Skocz do zawartości

Kalendarz Gracza 2025 - sugestie, uwagi, propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Tomek P. napisał(a):

Oby wiszący. Będzie ze styczniowym numerem?

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Tak, kalendarz w styczniu - 2 stycznia na start nowego roku :) I wiszący, wymiary/papier takie jak było za ADVERTIGO jakieś 6-7 lat temu. 

• Lubię! 2
  • Smutny 1
Opublikowano
Teraz, Square napisał(a):

Ciekawe czy przyjdzie przed szóstym, ale to powisi GTA tydzień dłużej jakby co.

Swoją drogą to ten tegoroczny kalendarz na tym grudniu to już jest powykręcany w każdą stronę xD

Opublikowano

Ja niestety mam tylko 3 i muszę kombinować. Jak kalendarz zaczyna się wykręcać na dole, to przepinam 2 magnesy na dół, jak na górze, to lecą z powrotem na górę. Problemy współczesnego człowieka :frog:

Opublikowano
10 minut temu, Pix napisał(a):

Ja niestety mam tylko 3 i muszę kombinować. Jak kalendarz zaczyna się wykręcać na dole, to przepinam 2 magnesy na dół, jak na górze, to lecą z powrotem na górę. Problemy współczesnego człowieka :frog:

Za rok magnesy w zestawie! To by było dopiero ;) 

• Lubię! 1
Opublikowano

Z cyklu problemów pierwszego świata - jakbyście mieli wybrać zapis imienin, to który bardziej Wam pasuje, jak jest np. Anny, Krzysztofa (w domyśle Imieniny...), czy Anna, Krzysztof (w domyśle Imieniny obchodzą...)?

Bo działamy z kalendarzem i walczę z tymi świętami etc., a że ktoś mi sugerował ostatnio (pozdrawiam!), że właśnie lepsza byłaby opcja w mianowniku, to pomyślałem, że dopytam, bo my od lat stosujemy dopełniacz i jest Anny, Krzysztofa, Romana itd. 

Opublikowano

Lubię takie problemy i dla mnie też lepsze "Anna, Krzysztof".

Nie ma pola do pomyłki w interpretacji, a nuż by ktoś pomylił przy np. "Krzysztofa", że to imieniny żeńskiego imienia i zadzwoni nie w ten dzień co trzeba. A przy mianowniku będziesz miał czyste sumienie.

Opublikowano (edytowane)

Uwielbiam wasz kalendarz gracza, co roku się jaram jak dziecko. Zawsze kupuję dwa egzemplarze, bo jeden wisi na ścianie, a drugi jest zawsze przy mnie w plecaku i w nim sobie notuje różne spotkania, wizyty, kino czy ważne terminy. Wasz kalendarz od początku był idealny, miał ładne arty, duże cyferki, wpisane ciekawe rocznice i dni czegośtam. Do tego ciekawy kolaż z kultowych gier i podziękowanie za ileś lat razem. Niestety jak wiemy ostatni kalendarz wydrukowany został na tragicznym papierze i cała radość z gadżetu poszła w las (Łapusz ty draniu!). Ten na ścianie mi się zwinął, ten z plecaka jako tako się uchował, ale jest w opłakanym stanie. Rozumiem że Perez już dawno obiecał dobry papier, więc tu jestem spokojny.

Moje skromne sugestie:

-nie zmieniać formy kalendarza! Ma wisieć :)

-arty dobierać kolorowe, pogodne jak FFVII Rebirth czy GTA6. Jak najmniej horroru i paskudztw.

-papier jak najlepszy, sztywny.

Edytowane przez aux
Opublikowano
17 minut temu, PiotrekP napisał(a):

@Perez ten kalendarz to będziecie drukować razem z numerem, czy wcześniej? 

Za kilka godzin dosłownie :) Właśnie przeglądamy PDF-y i dzisiaj do druku. A numer jakoś w weekend - też nieco wcześniej z racji świąt. 

• Plusik 3
Opublikowano
2 godziny temu, aux napisał(a):

@Perez Zlituj się, bądź naszym Mikołajem - daj zajawkę kalendarza :) Obiecuję kupić trzy egzemplarze!

Moooże przy 5 egzemplarzach to tak, a 3 to nie wiem ;) Łapcie, ciekawe kto pierwszy wytypuje poprawnie 12 gier. 

image.jpeg

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

3. Dune Awakening

5. The First Beserker: Khazan

6. Gothic Remake

7. Monster Hunter Wilds

8. Elden Ring Nightreign

10. Clair Obscur: Expedition 33

11. Exoborne

12. AC Shadows

Edytowane przez łom