Skocz do zawartości

|-| /-\ |_ (()) - V I D E O S

Featured Replies

• Odpowiedzi 265
  • Wyświetleń 151,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mój pierwszy videoklip z Halo Reach, tak więc proszę o wyrozumiałość pozdro

• Parę moich wskazówek dla początkujących w Halo 1:

• Zaczynam się bawić w edycje itp. to mój pierwszy edit jak ktoś ma ochotę i czas może poświęcić minutkę na ocenę. Dodam że nie jestem jakiś super pro player robię to dla czystej zabawy. 

Opublikowano

Jest kilka dobrych, chociaż single albo double noscope to nic niezwykłego, a przeciwnicy to na razie poziom social slayera z H3.

Opublikowano

Jest kilka dobrych, chociaż single albo double noscope to nic niezwykłego, a przeciwnicy to na razie poziom social slayera z H3.

Haha no przeciwnicy nie specjalnie ogarnięci. Co do reszty to wiem że nic specjalnego to nie jest :) Bardziej mi zależy na ocenie samego montażu. Ale i tak dzięki za opinie.

Opublikowano

Dobrze się ogląda. Lubię takie, gdzie nie ma za dużo edycji, a jest gameplay. Filtrów, które odstraszają i przeszkadzają nie ma. Muzyka też jest dobra, a zdarzają się takie, gdzie już to odrzuca (np. montage suddoth). 

Opublikowano

Parę moich wskazówek dla początkujących w Halo 1:

• 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pamiętam filmiki na temat poprzednich części, jak się w nich zarzekał, że nie zrobi w najbliższej przyszłości czegoś podobnego o Halo 5 xD

Jak wygospodaruje trochę więcej czasu to obejrzę, ale znając jakoś poprzednich analiz, pewnie jest dobrze. 

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

10 lat temu wyszla najlepsza gra poprzedniej generacji

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Kolejny materiał o serii. 

Opublikowano

w sumie spoko, ale mało wynika z tego materiału. Zamiast przeanalizować zmiany i ewolucje serii, autor ogranicza się tylko krótkiego opisu. Nazywa film "The Rise and Fall Of Halo" po czym sam  w podsumowaniu mówi że Halo wciąż jest ekscytujące i daleko mu do upadku xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bardzo interesujący filmik, dzięki któremu jeszcze bardziej docenicie Halo 4