Skocz do zawartości

|-| /-\ |_ (()) - V I D E O S

Featured Replies

Opublikowano
  • Odpowiedzi 265
  • Wyświetleń 151 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mój pierwszy videoklip z Halo Reach, tak więc proszę o wyrozumiałość pozdro

• Parę moich wskazówek dla początkujących w Halo 1:

• Zaczynam się bawić w edycje itp. to mój pierwszy edit jak ktoś ma ochotę i czas może poświęcić minutkę na ocenę. Dodam że nie jestem jakiś super pro player robię to dla czystej zabawy. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dla tych co nie widzieli podaje drugi raz mój montage z dawnych lat Chaos by Ck)Flash Stary ale jary, ahh przywołuje wspomnienia. :lol:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest taka sprawa, ma ktoś na stanie może karte TV i mógłby zgrać mój klip z halo 3 ponieważ chce go wystawić na espn top 10 a nie mam jak go wrzucić do mlg gameroom ?

Opublikowano

opisz mi ta swoja akcje to zrobie u siebie i nagram.

Opublikowano
  Uzny napisał(a):

XD

To wiec musisz tylko w meczu na narrows odbic pocisk 3 razy od podlogi sufitu itd i trafic heada (to o tą akcje chodzi ta :P?)

Opublikowano
  miniu napisał(a):
  Uzny napisał(a):

XD

To wiec musisz tylko w meczu na narrows odbic pocisk 3 razy od podlogi sufitu itd i trafic heada (to o tą akcje chodzi ta :P?)

Tak o tą, to jak pomoże ktoś ?

Opublikowano
  Flaha napisał(a):
  miniu napisał(a):
  Uzny napisał(a):

XD

Tak o tą, to jak pomoże ktoś ?

Ja nie mam karty tv wiec nie ale karczoh ma tylko nie wiem czy dziala mu wreszcie.

Opublikowano

Andrzej, wydaje mi sie ze gdybyś Uznemu podał dokładnie na których pixelach sie odbija nabój to by mu szybciej poszło zgrywanie akcji. :ninja:

Opublikowano
  Uzny napisał(a):

:rotfl: :rotfl:

Pawełek owned :D

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

korwaaaaaaaaaaaaa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

dobry pomysł, beznadziejna jakość. Zgrywałeś to jakimś programem i kartą TV, czy GameVee.com?

Opublikowano

Jakosc dobra, tylko youtube pieprzy. Umiescilem linki do high quality.

edit: Dazzle dvc100 + pinnacle studio 11

Edytowane przez Kerlo

Opublikowano

Prosze o przysylanie mi przez xbox live gameplayow z turniejow jesli takowe posiadacie lub jakis dobrych onlinenowych meczy (typu running riot mlg skill 35)

GT: iKerLo

Edytowane przez Kerlo