Opublikowano 27 marca 201312 l wiem że Reach już dawno został pogrzebany, ale na dysku xboxa walały mi się clipy z tej gry, które wreszcie mogłem zamienić na montaż. Krótki ale treściwy
Opublikowano 28 marca 201312 l Spoko klip, teraz wrzuc cos z H4 . za jakiś czas będzie, zbieram klipy
Opublikowano 12 kwietnia 201311 l Kupilem sobie nowa zabawke, a ze nie mam co swojego (jeszcze) pokazac... to wrzucam to. Niedlugo cos czuje, ze wroce do zabawy z filmikami :>
Opublikowano 19 kwietnia 201311 l dzisiaj i jutro ogarniamy testowe strimy z lanika, wbijac na http://www.twitch.tv/flaha_/old# jak chcecie sie posmiac
Opublikowano 20 kwietnia 201311 l AVerMedia Game Capture HD. Nie podpina sie tego nawet do kompa, po prostu pendrive/hdd. Zapisuje od razu do mp4 (h264) w 15k bitrate jesli mnie pamiec nie myli. 10min = 1gb. Mozna pozniej zmniejszyc sobie bitrate np w virtualdubie i wazy polowe tego, a caly czas pozostaje 1080.
Opublikowano 21 września 201410 l Jakby ktoś nie widział to kilka najlepszych: Ninja (Reach) Snip3down (H3) Walshy 2nd (H2) Str8 rippin (H3) Formal i Lethul (Reach) ManWithoutModem (H3)
Opublikowano 27 września 201410 l Jeśli ktoś zagląda na Beyond to pewnie już widział, a jeśli nie to zamieszczam tutaj. Przed premierą kolekcji warto przypomnieć sobie, albo poznać jeśli się nie grało, pewne elementy gameplayu z Halo CE. 1. Bronie 2. Melee (z double melee glitch) i granaty Jeśli będą nowe to dodam. Edytowane 27 września 201410 l przez richie_heinz
Opublikowano 26 października 201410 l Parę rzeczy z moich archiwów Halo 4 Team Doubles: Edytowane 26 października 201410 l przez FiL4
Opublikowano 26 października 201410 l Ja zawsze byłem średnim nubem i pewnie, dlatego lubię swoje PV PV noobs FTW EDIT: MaZZeo jak wolisz bardziej klasyczny Halo gameplay to znalazłem specjalnie dla Ciebie następny mecz z TuFoxym (jego TCM otatnio miało duże sukcesy w Halo 2 Anniversary), ale tym razem jest to Legendary Slayer. POV jest D2 Anny: TuFoxy & Ros13 są wymagającą parą w playliście i zawsze z nimi mieliśmy GGs Edytowane 26 października 201410 l przez FiL4
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Zaczynam się bawić w edycje itp. to mój pierwszy edit jak ktoś ma ochotę i czas może poświęcić minutkę na ocenę. Dodam że nie jestem jakiś super pro player robię to dla czystej zabawy.