Skocz do zawartości

Like A Dragon: Pirate Yakuza In Hawaii

Bzduras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wrażenie, że nigdy nie będę na bieżąco z tym gównem, taką sobie zrobili z tego taśmę w fabryce, tylko, że dorzucam do tego spin offy, czy zupełnie inne serie, ale na identycznych zasadach, jak hokuto, czy judgment.

Opublikowano

Nie zawsze, ale potrafili i potrafią wydać 2-3 tego typu gry, w ciągu jednego roku, dlatego nie idzie za tym nadążyć, a biorąc pod uwagę, że nowsze odsłony są coraz większe w zawartość i jeszcze spowolnione turówką, to już w ogóle nie ma o czym mówić.

Opublikowano

Szalona gra, ale gdy głównym bohaterem jest Majima to nie może być normalnie. Tylko kiedy to ogram, jak mam spore zaległości w serii, a Sega produkuje te Yakuzy hurtowo. :/

Opublikowano
9 minut temu, SlimShady napisał(a):

Nie zawsze, ale potrafili i potrafią wydać 2-3 tego typu gry, w ciągu jednego roku, dlatego nie idzie za tym nadążyć, a biorąc pod uwagę, że nowsze odsłony są coraz większe w zawartość i jeszcze spowolnione turówką, to już w ogóle nie ma o czym mówić.

No powinni robić krótsze te odsłony. 7ka i 8mka to już przesada. 

• beka z typa 1
Opublikowano

Sega mogłaby mieć znowu własną konsolę na której byłyby tylko Yakuzy i Persona. i ta konsola miałaby więcej ekskluzywnego kontentu od Plejstejszyn i Xboxa.

• Plusik 3
Opublikowano
13 godzin temu, ogqozo napisał(a):

Sega mogłaby mieć znowu własną konsolę na której byłyby tylko Yakuzy i Persona. i ta konsola miałaby więcej ekskluzywnego kontentu od Plejstejszyn i Xboxa.

Fakt, to mogłyby być złote czasy Dreamcasta, gdyby żył. 

Opublikowano

Ja się zastanawiam tylko - skoro jest statek, jest załoga, to jak duży teren będzie i czy będzie zwiedzanie wysp, normalne pływanie statkiem, abordaze, etc.

Opublikowano
9 minut temu, XM. napisał(a):

Ja się zastanawiam tylko - skoro jest statek, jest załoga, to jak duży teren będzie i czy będzie zwiedzanie wysp, normalne pływanie statkiem, abordaze, etc.

Z opisu Steam 

Zbierz jedyną w swoim rodzaju załogę i ulepszaj swój statek, eksplorując otwarte morze. Siej postrach, pogrążając w odmętach łajby swoich wrogów, zawierając niespodziewane sojusze i gromadząc bogactwa na swojej drodze.

Gdy spostrzeże cię wrogi statek piratów, wybuchnie ekscytująca bitwa morska w czasie rzeczywistym. Zajmij pozycję i unikaj ostrzału, aby następnie zadać miażdżące straty i przejąć wrogi okręt, pokonując jego kapitana i załogę w bezlitosnej walce wręcz. Podbijaj morza, odkrywaj nieznane wyspy i gromadź stosy skarbów jak prawdziwy pirat Yakuza!

• Dzięki 1
Opublikowano

Ogrywam te gry po kolei i dopiero Judgment przede mną. Myślałem, że coś się zmieniło, a oni nadal mają pyrkanie w niemych dialogach. Czy w obu częściach LaD albo LaD Gaiden jest tak samo?

Opublikowano

OK, dzięki. Nigdy mi to nie przeszkadzało, po prostu myślałem, że te najnowsze gry są bardziej nowoczesne i może dostały pełny VO. Zdaję sobie sprawę z tego ile tam jest tekstu i oczywiście gdybym miał wybierać więcej niemego tekstu albo mniej z VO, to wybieram to pierwsze. Zresztą, ten gejplej wygląda jak coś co już widziałem. Nie widzę tu skoku jakościowego od Y6. W takim razie skoryguję swoje oczekiwania. :)