Square 8 705 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 18 minut temu, sph! napisał(a): Jak wiszący, to muszą być gołe baby. Eve w każdym miesiącu. 1 1 Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Oby wiszący. Będzie ze styczniowym numerem?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 4 grudnia Autor Opublikowano 4 grudnia 2 godziny temu, Tomek P. napisał(a): Oby wiszący. Będzie ze styczniowym numerem? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Tak, kalendarz w styczniu - 2 stycznia na start nowego roku I wiszący, wymiary/papier takie jak było za ADVERTIGO jakieś 6-7 lat temu. 2 1 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Ciekawe czy przyjdzie przed szóstym, ale to powisi GTA tydzień dłużej jakby co. 1 Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Teraz, Square napisał(a): Ciekawe czy przyjdzie przed szóstym, ale to powisi GTA tydzień dłużej jakby co. Swoją drogą to ten tegoroczny kalendarz na tym grudniu to już jest powykręcany w każdą stronę xD Cytuj
Pix 965 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Ja niestety mam tylko 3 i muszę kombinować. Jak kalendarz zaczyna się wykręcać na dole, to przepinam 2 magnesy na dół, jak na górze, to lecą z powrotem na górę. Problemy współczesnego człowieka Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 4 grudnia Autor Opublikowano 4 grudnia 10 minut temu, Pix napisał(a): Ja niestety mam tylko 3 i muszę kombinować. Jak kalendarz zaczyna się wykręcać na dole, to przepinam 2 magnesy na dół, jak na górze, to lecą z powrotem na górę. Problemy współczesnego człowieka Za rok magnesy w zestawie! To by było dopiero 1 Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 5 grudnia Autor Opublikowano 5 grudnia Z cyklu problemów pierwszego świata - jakbyście mieli wybrać zapis imienin, to który bardziej Wam pasuje, jak jest np. Anny, Krzysztofa (w domyśle Imieniny...), czy Anna, Krzysztof (w domyśle Imieniny obchodzą...)? Bo działamy z kalendarzem i walczę z tymi świętami etc., a że ktoś mi sugerował ostatnio (pozdrawiam!), że właśnie lepsza byłaby opcja w mianowniku, to pomyślałem, że dopytam, bo my od lat stosujemy dopełniacz i jest Anny, Krzysztofa, Romana itd. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia 2 godziny temu, Perez napisał(a): Anny, Krzysztofa Mi bardziej podchodzi ta opcja. Cytuj
A_Bogush 394 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Lubię takie problemy i dla mnie też lepsze "Anna, Krzysztof". Nie ma pola do pomyłki w interpretacji, a nuż by ktoś pomylił przy np. "Krzysztofa", że to imieniny żeńskiego imienia i zadzwoni nie w ten dzień co trzeba. A przy mianowniku będziesz miał czyste sumienie. Cytuj
Danny85 0 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Mnie interesuje czy będzie GTA VI w kalendarzu na 2025 mimo iż jest już w grudniu 2024! Powinno być! Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia przy gta6 jest ten plus, że nie ma problemu jakiego screena/arta wybrać na stronę w kalendarzu xd Cytuj
Danny85 0 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Najlepiej ten z laską w białym bikini. Mam nadzieję że o ten screenshot ci właśnie chodziło? 😁 Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia (edytowane) Uwielbiam wasz kalendarz gracza, co roku się jaram jak dziecko. Zawsze kupuję dwa egzemplarze, bo jeden wisi na ścianie, a drugi jest zawsze przy mnie w plecaku i w nim sobie notuje różne spotkania, wizyty, kino czy ważne terminy. Wasz kalendarz od początku był idealny, miał ładne arty, duże cyferki, wpisane ciekawe rocznice i dni czegośtam. Do tego ciekawy kolaż z kultowych gier i podziękowanie za ileś lat razem. Niestety jak wiemy ostatni kalendarz wydrukowany został na tragicznym papierze i cała radość z gadżetu poszła w las (Łapusz ty draniu!). Ten na ścianie mi się zwinął, ten z plecaka jako tako się uchował, ale jest w opłakanym stanie. Rozumiem że Perez już dawno obiecał dobry papier, więc tu jestem spokojny. Moje skromne sugestie: -nie zmieniać formy kalendarza! Ma wisieć -arty dobierać kolorowe, pogodne jak FFVII Rebirth czy GTA6. Jak najmniej horroru i paskudztw. -papier jak najlepszy, sztywny. Edytowane 9 grudnia przez aux Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano poniedziałek o 14:08 Opublikowano poniedziałek o 14:08 @Perez ten kalendarz to będziecie drukować razem z numerem, czy wcześniej? Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano poniedziałek o 14:25 Autor Opublikowano poniedziałek o 14:25 17 minut temu, PiotrekP napisał(a): @Perez ten kalendarz to będziecie drukować razem z numerem, czy wcześniej? Za kilka godzin dosłownie Właśnie przeglądamy PDF-y i dzisiaj do druku. A numer jakoś w weekend - też nieco wcześniej z racji świąt. 3 Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu @Perez Zlituj się, bądź naszym Mikołajem - daj zajawkę kalendarza Obiecuję kupić trzy egzemplarze! Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 20 godzin temu Autor Opublikowano 20 godzin temu 2 godziny temu, aux napisał(a): @Perez Zlituj się, bądź naszym Mikołajem - daj zajawkę kalendarza Obiecuję kupić trzy egzemplarze! Moooże przy 5 egzemplarzach to tak, a 3 to nie wiem Łapcie, ciekawe kto pierwszy wytypuje poprawnie 12 gier. 2 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 1. Wiedźmin 4 2. Borderlands 4 4. Doom Dark Ages 5. Pewnie jakaś japońszczyzna 6. (Kojarzę tą grafikę, ale tytułu nie, coś w typie Baldura?) 9. KCD 2 12. Murzyn samuraj od ubi Cytuj
łom 2 008 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) 3. Dune Awakening 5. The First Beserker: Khazan 6. Gothic Remake 7. Monster Hunter Wilds 8. Elden Ring Nightreign 10. Clair Obscur: Expedition 33 11. Exoborne 12. AC Shadows Edytowane 8 godzin temu przez łom Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi