temu, lukas_k96 napisał(a): Nie słyszałem o tej grze Ta gra się w ogóle znikąd pojawiła kilka lat temu i wyglądała tak dobrze, że ciężko było uwierzyć w to, że to jest prawdziwy produkt. To studio wcześniej stworzyło MMO i jeżeli dobrze pamiętam, to Crimson Desert miało być kolejną odsłoną owego MMO, ale zmienili koncepcję i postanowili zrobić jednak action RPG dla pojedynczego gracza. Efekty widać powyżej. Cytuj
GearsUp 237 Opublikowano 15 września Opublikowano 15 września Typowy użytkownik postujący w temacie TOTK: mogli dać mniej tych wysepek ale większe Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 15 września Opublikowano 15 września Godzinę temu, GearsUp napisał(a): Typowy użytkownik postujący w temacie TOTK: mogli dać mniej tych wysepek ale większe To Crimson Desert? Znowu będzie gadanie, że odgapili mechaniki od Nintendo xD. Cytuj
Josh 4 591 Opublikowano 15 września Opublikowano 15 września W grze będzie też mechanika strzelania z łuku i jazda na koniu. Te chińczyki to wszystko muszą podjebać od Nintendo Cytuj
GearsUp 237 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września (edytowane) Boję się tylko co napisał @DarkStar, że fabuła nie dowiezie skoro miało być MMO a zostało przemienione w ostatniej chwili w singla ale poza tym nie mogę się doczekać tego skakania po wysepkach w chmurkach xD Edytowane 16 września przez GearsUp Cytuj
DarkStar 120 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Nie w ostatniej chwili, nie to miałem na myśli. Chodziło mi o to, że mieli robić kolejne MMO w tym uniwersum, ale ktoś rzucił pomysł, żeby spróbować zrobić jednak normalne cRPG i go nie wyrzucili przez okno To co widziałem, jeżeli chodzi np o dialogi, dla mnie jest spoko. Co prawda osobiście lubię mieć jakieś opcje dialogowe (nawet jak nic nie zmieniają), ale to też łyknę. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi