Skocz do zawartości

|-| /-\ |_ (()) - V I D E O S

Featured Replies

• Odpowiedzi 265
  • Wyświetleń 151,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mój pierwszy videoklip z Halo Reach, tak więc proszę o wyrozumiałość pozdro

• Parę moich wskazówek dla początkujących w Halo 1:

• Zaczynam się bawić w edycje itp. to mój pierwszy edit jak ktoś ma ochotę i czas może poświęcić minutkę na ocenę. Dodam że nie jestem jakiś super pro player robię to dla czystej zabawy. 

Opublikowano

To jest z piatku, z wczoraj jeszcze nie ma.

Opublikowano

Maciek zrobił mi niespodziankę i skleił montage mojego trash talku z Fun Daya 2010 :D:D:D

Opublikowano

"Co ja wam robie kur... , Co ja wam robie " xD

Edytowane przez STory

Opublikowano

mnie wqrwia to jego gadanie takie w trakcie gry i z calym szacunkiem dla drugiej druzyny ale nie byla najmocniejsza , szkoda ze tak nie gadales jak gralismy z PDT :P

Opublikowano

mnie wqrwia to jego gadanie takie w trakcie gry i z calym szacunkiem dla drugiej druzyny ale nie byla najmocniejsza , szkoda ze tak nie gadales jak gralismy z PDT :P

To teraz jest mi przykro i na pewno słabo zagram w sobotę :(

Opublikowano

dobrze zagrasz, wezmiesz jetpacka i spierdzielisz za mape wiec jestem o Ciebie spokojny ;]

Opublikowano

Maciek zrobił mi niespodziankę i skleił montage mojego trash talku z Fun Daya 2010 :D:D:D

To mi bardzo przypomina...

Opublikowano

H:Random Kinetic

:D Myślałem że nie wyrobie :D
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co mi wiadomo jakis typ zmodował to na pc-ie albo inaczej przez pc-eta ;) .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktos jeszcze pamieta pierwszy polski "montage" promocyjny? :D

Lata 2003-2004!

Ah ta nostalgia ;]

Z LANu SP DAX'a.

Opublikowano
:D OLD SCHOOL, ja p i e r d o l e ja to chyba ostatni raz z 7-8 lat temu widzialem O_o Shotgun FTW!!! Dawać mi Halo 1 !