Skocz do zawartości

Like A Dragon: Pirate Yakuza In Hawaii

Featured Replies

Opublikowano

Nawet nie wiem, co napisać, więc tylko zostawię temat z trailerem i dorzucę dynię.

:dynia: Zajebiste

• Odpowiedzi 81
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Beelzeboss
    Beelzeboss

Sprawdziłem demko i niestety gra nie spełnia moich oczekiwań. Mamy rok 2025, a wciąż brak realistycznej interakcji z NPC. Zamiast tworzyć żyjący świat, w którym postacie mają swoje rutyny i reagują na

• Nawet nie wiem, co napisać, więc tylko zostawię temat z trailerem i dorzucę dynię.   Zajebiste

Opublikowano

Day0!

Wreszcie tytuł z Majimą na froncie. Do tego w pirackim klimacie i z realtime combat, szok. 

Opublikowano

xD fantastyczne durnoty, podoba mi się. 

Piracka gra ubi aaaa w strachu:kratoswoke:

Opublikowano
  • Autor

A właśnie, jakby ktoś nie zauważył to premiera 28.02.2025.

Opublikowano

To "duża" gra normalnie?

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, XM. napisał(a):

To "duża" gra normalnie?

Z tego co tam pitolą na streamie to tak. Może nie tak duża jak Infinite Wealth, ale pełnoprawna giereczka z Majimą w roli głównej.

Juggle w Yakuzie :obama:

Opublikowano

Ciekawe czy tym razem pokuszą się o polskie napisy, wszak to też dobra okazja do nabycia nowej klienteli. 

Opublikowano

Będzie można mieć swój statek i załogę to chyba nie będzie mała ta gra.

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał(a):

Będzie można mieć swój statek i załogę to chyba nie będzie mała ta gra.

Gaiden nie był jakiś mały, po prostu nie był na 100h z turn based combat, tak czy inaczej będzie dobrze. 

Opublikowano

Jak to tak bez zombiakow?

Jeszcze Ishina nie skonczylem, a tu kolejna kaczuza :fsg:

Opublikowano

Niech po prostu w koncu wypuszczą edytor Yakuz to sami sobie będziemy robic kolejne spinoffy.

Opublikowano

Niech robią ile wlezie, musze mieć w co grać na starość. Na razie "tylko" 3 yakuzy w backlogu :wujaszek: