Opublikowano 19 kwietnia 200915 l Pamiętacie mojego heada od ziemi i od sufitu w na narrows ? Mam cos lepszego !!!! O_ojap.i.e.r.d.o.l.e ŚCIĄGAĆ !!!!!!
Opublikowano 19 kwietnia 200915 l w tym klipie widac ewidentnie ze masz wiecej szczescia niz rozumu andrzeju Edytowane 19 kwietnia 200915 l przez B0CZEK
Opublikowano 20 kwietnia 200915 l zjebane Ty uzny, do halo 1 nie da rady ściągać clipów z halo 3, najpierw musisz kupić to halo 3 żeby stwierdzić że zj.ebane :> A fuks to byl mega ale za to jaki ladny !
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l niezłe gówno zapodałeś nygrze! Edytowane 26 kwietnia 200915 l przez k0ntra
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l *HALO 1* Illinois Lantage 4 by Jeenyus Akcje średnie takie 5-6/10 (dużo jakiś double killi gdzie nie widac pierwszego zabicja a drugie to trójka z pistola itp...), montage b.dobry, fajna muza, dlugosc mi osobiscie odpowiada lubie takie dlugie montage, dobra jakosc. ogolne wrazenia 7+;8/10 (już dawno temu było dużo lepszych montage pod wzgledem akcji, i nie mówie tego złośliwie). Fajnie wiedzieć, że ktoś tam jeszcze męczy to halo 1, ta gra nigdy nie umrze. Edytowane 26 kwietnia 200915 l przez Flaha
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Malo po tym montazu zachcialo mi sie grac w H1 Jednak przyjemnosc z gry czy samego patrzenia na H1 300% more od H3 Akcje średnie takie 5-6/10 Bez obrazy ale jesli tu byly akcje srednie to jak bys ocenil te ze swojego montazu Edytowane 27 kwietnia 200915 l przez KILa
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Malo po tym montazu zachcialo mi sie grac w H1 Jednak przyjemnosc z gry czy samego patrzenia na H1 300% more od H3 Akcje średnie takie 5-6/10 Bez obrazy ale jesli tu byly akcje srednie to jakie byly na twoim montazu pwn
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Malo po tym montazu zachcialo mi sie grac w H1 Jednak przyjemnosc z gry czy samego patrzenia na H1 300% more od H3 Akcje średnie takie 5-6/10 Bez obrazy ale jesli tu byly akcje srednie to jak bys ocenil te ze swojego montazu Weź pod uwagę to że mój montage już jest stary, kiedy to było 2005 ? 4 lata temu ? A i tak śmiem twierdzić że miałem lepsze akcje, oglądnij Kilian jeszcze raz ten montage i napisz mi akcje która szczególnie zapadła ci w pamięć, każdy ntg, ripppon itp. były o wiele lepsze (a montage tych osób tez wyszły hoho i jeszcze dawniej). Wracając jeszcze do mojego montage to był stricte gameplay montage a tutaj mamy do czynienia z montage z typowymi akcjami, przypominam masa double killi na prawdę średnich (aka 7 z pistola i double melle, nawet takie), po prostu próbuje podejść do tego montage jak najbardziej obiektywnie a nie dawać mu b. dobrą ocenę bo teraz jest ich mało i każdy się wydaje na wagę złota oraz przypomina stare dobre czasy. Poza tym ocena 7+;8/10 to montage DOBRY, to jest dobra ocena. Edytowane 27 kwietnia 200915 l przez Flaha
Opublikowano 8 maja 200915 l A ja tak lubie ogladac H2 Tu nie chodzi o to, ze to jest YAGloTU. . . tu chodzi o historie sceny, MLG, a przede wszystkim o pokazanie najlepszych, przelomowych i nieraz naprawde epickich momentow (3:05?), ktore mialy miejsce od 2004 (zdjecie Team DOM) do konca 2007, bo Final Boss & Ogry TO Halo, a Saiyan jest SUPER.
Opublikowano 9 maja 200915 l Ej stary ja myślałem że jego kobieta pomalowała ciało w stylu cortany czy coś w tym rodzaju a Tu taki zonk Kiepskie vidjo
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Dałem w hydeparku dam i tu! Rok bodajże 2005 mój stary pokój Lanowy halo 1 ahh kurde brakuje mi tego Edytowane 18 czerwca 200915 l przez Flaha
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Michał O_o On zyje! pisał do mnie na gg! Michał chce wrócić do halo, bo halo jest jak alkoholizm - jak już raz zaczniesz, nie możesz przestać Żeby nie było, że offtop, to czy są gdzieś programy o które pytał Boczek? Oo