ProstyHeker 1 919 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Wiszącego bym nie chciał, ale taki na biurko? Why not Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Taki na biurko byłby miłą odmianą i być może nawet bym go gdzieś postawił. Ale wiszący to z kolei tradycja i wielu może narzekać. Idealny byłby taki do postawienia, ale też z możliwością powieszenia, hehe. Jestem #teamstojący, choć bez zapału. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Ja bym chciał mniej smutnych grafik jak z hellblade, czy zombiaki z dead island np. Wolę neuralne grafiki niż jakieś smuty, flaki itp. Potem cały miesiąc się patrzę na mordę tej baby z hellblade:/ a raczej wolałbym żeby poszczególne miesiące miło mi się kojarzyły. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Na biurko to prosiłem o kalendarz przez covidem, teraz na homeoffice to wole wiszacy do kuchni 1 Cytuj
sph! 856 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września A ja bym chciał przesuwane okienko do takiego kalendarza. Mała rzecz, a cieszy. Cytuj
Badus 281 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września (edytowane) Wypowiem się tylko dlatego, że zasugerowana forma biurkowego kalendarza jest fpytę i podoba mi się. Zaznaczam, że fanem wieszanych kalendarzy nigdy nie byłem. Edytowane 19 września przez Badus Cytuj
kazetwu 63 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Podbijam, jestem całym sercem za tym biurkowym, bo przynajmniej faktycznie bym go używał. Wiszący co roku tylko przekartkuję, żeby zobaczyć arty i śmieszne święta (typu "dzień hydraulika") i od razu trafia na kupkę z przeczytanymi numerami. Cytuj
Grześ 411 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Ja zawsze wieszam obok monitora, takiego stojącego bym nie użył z powodu braku miejsca na biurku Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Co do kalendarza biurkowego to najpierw jakaś wizualizacja jak by to wyglądało przy ustalonym rozmiarze. Grafiki naprawdę byłyby małe przy takiej opcji. Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Moze kalendarz nie z nowosciami tylko jakies super grafiki z kultowych tytulow. Mario, medtroid, fajnal fantasy, girsy, co miesiac cos lepszego. Albo kalendarz z kobietami grajacymi. Tylko mlode do 65 kg. Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września A wpada kasa z tych grafik tak jak z okładek? Bo jak tak to prosta sprawa - wrzucać co zapewni najlepszy przychód wydawnictwu. Cytuj
Pix 965 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Opinie są mocno podzielone. Ja jednak team wiszący, bo w mieszkaniu nie mam nawet za bardzo gdzie postawić, a do roboty nie wezmę, bo Grażyny i Haliny z mojego urzędu by mi żyć nie dały, jak zobaczą kolorowy kalendarz z grami dla dzieci na moim biurku. @Perez pewnie nie ma opcji przygotowania dwóch wersji? Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano 19 września Autor Opublikowano 19 września 8 minut temu, Pix napisał(a): Opinie są mocno podzielone. Ja jednak team wiszący, bo w mieszkaniu nie mam nawet za bardzo gdzie postawić, a do roboty nie wezmę, bo Grażyny i Haliny z mojego urzędu by mi żyć nie dały, jak zobaczą kolorowy kalendarz z grami dla dzieci na moim biurku. @Perez pewnie nie ma opcji przygotowania dwóch wersji? Wszystko rozbija sie o koszt. Drugi kalendarz to kolejne pewnie ze 20-30k za samo przygotowanie, wiec albo jeszcze wyzsza cena niz i tak to podniesione 29,99, albo liczyc na baaaardzo duzo wyzsza sprzedaz, zeby odrobic ten dodatkowy koszt. 1 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Dzięki za odpowiedź, Prezesie. A w ogóle przy dzisiejszych kosztach to spodziewałem się wyższej ceny numeru z kalendarzem niż te 29.99. Rok temu też były 3 dyszki, a kalendarz był tragicznej jakości, więc byłbym w stanie dać nawet te 35, jeśli miałoby to coś pomóc. Chociaż tu pewnie też pojawiłyby się problemy z patronajtem, bo podejrzewam, że traciłbyś trochę kasy na osobach, które wspierają PE za 50 zł i dostają numer z kalendarzem. Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano 19 września Autor Opublikowano 19 września 39 minut temu, Pix napisał(a): Dzięki za odpowiedź, Prezesie. A w ogóle przy dzisiejszych kosztach to spodziewałem się wyższej ceny numeru z kalendarzem niż te 29.99. Rok temu też były 3 dyszki, a kalendarz był tragicznej jakości, więc byłbym w stanie dać nawet te 35, jeśli miałoby to coś pomóc. Chociaż tu pewnie też pojawiłyby się problemy z patronajtem, bo podejrzewam, że traciłbyś trochę kasy na osobach, które wspierają PE za 50 zł i dostają numer z kalendarzem. Patronite jest jak prenumerata - wspierasz co miesiąc, więc też masz niejako bonusy w takiej postaci, że nie interesuje Cię zmiana ceny etc., tak że tu na luzie :). 35 zł wydaje mi się sporo nawet jak na numer z kalendarzem. Dla części osób już te 25 zł za "pisemko o gierkach" to już dużo. Cytuj
KubaPL 4 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 1 grudnia 2024 będzie premiera nowej książki z serii Wiedźmin, więc można rozważyć na miesiąc styczeń oraz na front kalendarza sylwetkę Pana Geralta I w sumie na okładkę nr 326 oraz/lub nr327 również można się pokusić o motyw z Wiedźmina, choć zdaję sobie sprawę, że to zależy bardziej od reklamodawców niż wizji Prezesa. Cytuj
Pix 965 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Myślę, że raczej powinni się skupić na grach, które mają wyjść w 2025, chociaż wiadomo, że przesunięcia się zdarzają. Ale takie strzały wydają się oczywiste: Metroid Prime 4, Ghost of Yotei, GTA VI, Doom The Dark Ages, Death Stranding 2, Kingdom Come 2, Avowed. Ewentualnie może jeszcze nowa Yakuza i dla żartu murzyn samuraj. 1 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października W kalendarzu najbardziej sobie cenię te wstawki o rocznicach gier albo jakiś śmiesznych świętach (jak dzień szefa czy dzień schabowego). Wtedy sobie z rodzinką rzeczywiście świętujemy, bo psx extreme kalendarz przypomniał o świętach o których nie miałbym pojęcia, a tak zjem coś ciekawgo tego dnia lub pośmiejemy się z dzieciakami z dnia mięśniaka/kulturysty. 1 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Też zawsze z rodziną stajemy rano przed kalendarzem z ikstrima i wspólnie śmiejemy się z różnych dziwnych świąt. Szampańskie nastroje nie opuszczają nas przez resztę dnia. 3 Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października @Pix w poniedziałkowe poranki też to działa? Cytuj
Adolfo 29 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Jeśli Ubisoft zapłaci to możecie dać na luty ładny art z asasyna. A jeśli nie to wrzućcie Larę Croft, najlepiej tą mroczną, choć hurtem cała trójka pewnie wejdzie. Poza tym fajnie by było uhonorować naszych rodaków, więc jakiś art z Cronosa od Blooberów by mógł się pojawić. To pewnie okolice jesieni. Jeśli wspieramy polski rynek to również coś z The Alters może wlecieć. Bardziej od siebie dodam, bo nie jest to potencjał komercyjny, ale chętnie zobaczyłbym także Maskaradę 2 w obecnym kalendarzu. Cytuj
cartmanx 0 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Wiadomo już coś czy kalendarz w tym roku będzie jednak biurkowy? Jeżeli będze typu wiszącego to już bym coś sobie szukał stojącego ale jeśli ma być biurkowy to poczekam na styczniowy numer. Cytuj
sph! 856 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Jak wiszący, to muszą być gołe baby. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi